2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست
فدااااااات عزیزم. حرفت رو صد در صد قبول دارم. قطعا همینطوره که میگی. فقط منظورم این بود کم آوردم، با ...

اولا برا خدا هیچ کاری نشد نداره اصلا شاید کارت به این چیزا نکشید و خود به خود مامان شدی بعدشم ممکنه اصلا قبل عید تموم کارات جفت و جور شه از الان نگرانی که آدمهای دور و بر چی میگن؟والا میدونم چی میگی کاملا هم درکت میکنم خداشاهده ولی مگه کاری هم میشه کرد این مردم عادت دارن فقط وراجی کنن.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدااااااات عزیزم. حرفت رو صد در صد قبول دارم. قطعا همینطوره که میگی. فقط منظورم این بود کم آوردم، با ...

بخدا من رویه شما و آنا و رز و بهار و لاله ی حساب دیگه باز میکنم اینقدر باحوصله همیشه جواب میدی یعنی چی کم اوردی .اینجوری نگو خواهری مطمئنم به زودی روز موعودت فرا میرسه و از شادی غش میکنیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببین بهش بگو باور نداری امتحان کنیم ویریت اول این تستهارو نشونش ندیم ببین مینویسه یا نه!!!!!!!! بگو ...

به خدا به انتقال های ثمین که فکر میکنم تمام تنم میلرزه، آخه یعنی چی، وقتی تو نفهمیدی که علت عدم لانه گزینی چیه، رو چه حساب هی این بیچاره رو میفرستی پانکچر و هی انتقال؟ تو دانشگاه به این دکترا چی یاد میدن پس؟ خب لابد یه چیزی هست که مانع لانه گزینی میشه دیگه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام به همه، آخیش بالاخره رسیدم صفحه آخر...

ثمین جونم مبارکه بتا بالا رفته...فقط دیگه منفی نگو که پامیشم میامااااا....

لی لا جون تو هم توکل کن به خدا، منم هر بار عقب افتادم همین حسو داشتم،امسالم فکر میکردم تا عید دیگه باردارم،ولی منفی شدو الانم فقط خدا میدونه چی در انتظارمه،فقط ان شاءالله که خدا خودش کمک کنه و همه چیز خوب پیش بره، پس زیاد خودتو آزار نده، حکمت خدا هر چی باشه همونه،فقط ان شاءالله که خیر باشه و زودتر نتیجه مثبت بگیریم و شاد بشیم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بخدا من رویه شما و آنا و رز و بهار و لاله ی حساب دیگه باز میکنم اینقدر باحوصله همیشه جواب میدی یعنی ...

فدات شم عزیزم. خب دوستیم با هم، درد همو قشنگ لمس میکنیم. راستش بیشتر استرس عید رو دارم دلم نمیخواد فامیل رو ببینم. من یه پسرخاله دارم که رفت و آمدی نداریم، نهایت سالی یه بار همو ببینیم اونم مراسمی چیزی، وای چندوقت پیش شماره همسرم رو پیدا کرده زنگ زده یقه اش رو گرفته که چرا بچه دار نمیشین و فلان، که من دفعه دیگه بهت زنگ زدم باید بچه دارشده باشین!!!!!!!

خب بگو آدم حسابی چه فکری پیش خودت کردی که تو خصوصی ترین مسائل آدم به خودت حق میدی دخالت کنی! کله ام از عصبانیت چسبیده بود به طاق

یه همچین فامیل پیگیری داریم ما!!!!!!

راستی امروزم زنگ زدم گاندی برای یکشنبه نوبت گرفتم از زرنانی...که اگر ان شاءالله خدا بخواد و مرخصی بدن و بشه آزمایشامو ببرم تا نظرشو بگیرم... دعا کنید

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
فدات شم عزیزم. خب دوستیم با هم، درد همو قشنگ لمس میکنیم. راستش بیشتر استرس عید رو دارم دلم نمیخواد ف ...

از این کیسا ما هم داریم ... نمیدونم چرا فکر میکنن دل شکستن هنره؟؟

جاریم که الان بارداره، پارسال که بچه اولش دنیا اومده بود با اینکه قطعی در مورد من چیزی نمیدونه چند بار بی مقدمه بهم گفت بعضیا به زور از خدا بچه میخوان،خوب حتما نمیخواد که نمیده دیگه، دلم بدجور شکست ، هر بار که گفت بعدش کلی گریه میکردم،ولی سپردم به خدا که خودش آگاه تر از همه چیزه....

فدات شم عزیزم. خب دوستیم با هم، درد همو قشنگ لمس میکنیم. راستش بیشتر استرس عید رو دارم دلم نمیخواد ف ...

ای خدا آخه پسر خاله و این حرفا.بسم الله کاملا حق داری 

سلام به همه، آخیش بالاخره رسیدم صفحه آخر... ثمین جونم مبارکه بتا بالا رفته...فقط دیگه منفی نگو که پ ...

عزیزم دیروز بتا بالا رفته امروز ترشح خونی دارم اصلا نمیدونم با خودم چند چندم اصلا دل ببندم و شاد باشم یا از الان بشینم گریه هامو بکنم و زار بزنم خسته ام از اینهمه سال انتظار اینم آخر و عاقبت بارداری و شادیم.یعنی رسما ی روز خوش از این روزگار من نباید ببینم .میگم عیب نداره حالا رگه ی خونیه بعد میگم دردتو چی میگی.تا دیروز اصلا به لباسم نمیخورد این ترشح وقتی خودمو پاک میکردم بود الان میرم دستشویی مثل چی میاد عصبیم کرده .خدا خودش به حق همین وقت اذانش بهم رحم کنه اینبار دیگه کارم به تیمارستان میکشه اخه این حجم غصه برا یک نفر واقعا زیاد نیست خدا؟

فدات بشم........ بهش بگو آنا کاری نکرده فقط همدرده و میفهمه که چقدر داریم سختی میکشیم میخواد این را ...

چرا آنا جون. شکسته نفسی میکنی خانومی. انصافا این راه رو هم کوتاهتر میکنی برامون هم کم خطر تر. کاش پزشک بودی، همه ما میومدیم فقط پیش خودت

چرا آنا جون. شکسته نفسی میکنی خانومی. انصافا این راه رو هم کوتاهتر میکنی برامون هم کم خطر تر. کاش پز ...

کاش

عزیزم دیروز بتا بالا رفته امروز ترشح خونی دارم اصلا نمیدونم با خودم چند چندم اصلا دل ببندم و شاد باش ...

درکت میکنم، ان شاءالله که همه چیز خوب پیش میره عشقم، بسپار به خدا، خودش حفظ میکنه برات

من خودم آدم آرومی نیستم، ولی میدونم استرس واقعا ضرر داره، سعی کن آرامش داشته باشی و فقط استراحت کن