2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما میبینی. روزای خوش رو بیشتر میبینی. فقط توکل بخدا کن. و صدقه زیاد بده. من جای شما بودم بعد از سو ...

اتفاقا همین تصمیم رو داریم چون نذر کرده بودیم .امیدوارم ببینم اون روز رو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آناجون من تیرماه لتروزول خوردم. فولیکول 20 و چندتا 10 و 13 و 14 داشتم. اقدام طبیعی کردیم نشد. بعدشم ...

یاس عزیز من البته از توضیحات قبلی که احیانا راجع به خودت و همسرت دادی خبر ندارم . فقط به عنوان کسی که چند ماه لتروزول مصرف کرده یه توضیحی میدم
ببین من اون اوایل که تازه اقدام به بارداری کرده بودم . بعد از اینکه6 ماه اقدام  طبیعی مون گذشت رفتم دکتر و منو فرستاد سونوی وسط سیکل. هرماه فولیکول خوب بالای 18 داشتم. کلا سیکلهام مرتب بود و مشکلی نداشت. ولی با این حال بهم گفت این روال درمانه و بهت لتروزول میدم. 6 ماه این کارو تکرار کرد لتروزول میداد. وسط سیکل میرفتم سونو. گاهی هم که تعداد فولی زیاد بود امپول HCG میداد یه چندتایی آزاد می شد.
بعدها که این روال رو برای یه دکتر زنان دیگه تعریف کردم خیلی عصبانی شد. البته سعی میکرد همکارش رو خراب نکنه فقط گفت آخه چرا اینهمه تخمک هدر دادی!
من بعدها حتی بعد از آی یو آی و آی وی اف ناموفق که داشتم ، متوجه شدم که مشکلات آزمایش شوهرم خیلی ناجوره . طوری که ما طبیعی که هرگز، ولی حتی میکرو هم با اما اگر احتمال داره برامون مثبت بشه. و فقط افسوس خوردم برای اون همه تایم و هزینه ای که گذاشتم و مخصوصا تخمکهایی که هدر رفت . که الان که می خوام میکرو کنم به زور 4 تا تخمک جواب بده به داروها.
فقط خواستم بگم حتما حتما قبل از هرکاری تو پروسه ی بارداری از وضعیت همسرتون مطمئن بشید. و به خصوص به خصوص اون آزمایش شکست دی ان ای یا DFI رو حتما بدن.

خدایا شکررررررر
عزیزم بعضیا بعد + سرم زدن....... ببین تو بعد اینکه بتای جدیدتو گرفتی بده مدارکتو و آزاتو همسوت ب ...

خخخخ باشه آناجون.ببین بلاخره کلافت کردم منتظرم فقط از تاپیکت بیرونم کنی من که سوالام تمومی نداره خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دقیقا منم مثل شما هستم....کهیر هم وقتی انتقال داده بودم دستام زد ک بقدری میخارید و میسوخت دستام داغ ...

بهارجان شما هم مشکل ایمنی دارید؟
چون من احساس کردم مشکلم به اون مربوط بشه

خدایا شکررررررر
همسرم تحرک اسپرماش کمه. تحرک آ4%. تحرک ب 8%!

پس عزیزم شانس خیلی پایینه اما خوب اینم هست خدا بخواد نشد نداره همونطور که دوستان با شرایط خیلی بدتر طبیعی مامان شدن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خخخخ باشه آناجون.ببین بلاخره کلافت کردم منتظرم فقط از تاپیکت بیرونم کنی من که سوالام تمومی نداره خخخ ...

من کلافه نمیشم دلم برا وروجکات میسوزه که هی داری خون به دلشون میکنی.......

بذار کیفشونو بکنن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یاس عزیز من البته از توضیحات قبلی که احیانا راجع به خودت و همسرت دادی خبر ندارم . فقط به عنوان کسی ک ...

عزیزم منم دقیقا از این میترسم. مردادماه ذخیره م 0.47 بود. بعدشم لتروزول کلا بهم ریخت منو. یه دکتر دیگه رفته بودم اون برام کلومیفن نوشته بود که من استفاده نکردم. اون میگفت کلومیفن ضعیفتر از لتروزول هست. میخوام اونو استفاده کنم. این آخرین باری خواهد بود که iui میکنم و از این قرصا میخورم.اونم فقط بخاطر اینکه این دکترا تا iui نکنن ivf انجام نمیدن. همسرم از مرداد داروی تقویتی میخوره. اونموقع متوجه مشکل ضعیف بودنش شدیم. داروها اصلا تاثیری نداشته. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم بی شک همه میدونن خسته شدی....... اما به خاطر خودت و دردونه هاتم شده باید صبورتر باشی....... ...

چشم انای مهربونم به لطف خدا امروز لکه رفت از صبح عذر میخوام ترشحات ابکی دارم ببخشید هر روز یه مشکل جدید عنوان میکنم دعا گوتم عزیزم خدا خیرت بده 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
داروی گیاهی گفتی چی میخوری؟ فولیک اسید ایرادی نداره منم میخوردم.......

ترکیب چن تا گیاهه که واسه تنظیم پریود و تقویت تخمدان ها بهم داده که نمیدونم چه گیاهانی توش هست چون پودر شده است،حالا چیکار کنم

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

سلام به همه دوستان 

منم روز چهارشنبه رفتم دکتربهم گفتن بایدباجنین شناس یه جلسه برای ژنتیک داشته باشین که اگه صلاح دونستن براتون آزمایش کاریوتایپ بنویسن رفتم پیش ایشون وباتوجه به یه سقط ودوبارانتقال منفی ووضعیت آزواسپرمی بودن همسرم وباتوجه بهاینکه باهم فامیل هستیم گفتن اگه دوباره بخای سیکلت روشروع کنی یه راه کورکورانه روادامه میدیومعلوم نیست جنین بگیره یاشایدبگیره وجنین روپس بزنه به خاطرفامیل بودن وبهمون پیشنهاد اهدای جنین کرد ولی هرکارمیکنم دلم راضی به اهدای جنین نیست

خیلی امیدواربودم که خودمون بتونیم بچه داربشیم مخصوصابعداینکه یه خانمی توهمین گروه پارسال باتوجه به آزواسپرمی بودن شوهرش دوقلوباردارشد 

دوست دارم دوباره این راهوامتحان کنم ترخدادوستان اگه نظری دارین کمکم کنین واقعا میوندوراهی موندم ونمیدونم بایدچه کنم واقعا ازشرایطم خسته شدم وکم آوردم

صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
چشم انای مهربونم به لطف خدا امروز لکه رفت از صبح عذر میخوام ترشحات ابکی دارم ببخشید هر روز یه مشکل ج ...

ترشحات آبکی که خوبه نگران نباش.......

خدارو شکر لک قطع شده......

ترکیب چن تا گیاهه که واسه تنظیم پریود و تقویت تخمدان ها بهم داده که نمیدونم چه گیاهانی توش هست چون پ ...

آهان پس چون نمیدونی بهتره یه دو هفته ای فاصله بدی بعد آز بدی........