2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047845 بازدید | 684628 پست
شیطون رفته تو جلدم، میخواستم تشویقت کنم فردا آز بدی، دیگه طاقتم تموم شده. الان بچه ها میان میکشن منو ...

نه اتفاقا من همیشه با این گزینه موافقم:))) فقط خودم جراتشو ندارم پیشنهاد بدم

خدایا شکررررررر
والا اولین نفر من میکشمت.میخوای با ی بتایه پایین مثل من استرس بگیره؟

ثمین خیلی استرس دارم،خیللللیییییی

از ساعت شش میخوام پاشم نماز بخونم پام نمیکشه، 

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما امیدوارم حالتون خوب باشه  ثمین جان رفتین سونو؟یه قلو یا دوقلو؟؟😄😄😄😄 رز سفید عز ...

نه عزیزم سونو کجابودفعلا با این ترشح ودرد سرگردونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خانما امیدوارم حالتون خوب باشه  ثمین جان رفتین سونو؟یه قلو یا دوقلو؟؟😄😄😄😄 رز سفید عز ...

پنجشنبه....

کاش خوشحالتون کنم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ثمین خیلی استرس دارم،خیللللیییییی از ساعت شش میخوام پاشم نماز بخونم پام نمیکشه، 

دیدی بتایه منو.؟چون پایین بود استرس گرفتم فردا چهارشنبست بصبر فعلا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پنجشنبه.... کاش خوشحالتون کنم

حتما خوشحال میشیم شک نکن

پنجشنبه.... کاش خوشحالتون کنم

انشالا که با خبر خوب میای رز عزیزم
می فهمم چه استرسی داری
فکر میکنم هیچکس دیگه جز ماهایی که این روزا رو میگذرونیم نتونیم همو درک کنیم. قشنگ یاد روزای بعد از انتقال خودم افتادم
امیدوارم یه بتای تپل در انتظارت باشه:*

خدایا شکررررررر
دیدی بتایه منو.؟چون پایین بود استرس گرفتم فردا چهارشنبست بصبر فعلا

برای منم یا منفیه یا بتام خیلی پایینه که بی بی منفی شد...که احتمال اولی بیشتره

نفوس بد نزن اصلا

روز 10رفتی بیبی زدی میخوای مثبت شه

انشالا که با خبر خوب میای رز عزیزم می فهمم چه استرسی داری فکر میکنم هیچکس دیگه جز ماهایی که این روزا ...

همینطوره هیچ کس نمیتونه بفهمه،حتی عزیزان ادم

خودمم بهش فکر کردم،حتی امروز میخواستم برم،ولی هم ترسیدم هم همسرم راضی نشد.... حتی جرات ندارم بی بی ...

بی بی نزن،فردا برو آز.به خدا تحملم تموم شده،مطمئنم مامانی،شک ندارم.فقط میخوام تو ذهنم پرونده تو رو هم ببندم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شیطون رفته تو جلدم، میخواستم تشویقت کنم فردا آز بدی، دیگه طاقتم تموم شده. الان بچه ها میان میکشن منو ...

اتفاقا ی آز بده بهتر استرس خیلی بد

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
دلم به همینا خوشه،میگم عصر بود،زود بود،بتام پایین بوده

ان شاءالله مثبتی   

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین