2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

فردا lili جون انتقال دارن،امروز به نیت ایشون دعا میخونیم.انشالله بهترین جنینها براش تشکیل میشه و همونها میشن فرزندان نازنینش

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم اول ازمایشهای ایمنی انعقادی و کاریوتایپ و ازمایش اسپرم دی ان ای اسپرم رو انجام بده، ایمنی انعقادی رو ازمایشگاه ونک انجام بده یا ابن سینا، دی ان ای اسپرم هم ابن سینا انجام بده، بعد پیش سه دکتر ویزیت شو، اول رزاقی که یه چکاب کرده باشه بعد پادمهر که خوب از داخل رحم و... بررسی کنه و مطمئن بشی از داخلی مشکلی برای بارداری نیست بعد میتونی ازمایشهای ایمنی انعقادی رو پیش دکتر زرنانی متخصص ایمونولوژی ببری تا مطمین بشی  

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

16.مامان ستایش 1 بهمن

17.somiii71 عزیز 2 بهمن   

18.لی لا جون 3 بهمن

19.Mamanmohammad عزیز 4 بهمن

20.لیلای مهربون 5 بهمن 

21.مامان مینو عزیز 6 بهمن

22.مامان افسون 7بهمن     23.پروانه عزیز 8بهمن

24.afsoonجون 9 بهمن   

25.efsibi عزیز 10 بهمن   26 .امید زندگی 11 بهمن

27.مامان سبحان عزیز 12 بهمن

28.مرمر جون 13 بهمن

29.دوقلوهای عزیز 14 بهمن

30.mahinaz جون 15 بهمن

31.bahar-bahar عزیز 16 بهمن

32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن

33. Ninitopol عزیز 18 بهمن  

34. انتظار؟ 19 بهمن

35. تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز 26 بهمن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

الان هم تو ابن سینا دکتر های زنان تفکیک شده هستن یعنی با توجه به مشکلت میری نه یه دکتر رو برای همه چیز انتخاب کنی، مثلا پادمهز تو بخش آندومتریز هست و طبق گفته انا هیچ کسی نتونسته مشکل داخلی رحمش رو حتی با عکس رنگی تشخیص بده و فقط دکتر پادمهر تونستن و بعد که با دکتر پادمهر ویزیت شدی از اوضاع داخلی رحمت خیالت راحت شد برو پیش رزاقی تا ای وی اف کنی و بقیه چیزها رو  بررسی کنه مخصوصا ازمایشهای ایمنی انعقادی رو 

سلام عزیزم من چون ازوسطای شروع خوندن سوره اضافه شدم نمیدونم چندروز باید بخونم

سلام،شما هر روز به نیت اون شخصی که صبح ها اسمش رو میذارم و تو لیست هست میخونی،روزی هم که نوبت شماست همه مون به نیت شما میخونیم که انشالله حاجت روا بشید