2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
همسرم یه آشنایی داره که پزشکن ایشون،موسس یه مرکز ناباروری توی رشته، آزمایشام رو باهاشون درمیون گذاشت ...

مطمئن باش خیری توش هست.ولی خب حق داری ناراحت باشی یک روزم سیکل جابجا میشه حال ادم گرفته میشه...انشالله تا اون موقع خدا بهت نظر میکنه و طبیعی مامان میشی...

ولی ببین چقدر همسرت دوستت داره که نگران سلامتیته....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
اگه پریود منظم و سر وقت دارین یعنی تخمک گ دارین

لاله جان منم پریودم مرتبه ولی اصلا تخمک گذاری ندارم.دوستمم همین طوره

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من بعد دو میکروی منفی و قبل میکروی سومم که مامان شدم جدی قضیه آندومتریوزمو پیگیر شدم....... ب ...

ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتی و جوابمو دادی...

راستش خیلی درگیرم نمیدونم چیکار کنم...فعلا وارد سیکل میکرو شدم که جنین فریز کنم ...دکترم میگه بعدش عمل کن و بعدش انتقال بده...

اما من میترسم این جنینها نگیره و بعد عمل هم انقدر ذخیرم کم بشه که نتونم دیگه جنین بگیرم

خیلی شرایط بدیه...نمیدونم واقعا کار درست چیه...

7ماه هم هست که قصد باردرای دار م و هیچ دارویی مصرف نکردم

د 

آنا جون ترشحم زیاد شد زنگ زدم دکترم گفت سریع برو تیتر بده منم رفتم دادم.2ساعت دیگه جوابش آماده میشه ...

عزیزم منم خون دیدم اونم نه کم زیاد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما خوبید کسی اینجا از تفسیر عکس رنگی سر در میاره

عزیزم اگه بذاری از دوستان هر کی بتونه کمکت میکنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برات صلوات ميفرستم عزيزم

کتایون جون عزیزم ظاهرا همه چی خوبه فقط آب زیاد بخور......

یه کم اگه اشتباه نکنم غلظت خونت داره بالا میره.......

البته جای نگرانی نداره حالا دکترت ببینه لازم باشه دارو میده.......

مواظب قندتم باش پرهیزتو رعایت کن......

قند و نشاسته و.....

یه کم باکتریم تو تست ادرارت داری اما جای نگرانی نیست حالا دکترت نگاه بکنه نظرشو میده........

خلاصه جای نگرانی نداره.....

آناجون اینجا سی دی مارکراروقبول ندارن به غیراز کاریوتایپ همه آزای ایمنی وانعقادی روپارسال دادم حتی ش ...

عزیزم اولا کاریوتایپ هزینش خیلی کمه نهایت دو تاتون بشه سیصد......

خوب عزیزم اگه بدونی مشکل هست لااقل جنیناتو تست تعیین سلامت جنین میکنی و سالمارو انتقال میدی.......

باز ببین نظرت چیه........

و اما در مورد سی دی مارکرا.......

عزیزم منی که مشکل ایمنیم فقط تو سی دی مارکرام بود و با دارو کنترل شد چی؟

اگه برا شمام همونطور باشه چی؟

اومد بتام 352

هوراااااااااااا

لی لا جون روز 13 بود 74.5 الان شده 352.نظرت چیه؟

عزیزم بالای ۲۳۹ باشه یعنی خوبه!!!!!!!!!!

منکه رسما ازین بی غلامی دارم دیوونه میشم الان دیگه ۵ هفته رو رد کردم بخدا یه ذره علاعم بارداری ندارم ...

اتی جون شما چراچقد دنبال علائمید !!!؟؟؟

تو رو خدا بیخیال شید استرس میگیرید اونم اصلا خوب نیست 

آنا جون که گفتن اوایل علائمی نداشتن 

بتاتون هم که خوب بود نهایتا دو روز دیگه هم میرید سونو 

حالا که مادر شدید قدرشو بدونید بیخودی به جنینتون استرس وارد نکنید🙏🙏🙏🙏

منکه رسما ازین بی غلامی دارم دیوونه میشم الان دیگه ۵ هفته رو رد کردم بخدا یه ذره علاعم بارداری ندارم ...

عزيزم منم علامتي نداشتم براي تهوع زوده تهوع اونقدر ضجراوره كه خدانكنه بگيري من هنوزم علامتي ندارم هيچي با سونو مشخص ميشه ني ني هست حتي شكم هم ندارم تخت تخت

امرز برای سوگل جون دعا میکنیم که انشالله غربالگری دوم رو هم به سلامت پشت سر بذاره و از سلامت دردونه ...

رز جون من با اجازتون برا هر کدوم از دوستان توی نوبتشون ده تا آیه الکرسی میخونم 🙈🙈چون توسل رو حفظ نیستم وتوی همه موقعیتها میتونم آیه الکرسی بخونم 

اگه لطف کنی به نیت منم بزاری ممنون میشم البته فعلا تاریخ انتقالم مشخص نیست منتهی برا آواخر بهمن لطف کنید 🙏🙏🙏

اره بیا هر 48ساعت حساب کنم دقیقا میشه همین درسته؟

من سر انگشتی حساب کردم درست بود حالا دقیق بگو آز اولت چه روزی و چه ساعتی بود و آز دومت چه روز و چه ساعتی بوده........

روز منظورم تاریخ شمسی بگو با روز انتقال کاریت نباشه........

میخوام فاصله رو از نظر ساعت پیدا کنم.......