2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
نمیدونم پروفسور حسینی چی بهش گفته که اینقد ترسیده،اول که میگفت کلا بیخیال شیم خطرناکه،با کلی خواهش ت ...

فدات بشم........

بهش بگو آنا کاری نکرده فقط همدرده و میفهمه که چقدر داریم سختی میکشیم میخواد این راه کوتاهتر و کم خطر تر بشه!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی خوبه دیگه نه؟من حفظیجاتم خوبه ریاضیجاتم صفره خواهر .زیر دیپلم ریاضی توضیح میدادی خوب خخخخخ.

عزیزم منظورم این بود از رنج مینیمم که برات محاسبه کردم فکر کنم ۲۷۳ بود تا ۳ هزار و خورده ای میتونست بتات تغییر کنه.......

پس خیالت تخت باشه همه چی خوب داره پیش میره.........

حالا بتای بعدیتم چک میکنیم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان جنین من با این بتا 1دونست دیگه درسته؟

دقیق نمیشه گفت ممکنه دو تا هم باشه........

من یکی از آشناهامون با بتای پایین دوقلو پسر باردار بوده.......

من هرگز یبوست نگرفتم یعنی ممکنه بعد این بشم.پس بخورم خوبه

ببین من که خونریری داشتم نشاسته هم نخوردم حالا میخوایی کم بخور اگه دیدی تاثیر بد نداشت و یبوستت نکرد بازم میخوری.......

بچه ها نشاسته ذرت خوبه یا گل؟

عزیزم من چون استفاده نکردم اما ذرت کلا طبعش سرده و گل اگه منظورت گل محمدیه خوب گرمه......

من خیلی تو نشاسته ها تبحر ندارم...

اصلا نشاسته گل چه جوری درست میشه؟

ای خانم هایی که از بی علایمی می نالید خداروشاکر باشید. مثل من‌خوبه انقدر بالا بیارد آخرش خون بالا ب ...

عزیزم چه قدره واقعا سخته بالا آوردن.......

من تو بارداریم حتی یه بارم بالا نیاوردم و هیچ وقتم آرزوشو نکردم چون به اندازه کافی موقع پریودام بالا آورده بودم برا یه عمرم کفایت میکرد......

ممنونم انای عزیز و بقیه دوستان که جواب دادین ببخشید من صبحها تا ۱۲ میخوابم اینه که الان دیدم پست هارو...

جواب سئوالایی که مطرح شد رو یه جا میدم که پست اضافه نشه،❤آزمایش رو تو آزمایشگاه میلاد تو شرق تهران دادم آخه ساکن تهرانپارسم که تو اطلاعاتش میگه که مرکز آزمایشات نازایی و ناباروریه،مورفولوژیش ۱۶% بود شکل این ازمایش و رنجهاش با شمایل آزمایشهایی که تو این سایت دیدم متفاوته،و فکر کنم حق با شماست چه بسا تو یه مرکز ناباروری بدتر از این باشه،❤در مورد هزینه تعیین جنسیت از اونجایی که واسم خیلی مهمه متقبل میشم😊فقط انجام بشه❤بعد از ای یو ای تست بتام مشکوک بود بعد تا ۱۴۸ بالا رفت و بعد هم تا ۵۹ اومد پایین که تو پایلن هفته ۶ سقط شد حتی ساک حاملگی هم تشکیل نشد،تو سونوی کنترل هم هیچ زائده ای باقی نمونده بود حالا شنبه قراره دوباره تست بتا بدم تا کامل پایین اومده باشه فکر می کنم هم علتش همون کیفیت نامطلوب اسپرم ها بوده باشه،❤من تمام آزمایشات رو که فرمودین میرم میدم تا مطمئن باشم از سلامتیم اون مشکلی نیست فقط چطور از دکتر بخوام که انجام بده چون زود بهشون برمیخوره

طولانی شد چند تا سئوال هم دارم که الان دوباره می پرسم

۱.ازمایشا مختص من هستن یا همسرم هم باید ازمایش ایمنی و انعقادی که خیلی روش تاکید دارین رو انجام بده

۲.من برای جلوگیری از ال دی استفاده میکردم حالا همون ال دی ممکنه تو پروسه درمان واسم مشکل ساز بشه

۳.مراکز خصوصی به اندازه ابن سینا و رویان متبحر هستن یا کسی اینجا هست که تو خصوصیا نتیجه گرفته باشه

۴.دارم سعی میکنم کل ازمایشا رو یادداشت کنم به نظرتون بذارمش جلوی دکتر بگم از رو اینا واسم بنویس😁😁

۵.راستی اسم دکتراتون رو هم که راضی بودین لطفا بنویسین تو مراکز مختلف که اگه بشه پیش همونا ویزیت بشم

عزیزم منظورم این بود از رنج مینیمم که برات محاسبه کردم فکر کنم ۲۷۳ بود تا ۳ هزار و خورده ای میتونست ...

خدا خیرت بده .بخدا با تک تک جملاتت آروم میشم خدا دردونتو برات نگهداره .خوش بحالش همچین مادر صبور و خوبی نصیبش شده .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم انای عزیز و بقیه دوستان که جواب دادین ببخشید من صبحها تا ۱۲ میخوابم اینه که الان دیدم پست هار ...

عزیزم خوب اگه جنسیت برات ملاکه باید پی شاید چند پانکچرو به تنت بمالی.......

مثلا اخیرا افسون جون تعیین سلامت جنین داشت و جنینای چند پانکچرو تعیین سلامت کرده و از کلی جنین مثلا سه تا سالم بوده........

پس شمام اول باید بگردی مرکزی که اینکارو برات میکنه پیدا کنی چون هر جایی انجام نمیده......

بعد یه بار پانکچر کنی ببینی اصلا چند تا جنین تشکیل میشه........

اگه کم شد مجبوری بازم پانکچر کنی که ارزش فرستادن برا تعیین جنسیت داشته باشه........

چون مثلا اگه پنج تا جنین داشته باشی شانس اینکه جنین مطلوب داشته باشی پایین میاد......

من کسیو میشناسم نه تا جنین داشت همش دختر شدن درحالی که پسر میخواست.....

پس همه اینارو در نظر بگیر واردش شو........

ضمنا حالا که داری ریسک بیوپسیو به جون میخری بگو علاوه بر تعیین جنسیت تعیین سلامتم بکنن!!!!!!!

برا سقطتم ممکنه برا جنین نبوده شاید مشکل ایمنی یا انعقادی داشتی!!!!!

من جات باشم خودمو با دکتر درگیر نمیکنم ببر یه دکتر دیگه یا عمومی بنویسه انجام بده دکترت گفت چرا انجام دادی بگو همسرم گفته اگه انجام ندی نمیذارم شروع کنی.......

بگو از آشناهامون بهش گفته اونم دیگه گیر داد باید انجام بدی.......

حالا با توجه به جوابش تصمیم میگیری بهش نشون بدی یا نه!!!!!!

ضمنا مگه با همین دکتر ادامه میدی که برات مهمه برخوردش؟

۱.ازمایشا مختص من هستن یا همسرم هم باید ازمایش ایمنی و انعقادی که خیلی روش تاکید دارین رو انجام بده ...

عزیزم من جای دکترا بودم برا همسرام لااقل انعقادیو مینوشتم چون بحث خونرسانی شایدم بیتاثیر نباشه تو کیفیت اسپرما.....

اما کاریوتایپ رو حتما هم خودتون هم همسرتون بدین و ایمنی و انقادیارم خودتون.......

دکتر من طر ازی بود......

عزیزم مگه هزینه این آزها و داروهای لازم چه قدر بالاست که هی بخوان هزینه میکرو هدر بدن!!!!!!! من دو ...

والا منم منطق دکترا رو متوجه نمیشم...ب قول خودشون میخوان تا اونجایی ک میشه جلوی هزینه کردن بیمارو بگیرن!!!...ولی نمیدونن اگه ما همون اول یک بار هزینه کنیم و زودتر ب نتیجه برسیم خیلی بهتره ک خرد خرد هزینه کنیم...این همه هم اذیت نمیشیم

آخه دکتر یوسف نژاد داروهای میکرو رو داد بهم. پیورگان، هیچ صحبتی هم از رقیق کننده نکرد، واسه همین همس ...

پس بهتره صبر کنی لی لا جان
هم به خاطر سها انگاری دکترت
هم به خاطر اینکه تو این راه باید زن و مرد همراه و همدل باشن
نمیشه حرف حرف یکی باشه
نهایتش یکی دو ماه صبر میکنی دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو