2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بودن کسایی که با دارو نتیجه گرفتن،،،من خودم اگه برگردم عقب حتما دور ای یو ای رو خط می کشیدم و یه راست میرفتم ای وی اف،،،،ولی خوب به هزینه و همراهی همسر هم ربط داره،،،همین طور سن،،،،اگر زیر سی هستی میتونی شوهرتون داروهاش تمام شد یک بار دیگه ای یو ای رو امتحان کنید،،،ولی توی میکرو تحرک اصلا ملاک نیست،،،

حتما همسرتون آزمایش دی اف ای هم بدن،،،،هزینش صارم آزاد صد و پانزده تومنه،،،،،واسه نتیجه گیری میکرو خیلی مهمه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام به همه،من تاپیکتون رو صفحات اول که کامل و جامع بود رو خوندم ممنون از زحماتتون یه سئوال دارم که ...

جوابتونو بالا تا اونجا که میدونستم دادم،،،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم بودن کسایی که با دارو نتیجه گرفتن،،،من خودم اگه برگردم عقب حتما دور ای یو ای رو خط می کشیدم و ...

ممنونم،منو همسرم مشکلی به جهت همکاری و هزینه نداریم،من ۳۶ سالمه و همسرم ۴۴ سالشه،پس به نظرتون ای یو ای وقت تلف کردنه؟ شما با ای وی اف نتیجه گرفتین؟اگه اره کجا؟اینطور که اینجا خوندم ۴۵ تا دو ماه طول میکشه پروسه ش.۵۰ روز دیگه همسرم قراره ازمایش اسپرمشو دوباره تکرار کنه که ببینیم داروها خوب بوده یا نه؟واقعا گیجم،نمیدونم چه کنم

سلام دوستان، من تازه اين تاپيك رو ديدم، ميشه جواب آزمايش منو تفسير كنيد؟

ازمایشاتتون خوبه...

ذخیره تون بالاست،تنبلی تخمدان دارید؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ممنونم،منو همسرم مشکلی به جهت همکاری و هزینه نداریم،من ۳۶ سالمه و همسرم ۴۴ سالشه،پس به نظرتون ای یو ...

عزیزم من ای یو ای دو بار منفی داشتم،،،ماه بعد میکرو دارم به امید خدا،،،،بستگی داره طول مدت،،،ولی میکرو برای کسایی که مشکل اسپرم دارن خیلی خوبه،،،من مطب میرم قراره بیمارستان آبان انجام بدم،،،بچه ها از رویان و این سینا هم راضین،،،،ولی به نظرم آزمایش های لازم رو بدید تا وقت هدر نره تا آزمایش شوهرتون،باید زیر نظر دکتر باشید،چند ساله اقدامید؟؟

بچه ها من فردا عمل تخمک کشی دارم ممنون میشم تو دعاهاتون منم یاد کنید هر چی خیره پیش بیاد

خدایا شکرت به خاطر معجزه قشنگت ،خودت محافظ اش باش 💚 به امید روزی که هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نباشه🙏🌹

ما فکر نمیکردیم مشکل داشته باشیم تا الانم بچه نمی خواستیم این شد که من از مرداد مصرف قرصم رو قطع کردم و مکمل هامو شروع کردم،آذر هم ای یو ای... با خوندن تاپیکتون دارم فکر می کنم با این وضعیت اسپرما امیدی به ای یو ای نیست ۶ هفته صبر کردم اخرشم سقط شد،جنسیت هم واسم مهمه چون توافقم یه دونه ست،میخوام بدونم رویان همزمان با درمان ناباروری تعیین جنسیت هم می کنه؟شما تو بیمارستان چقدر هزینه کردین؟راضی هستین از شرایط درمانتون؟

ما فکر نمیکردیم مشکل داشته باشیم تا الانم بچه نمی خواستیم این شد که من از مرداد مصرف قرصم رو قطع کرد ...

عزیزم من هنوز شروع نشده دورم ولی فکر کنم با دارو و سونو ها و کلا هشت تومن بشه،،،،البته بدون بیمه ها،،،،رویان و نمیدونم ولی کلینیک ها و بیمارستان تعیین جنسیت میکنن،،،ولی کارتون یکم سخت میشه،چون امکان داره همه کارارو انجام بدید ولی تمام جنین ها تون جنسی بشن که شما نمیخواید،

ازمایشاتتون خوبه... ذخیره تون بالاست،تنبلی تخمدان دارید؟

ذخيره بالا خوبه؟ من هر ماه پريود ميشم بدون دارو، موي زايد ندارم، اضافه وزن آنچناني هم ندا رم، نميدونم دارم يا نه!

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
عزیزم من هنوز شروع نشده ولی فکر کنم با دارو و سونو ها و کلا هشت تومن بشه،،،،البته بودن بیمه ها،،،،رو ...

ممنونم که حوصله کردین و جواب دادین،اگه رویان واحد مشاوره داره باید حضوری برم و بپرسم،دیگه اینکه نمونه اسپرمو که بگیرن می تونن بگن که جنسیت مورد نظر وجود داره یا نه؟و اینکه چه مدت تخمک ها قابلیت نگهداری داره؟منم کاملا سالمم ماه پیش با لتروزول سه تا تخمک ۲۱ و ۲۲و ۲۰ داشتم،

ممنونم که حوصله کردین و جواب دادین،اگه رویان واحد مشاوره داره باید حضوری برم و بپرسم،دیگه اینکه نمون ...

خواهش میکنم عزیزم در مورد وقت گیری و مشاوره بچه هایی که رویان میرن میان راهنماییت میکنن،،،ولی در مورد جنسیت باید تمام مراحل تخمک کشی و تشکیل جنین انجام شه بعد که جنین تشکیل شد تعیین جنسیت میکنن،،،اون جوری نیست اسپرم مثلا دختر رو جدا کنن به تخمک تزریق کنن،،،،باز مشاور دقیق تر براتون توضیح میده،،،تخمک و حتی جنین تا چند سال فریز میشن و قابل استفاده هستن عزیزم،،،،شانس شما تاپیک خلوته،،،بچه ها خیلی اطلاعات بهتر و دقیق تر از من دارن،،،،حتما دو باره سر بزن ببین

خواهش میکنم عزیزم در مورد وقت گیری و مشاوره بچه هایی که رویان میرن ماین راهنماییت میکنن،،،ولی در مور ...

حتما،دارم سعی میکنم صفحات رو کامل بخونم خیلی پر و پیمونه😊

دوستان هم لطفا بهم اطلاعات تکمیلی بدن ممنون میشم،رویان یا ابن سینا؟عکس ازمایش همسرم رو هم میذارم تا بیشتر راهنماییم کنین