2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست

گفته بودم خارج رحم حامله شدم دکترم لولمو برنداشت ولی گفت دیگه بدرد نمی خوره بنظرتون با وجود جواب این عکس رنگی درسته من میکرو انجام بدم مشکلی نداره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون ترشحم زیاد شد زنگ زدم دکترم گفت سریع برو تیتر بده منم رفتم دادم.2ساعت دیگه جوابش آماده میشه ...

ثمین به این راحتی نیست که. بخدا خیلی از بچه ها تا دوماه خونریزی داشتن بعدم نی نی های خوشکلشون رو به دنیا آوردن. جواب تیتر رو بگیر، خیالت که راحت شد منم با افسون میام دعوا اگه یه بار دیگه خون به دل نی نی هات کنی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ثمین حیف برف اومده والا می اومدم تالش دعوا.ترشخات دارم یعنی چی؟ده روزه جملگی لک داریم خون نیس؟

اول اینکه خوش به حالتون واسه برف. ما که برای بارون هم آرزو به دلیم. دوم خواستی بری تالش واسه دعوا، هماهنگ کن منم میام!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لک هم خونه دیگه.ربطی نداره به اون.تازه من پنج روزه دوتا شیاف دوتا امپول دارم خیلی بهترم

امیدوارم برا منم بخیر بگذره .منتظرم پژمان جواب آز رو برام بیاره خدا خودش به بزرگیش به من رحم کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
درسا جان کدوم مرکز رفتین مشاوره؟پیش کدوم مشاور؟

من مشهدهستم مرکزناباروری میلادمیرم جنین شناسش دکترعطاران زاده هست

صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
ثمین به این راحتی نیست که. بخدا خیلی از بچه ها تا دوماه خونریزی داشتن بعدم نی نی های خوشکلشون رو به ...

لی لا جون من از بتام مطمئن نیستم دیگه اینقدر چرت و پرت میگم .همش میگم نکنه بتام افت کرده باشه یا قشنگ بالا نرفته باشه .اخه شکم درد پریودی دارم همیشه نیست ولی هست گاهی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....