2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047480 بازدید | 684604 پست
به خدا به انتقال های ثمین که فکر میکنم تمام تنم میلرزه، آخه یعنی چی، وقتی تو نفهمیدی که علت عدم لانه ...

لی لا جون کاملا حرفت درسته
اما باز جای شکرش باقیه
چون اگه خارج از ایران بودیم خیلی سخت تر بود شرایطمون
مثلا اینجا میتونی خودت دکتر انتخاب کنی
بهش اصرار کنی این آزها رو برام بنویس
برام هیسترو انجام بده و .........
به هر حال دکتری پیدا میشه که خواسته هامون رو عملی کنه
اما اگه ایران نبودیم اصلا همچین امکانی وجود نداشت
اونجا امکان نداره کاری بر خلاف پروتکل خودشون انجام بدن
حتی کار خاصی هم برای نگه داشتن جنین نمیکنن
اکثر کشورا حتی شیاف هم نمیدن بعد از انتقال
یا اگه بدن یه دونه 200 میدن!!
اعتقادشون هم اینه که اگه جنینی بخواد بمونه میمونه
حالا جای شکر داره که حد اقل اینجا میشه به دکترا تا حدی زور گفت :)))))))))))))))))))))))))
البته زور که نه
در واقع حق طبیعیمون هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم دفعه اولمه که میخوام میکرو کنم. منتظرم پری بشم و آمپولهام را شروع کنم. پس با این حساب از وق ...

نه عزیزم از روزی که آمپولای تحریک تخمدانتو شروع کردن نرو......

اما اگه این ماه پریود بشی ال دی داری میتونی بری.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان، بازم من اومدم با تاسف و استرس.. دوستان گلم اگر يادتون باشه من بعد هیسترو مشکل اندمتر پیدا کردم و سیکل م کنسل شد تا اینکه دو روز پیش رفتم پیش دکتر رزاقی و از اول ای وی اف شمع.خلاصه خانم دکتر گفتن هیچ ربطی به عمل ت نداره. سونو کرد گفت تخمدان هات کوچولو شدن. در معرض یایسنگی هستی با ذخیره 3/5 باور تون ميشه در سن 33. ولی گفت نمای یایسنگی رو ندارم ولی خوب هم نیستم. حالا بهم اچ دی داد و گفت هفده سیکل باز برم پیشش.گفت باید وارد سیکل شی ببینم بدنت چطور به دارو ها جواب ميده و اگر جواب نداد سیکل کنسل... یعنی سیکل تخمک کشی هم کنسل... دلم می خواد خودم بکشم. آخه یایسنگی رو کجای دلم بزارم...... مگهمیشه کسی با این ذخیره یایسته شه؟ حالا دوستان سوال دارم آیا احتمالش هست؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

دکتر هم گفت تخمدان هات نمای یایسته رو ندارن ولی خوب هم نیستنع

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

سها انقدر نظر دکترا متفاوتن تا الان یکی به من گفته لاپارا باید بشم، یکی گفته سالمه یکی دیگه....، هر کی یه چیزی میگه، برو نظر چند تا دکتر رو بپرس فکر کنم اهواز بودی برو پیش نقاب یا ابن سینا برو پیش پادمهر یه ویزیت بشو چون انا تعریفشو میداد

فدات شم عزیزم. خب دوستیم با هم، درد همو قشنگ لمس میکنیم. راستش بیشتر استرس عید رو دارم دلم نمیخواد ف ...

لی لا جون قشنگ درکت میکنم
در مورد دخالت خانواده ها و اشناها
یه سری هاشون واقعا از رو دوست داشتن این حرفا رو میزنن
یه سری ها از رو نفهمی
یه عده اشون هم رو حساب اذیت و ازار
من صد ها خاطره از این دست دارم !!

مثلا مامان من یه عمه داره یعنی هر بار منو دیده اول جایی که نگاه میکنه شکمم هست
بلافاصله هم میگه بازم این جوری هستی که!!
یعنی هنوز حامله نیستی

مراسم شب هفتم شوهر خاله ام که بنده خدا خیلی جوون بود و در اثر سکته مغزی فوت کرد، وسط اون مراسم و ناراحتی ماها وسط جمع دست منو گرفته میگه بازم این جوری هستی؟ من دیگه با تو حرفی ندارم، دیگه نمیشی، من میدونم دیگه نمیشی!!
😭😭😭😭😭😭😭😭
مامانم خاله هام دختر خاله هام و هزار تا اشنا و غریبه دور ما بودن😭😭😭😭😭😭😭😭

وقتی از مسجد اومدیم بیرون، علی گفت مهدیه عمه خانم چی میگفت؟بازم بهت گیر داده بود؟
علی دیده بود دست منو گرفته و از حالتم فهمیده بود داره شرو وورای همیشگیش رو میگه😭😭😭😭😭😭😭😭

بعضی ها حتی یه ذره شعور ندارن
خاله ی کوچیکم که خیلی منو علی باهاش صمیمی هستیم ، میگفت این بار میخوام بهش بگم عمه خانم این قدر هر کسی رو دیدی نگو چرا حامله نیستی
شاید یکی براش بچه نشه اون وقت میدونی چقدر ازت دلخور میشه و دلش میشکنه ؟

والا گاهی میگم خدایا چرا دشمن شادمون میکنی اخه
😭😭😭😭😭😭😭😭

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نشونش دادم هنگ کرده. فکر کنم کلا پشیمون شده با من ازدواج کرده خخخخخخخخ

😝😝😝😝😝😝😝😝😝
😝😝😝😝😝😝😝😝😝

عزیزم دیروز بتا بالا رفته امروز ترشح خونی دارم اصلا نمیدونم با خودم چند چندم اصلا دل ببندم و شاد باش ...

فدای دلت بشم عزیزم
ترو خدا صبر داشته باش
عزیزم سوره عصر بخون و ذکر "الا بذکر ا... تطمئن القلوب" رو زیاد بگو تا دلت اروم بشه

خخخخخخخخخخخخخ....... ببین این دکترا با خودشون چه کردن!!!!!!! خیلیه این همه درس بخونی بعد اینکه چه ...

احتمالا از دکتر سهمیه دارا بودن 😝😝😝😝😝😝😝😝😝

آخه منم از دوتا دکتر پرسیدم گفت تخمک گذاری هیچ ربطی به پریود نداره، گفت میتونی پری های منظم داشته با ...

چی بگم
والا نظر دکترا هم انگار با هم همخوانی نداره