2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان من امروز رفتم کارت فریز جنین رو گرفتم نتیجه ش این بود: 5 تا تخمک کشیدن. 4تا قابل تزریق ب ...

عزیزم گرید آب داریم و گرید خوبیه نگران نباش.......۸سلولیم برا روز ۳ خوبه خیالت تخت.......

ایشالله دوقلوهاتو بغل کنی به سلامتی........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا داشتم به همین فکر میکردم که ایا بگیرم این هم یا نه کیسه یخ از داروخونه گرفتین؟ دگتر جنتی خی ...

عزیزم کیسه یخ رو مستقیم رو پوست نذاره چون ممکنه بچسبه و اذیت بشه......

یا از رو لباس زیر یا داخل پارچه نازک بپیچه و مستقیم بذاره......

عزیزم یادت باشه همسر منم تحرک و گریدش هر دو صفر بود.......

با همین یخ یه تکونی خورد و گرید آ ۵ درصد شد.......

کیسه هم از داروخونه از این کیسه های ژلاتینی کوچیک بگیر راحتتره........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها راستی یه چیزی بچه ها ما الان تو این 7 ماه اخیر همسرم بارها آزمایش داد و مورفولوژی هربار صفر بود. ...

عزیزم احتمال همچین چیزیم هست اما ممکنه اصلا بهترم شده باشه.....

یعنی شاید الان بری ابن سینا مجدد آز بدین بهتر شده باشه......

سلام بچه ها

ثمین جان، رز سفید  من پا به پاتون این روزای انتظارو دارم می شمرم .

یسنای عزیز امیدوارم یکم اروم تر شده باشی ..

آزیتا جون ان شاله این دو تا جنینت می چسبن بهت و تا نه ماه مامان مهربونشون رو ترک نمی کنن 

لاله جان  برا ازمایش شوهرت خیلی بنظرم حساس نباش 

از بین این همه اسپرم خوب بالاخره جدا می کنن واسه میکرو

از خودم بگم که بازم پریود نشدم و همچنان منتظرم بشم

امروز زنگ زدم با مامای دکترم حرف زدم گفتم من اینطوریم دوفاستونم ول کردم نمی شم ، قبلا هم سابقه داشته که سه هفته ول کردم دوفاستونو نشدم 

ال دی شروع کنم بخورم ؟ از الان ، چون اونو ول می کنم پریود مصنوعی می شم 

گفت دکاپپتیل زدی گفتم اره ، گفت اگع  تا هفته بعد نشدی بیا ، بدون اینکه پریود بشی سونوت میکنیم اگه نازک بود می ری تو سیکل و انتقال میدیم 

خواهش می کنم اگه شنیدید و یا کسی از شما اینطوری انتقال داده بهم بگه

یعنی بدون اینکه پریود بشی بری تو سیکل انتقال

در ضمن من دو هفته قبل هیسترو هم شدم خیلی ها بعد هیسترو زود میشن ...  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
جدی عزیزم ؟ من oمنفی هستم ولی شنیدم رگام رو توی ماه های بالا میزنن

عاطی جون نه رگام رو برا زمانی که لک و خونریزیم باشه هم میزنن.......

عزیزم البته اگه همسرت + باشه!!!!!!!!!

تو را خدا کمکم کنید من درست یکهفته اس از انتقالم میگذره صبح بلند شدم دیدم شورتم پر از لکه های قهوه ا ...

عزیزم لک دیگه برا ماها عادیه ضمنا لک ضما شایدم لک لانه گزینیه!!!!!!!!

اصلا فکرای بد نکن فقط اگه ادامه دار شد حتما تماس بگیر شاید پروژسترونتو بیشتر کنن.......

بچه ها من ترشح تخمک گذاری دارم نکنه تخمکام آزاد شده حالا چیکار کنم سه شنبه باید برم برا سونو  ...

عزیزم ترشحات رو که خواهی داشت معمولا چند روز قبل شروع میشه........

نگران نباش سه شنبه پس فرداست.......

ببخشید یه سوال دیگه اسپرم تا چند روز قبل پانکچر باید تخلیه شده باشه

بهترین حالت سه روز هست........

سلام بچه ها.میکرو خیلی سخته؟ من دودلم واسه انجامش 😔 میترسم نتونم تحمل کنم .از ای یو ای سختتره؟

عزیزم سخت که نمیشه گفت بستگی داره بدنت چه رفلکسی به داروها نشون بده.......

ولی در کل اگه آی یو آی رو تجربه کردی بله از اون سختتره......

آنا جون من حالت تهوع شدید دارم ولی همش میگم ممکنه بتا افت کرده باشه مثل اون موقع شدم تا درازکشم خوبم ...

عزیزم من اون زمان که استراحت مطلق بودم فقط کنار رخت خوابم تیمم میکردم و خوابیده نمازمو میخوندم.......

اینکه درسته یا غلط نمیدونم اما به نظر من که خدا رئوفتر از این حرفهاست و ما نمازو برا آرامش خودمون میخونیم پس من لااقل سخت نمیگرفتم......

ثمین مواقعی که منفی میشدی داشتی این لک را ؟ پس منم منفیم 😣😣😣

نه عزیزم الان که + شده  لک داره......

آنا جون یه پا و دو دستم بالاست،اماده تنبیهم...😊😊

امان از دستت چی بگم آخه.......

مامانی وگرنه میزدمت اساسی........

آنا جون عزیزم وقتی خدای نکرده جنین رشد نمیکنه بتا میاد پایین ؟ یکی از دوستان پرسیدن مثلا ساک کوچیکه ...

عزیزم والا دقیق نمیدونم.......

ولی فکر کنم اگه فقط جفت به رشد ادامه بده بتا بالا بره......

یسنا جون خدا نخواست همین  ما تمام تلاشمونو می کنیم ولی به مصلحت و حکمت خدا  که اگاه نیستی ...

ممنونم عزیزم، ولی آخه مگه ماها چه گناهی کردیم که خدا نخواسته برای ما، نمیدونم حکمتش چیه ،مردم به اونایی که زود بچه دار میشن میگن خدا بهش داده، ما که دیر شده میگن انگار نازا هستن، همین حرفای مردم مثل تیغ میره تو دلم، برای ما نمیگن شاید حکمتی بوده، دوباره باید زخم زبون بشنوم،تا تو حمعی حرفی از بچه بزنم میگن تو که تا حالا باردار نشدی نمیدونی چطوریه!!1اصلا حالمون خوب نیست بخدا ، از دیشب تا حالا شوهرم همش معذرت خواهی میکنه ، حالش مدام داره بهم میخوره افتاده زمین