2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
راستي اگر از پد استفاده ميكني قبل از نماز حتما پدت رو عوض كن اگر هم نه كه لباس زيرت رو عوض كن خانمي ...

اصلا به لباس زیرم نمیرسه که پد بذارم چند ساعت خوب بودم رفتم تا بیرون اومدم دیدم باز شروع شده اعصابم بهم ریخت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کس دیگه ایم میتونه کمک کنه در مورد دکتر خوب برا آی وی اف؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
الان 4روز گذشته از بتای اول

پس عزیزم فردا برو آزمایش بده که خیالت راحت شه،به شوهرت توضیح بده استرس برات خوب نیست

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم والا به نظر من که اصلا به بحث سقط فکر نکن چون سالمه سالمه گل پسرت....... اما حالا اگه خیالتو ...

راست می گی آنا جون. ۸۰ درصد مثبت فکر می کنم .اما این آلودگی و... ادم رو نگران می کنه. دوتا از دوستام که تو همین یکی دو ساله باردار شدن یکیش بچه اش برگشت ادرار داشت. که گفتن نوزاد سه ماهش شد عمل شه. و... یعنی به قول دوستمون بعد چندین سال انتظار ... ایشالله نی نی همه براشون بمونه و سالم دنیا بیاد

نه عزیزم الان که + شده  لک داره......

آنا جون من چه کنم با این لک؟به نظرت ی پروژسترونم علاوه بر 3تا شیاف بزنم؟نظرتون چیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

امیدآخرم برای بارداری طبیعی ناامیدشد،چراآخه؟ منpcoام ولی تقریباهرماه تخمک گذاری دارم این ماه همه چیزم خوب بود پرولاکتینم پایینه ترشحات تخمکگذاری داشتم اونم سروقت،شوهرمم آزمایشش خوب بود پس چرانمیشه؟ای خداا

من خیلی استرسییم ازالان استرس پانکچروهایپرشدن وچندماه عقب افتادن انتقالودارم حتی استرس روزآزمایش وگرفتن جواب منفی چون میدونم نابودمیشم،کاش لااقل مسایل مالی نبود

آنا جون عزیزم من یه ساعت دیرتر امپول پروژسترونم رو زدم اشکال ندا ه ؟  همسرگ گروه خونیش مثبته م ...

عزیزم اگه لک ندیدی حالا نباید بزنی همون ۲۶ و ۲۷ هفتگی باید بزنی من فقط گفتم اگه لک دیدین خدا رو شکر ندیدی و نداری 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
کس دیگه ایم میتونه کمک کنه در مورد دکتر خوب برا آی وی اف؟

نیوا جان بستگی داره با کدوم دکتر راحتتر باشی. من ابن سینا رفتم خیلی شلوغ بود و کلی معطلی، راستش ترجیح دادم به جای مراکز ناباروری برم بیمارستان لاله، بخش آی وی اف پیش دکتر یوسف نژاد. خیلی ها میرن پیش دکتر عارفی بیمارستان عرفان، البته دکتر عارفی برای بار اول 6 ماه طول میکشه تا وقت بده. بعضی از دوستان رفتن پیش دکتر طاهری پناه بیمارستان بهمن فکر کنم. یا دکتر طرازی اگه اشتباه نکنم. همه این پزشکایی که گفتم خوبن. بعضی از دوستان هم میرن مراکزمثل رویان. ببین چه جوری راحتتری. البته اینایی که گفتم همشون تهرانن

فقط هرجا رفتی تمام وکمال تسلیم دکتر نشو که بدون بررسی کامل وارد سیکلت کنن. هرچی قبل آی وی اف بیشتر بررسی کنی، احتمال منفی شدن میکروت کمتر میشه. آرزو میکنم برات تو اولین میکروت نتیجه دلخواهت رو بگیری

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جون ممنون از راهنماییت، آزمایش کاریوتایپ چقد طول میکشه که آماده بشه؟ اگر کسی کاریوتایپش مشکل داش ...

عزیزم کاریوتایپ معمولا یه ماهه آماده میشه ولی دوهفته ای به من زنگ زدن گفتن حاضره......

عزیزم بهتره یه ماه صبر کنی من خودم یه ماه بعد آز دادم......

اما از آسپرین و ضد انعقادی باید لااقل دو هفته بگذره......

سوم هم که داشتی پس بهتره یه ماه فاصله بدی تا شرایط واقعیت خودشو نشون بده اما خداقلش دو هفته هست........

برا کاریوتایپ بستگی به نوع مشکل داره یا راه حل پی جی اس هست یا تکرار تو انتقالها اگه شرایط پی جی اس رو نداشته باشی یا نخوایی پی جی اس کنی باید هی انتقال بدی جنین سالم به طورت بخوره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رز بازیگوشی نکن، تازه تو که کشاله رانت هم درد میکرد، از این نشونه قویتر چی میخوای؟ خوب گفتی منم واس ...

عزیزم خیلیم مرتبط بود چون من خودم که انقدر توصبه میکنم به وقتش به خاطر لک و خونریزی داشتم سکته میکردم اما اگه بتونیم این استرسارو کنترل کنیم برا خودمون و نی نیامون بهتره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها نمیخوام ناراحتتون کنم ولی از صبح دارم یه بند گریه میکنم، اشکام بند نمیاد دست خودم نیست، دوست ...

عزیزم دور از جونت ایشالله سلامت باشی و مادر پدر شدن دردونه هاتو ببینی........

کاملا میفهمت فقط تا میتونی گریه کن و خودتو خالی کن و تو خودت نریز.......

اینطوری زودتر رو پا میشی.......