2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
لاله جان همسرتون آزمایش هورمونی دادن؟ همسرمنم با دارو هیچ تغییری نداشت. آزمایش هورمونی داد. دیدیم T4 ...

فدات شم اینا نرمالن
ازمایش اسپرمشو میگم تغییر نداشت
اسپرم گرید آ نداره اصلا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خانم هایی که  گروه خونی او منفی هستن و باردارن اگه لک دیدن به دکتر بگن که گروه خونیشون چیه چون ...

خیلی راهنمایی به جایی بود،انقد همه درگیر مراسم میکرو هستن که یادآوریش واقعا مهم بود.دستت درد نکنه مونا جون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز رفتم کارت فریز جنین رو گرفتم
نتیجه ش این بود: 5 تا تخمک کشیدن. 4تا قابل تزریق بود. 2تا جنین تشکیل شد
گریدش هم زده AB
نشنیده بودم AB . خودم فکر کردم یعنی یکیش A یکیش B .ولی از منشی پرسیدم AB چیه گفت به ترتیب اول A هست بعدش میشه AB. نمیدونم برای ازسر بازکردن اینو گفت یا واقعا همینه؟؟
مورد بعد اینکه جنین رو زده 3 روزه 8سلولی.
8سلولی برای  3 روز خوبه؟ یا کمه؟

خدایا شکررررررر
اخه وقتی هیچی تغییر نکرده :(( گفتم حد اقل 5 درصد گرید آ داره !! هیچی هیچی بعد از 3 ماه دارو

خانم دکتر از شما بعیده،حتما راهی هست که بتونی نتیجه دلخواهت رو بگیری.امیدوارم خدا خیلی زود اون راه رو بذاره جلوی پات که بتونی به سرعت باد به هدفت برسی عزیزم

خب به نظرتون خيلي وقت گير نيست ؟ بعد مهمتر اينكه خيلي چيزارو از دست ميديم وقتي دو روز نميتونيم بيايم ...

پرپر جون منم همین مشکل رو دارم. بخصوص که نمیرسم مثل بقیه هرروز سر بزنم. الانم یه چندساعتیه که دارم تندخوانی میکنم تا الان رسیدم اینجا
شاید یکی از راههاش این باشه تشکرهامون رو کم کنیم و از همون گزینه لایک استفاده کنیم. که پست ها کمتر بشه و همه برسن بخونن. باز اگه راهکار دارین بگین

خدایا شکررررررر
واقعا؟ من به اینا به دید علامتی برا دقت استفاده میکنم و تاکیدین از نظرم...... نمیدونستم میتونه برد ...

برای همینه میگن تو دنیای مجازی چون احساسات اصولا منتقل نمیشه یا گاها اشتباه منتقل میشه از هم دلخور نشین

نه بابا ناراحتی چرا ؟ شما ببخشین
بوسسسسسسسسسسسسسسس

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان من امروز رفتم کارت فریز جنین رو گرفتم نتیجه ش این بود: 5 تا تخمک کشیدن. 4تا قابل تزریق ب ...

سلام آزیتا جون
جنین هات گریدشون عالین
آ عالیترین هست
آب چیزی بین آ و ب هست
واقعا همچین گریدی داریم برای اینکه از سرش باز کنه نگفته

برای روز سوم هم میشه 8 سلولی

خبر هم دارم امروز علی 3 ماهی هست که داروهاش رو میخوره غذا هم رعایت میکنیم اما دریغ از اینکه ازمای ...

لاله جون ناامید نشید بازم ادامه بدید حتما. انشالا بهتر میشه
دکتر همسرم برای ماه آخر قبل از پانکچر، بهش گفت حتما هرشب 10 دقیقه کیسه یخ بذاره . گفت این از همه ی اون داروهایی که می خوری مهمتره
البته خودتم قبلا اینو بهم گفته بودی فقط برای یاداوری گفتم چون بعضی وقتها مشغولیات آدم زیاد میشه و یادش میره همه چی رو همزمان رعایت کنه.

خدایا شکررررررر
خانم دکتر از شما بعیده،حتما راهی هست که بتونی نتیجه دلخواهت رو بگیری.امیدوارم خدا خیلی زود اون راه ر ...

لی لا جون دیگه فقط به همین زالو درمانی امید دارم
البته از نظر پزشکی و درمانی منظورمه
وگرنه که امید اول و اخر همه مون خداست

حالا امیدوارم از شکست دی ان ای خوب باشه
چون علی عمل قلب هم داره نمیتونیم خیلی بیشتر صبر کنیم :((((

لی لا جون دیگه فقط به همین زالو درمانی امید دارم البته از نظر پزشکی و درمانی منظورمه وگرنه که امید ...

غصه نخور دیگه،دلم میگیره به خدا.امیدوارم هم جواب آز خوب باشه،هم به سلامتی و خیر عمل قلب رو از سر بگذرونن عزیزم.فقط خدا،راست گفتی.

لاله جون ناامید نشید بازم ادامه بدید حتما. انشالا بهتر میشه دکتر همسرم برای ماه آخر قبل از پانکچر، ب ...

اتفاقا داشتم به همین فکر میکردم
که ایا بگیرم این هم یا نه
کیسه یخ از داروخونه گرفتین؟
دگتر جنتی خیلی تاکید داره به کیسه یخ
بعد مستقیم میذاشتین یا از رو لباس؟

غصه نخور دیگه،دلم میگیره به خدا.امیدوارم هم جواب آز خوب باشه،هم به سلامتی و خیر عمل قلب رو از سر بگذ ...

غصه نمیخورم باشه :))
توکل به خدا
دیگه هر چی خدا بخواد همونه دیگه
ما فقط وظیفه داریم تلاش کنیم

آها راستی یه چیزی بچه ها ما الان تو این 7 ماه اخیر همسرم بارها آزمایش داد و مورفولوژی هربار صفر بود. حتی تو آخرین آزمایشش که 5 ماه بعد از شروع سنگین مکمل ها بود همچنان مورفولوژی صفر بود. ولی آزمایش روز پانکچر تو بیمارستان عرفان 4 درصد شده بود.
اون قبلی ها رو همه رو ابن سینا رفته بود که بدون استثنا صفر میشد.
بیمارستان عرفان هم مرکز ناباروریه دیگه آزمایشش درسته . 15 ماه پیش سر میکروی قبلیم تو همین عرفان مورفولوژیش 1درصد بود الان شده 4
پس اون مکملها همچین بی اثر هم نبوده. ما تو این 5 ماه چندمیلیون پول مکمل دادیم. فقط یک و پونصد پول یه قلم پروفرتیل شد. باز خداروشکر مورفولوژی یه تکونی خورد. میخوام بگم ابن سینا دیگه آزمایشهاش زیادی سختگیرانه ست. البته دکتر صاحب کشاف هم وقتی 3 ماه بعد عمل دید هنوز صفره گفت برید یه مرکز دیگه آز بدید یعنی اونم میدونست :)

خدایا شکررررررر
بله بلاست بودن ،میدونستم زوده ولی کرم ریختم

هرچه خیر برات خداان شاءالله رقم بزنه عزیزم

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین