2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم بیبی چک صبح زدم منفی بود،رفتم آز دادم گفته عصر آماده میشه،انگار دنیا رو سرم خراب کردن،از صبح د ...

بیبی چک چیه دختر.حتما مامانی انشالله الکی خودتو ناراحت نکن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دنیا رو بدون بچه م نمیخوام،خسته شدم بخدا چند سال کارم شده فقط دکتر رفتن، خسته شدم از این دنیا از نگا ...

یسنا جون ببین خواهری من صبح رفتم آزمایش بتا تا پژمان رفت جوابشو بگیره من بیبی زدم خط سی سریع بنفش شد منم پرتش کردم تویه سطل آشغال نشستم گفتم اینبارم نشد خدایا تو چرا منو فراموش کردی مگه چه گناهی کردم به کدوم گناه مجازاتم میکنی اصلا این اشکم کلا قطع شد پژمان زنگید گفت ثمین بخدا عدد داره بخدا مثبته من باور نکردم چون بیبی من منفی بود تا برگه رو آورد دیدم رفتم بیبی رو نگاه کردم اینقدر خطش کمرنگه که ندیده بودمش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبیش اینه دیگه خونه تکونی نمیکنیم خخخخ

ثمین جون من از الان کم کم شروع کردم و تا قبل انتقالم تموم میشه...تمام برنامه ریزی هام برای خونه و حتی کارای شخصی خودمو کردم و تا قبل انتقال تمومشون میکنم..

به خدا اگه مثبت شدم برات میفرستم تو فقط ادرس بده😘😘😘

مونا جونم فدااااااات عزیز دلم الهی که مثبتی. فقط جان من مارو بیخبر نذار قشنگم. شرمنده ام کردی عزیزم. آزت مثبت شه از صدتا گز  برام شیرین تر و خوشمزه تره.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ثمین جون من از الان کم کم شروع کردم و تا قبل انتقالم تموم میشه...تمام برنامه ریزی هام برای خونه و حت ...

دیروز دختر دایی های پژمان اومدن کل خونمو جاروبرقی کشیدن و گردگیری.نمیدونی چه تنبلی میکنم که البته پژمان و مادرش نمیذارن حتی غذا بپزم دوست دارم امشب شام بپزم دیگه

خوبیش اینه دیگه خونه تکونی نمیکنیم خخخخ

اینو گل گفتی........

البته من الانشم نمیتونم خونه تکونی کنم با لین وروجک مگه میشه؟

قبل من دستمال به دست داره خونه تکونی میکنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یسنا جون ببین خواهری من صبح رفتم آزمایش بتا تا پژمان رفت جوابشو بگیره من بیبی زدم خط سی سریع بنفش شد ...

ثمین جون بتات چند شد ؟

الهی شکرررررر

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
اینو گل گفتی........ البته من الانشم نمیتونم خونه تکونی کنم با لین وروجک مگه میشه؟ قبل من دستمال ب ...

الهی من فداش بشم دخمل طلا.کمک میکنه دیگه مامانی چیکارش داری

ثمین جون بتات چند شد ؟ الهی شکرررررر

والا روز سیزده هم هنوز تموم نشده بود 74.5بود خیلی پایین بود ولی میگه برا اون روز عالیه من که نمیبینم کجاش عالیه.قراره چهارشنبه باز برم آز تیتر بتا بدم و با جواب برم پیش دکتر

اینو گل گفتی........ البته من الانشم نمیتونم خونه تکونی کنم با لین وروجک مگه میشه؟ قبل من دستمال ب ...

ای جانم عزیزم. دخملت مثل خودت خانومه. ببوسش از طرف من

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم تو سیکل فرص داره....... نوع سیکلت چی بود؟

نوع سیکل رو نمیدونم فعلا که دارم آمپول میزنم و بعد پانکچر هیچ قرصی هم مصرف نکردم البته امروز پرسیدم گفتن ستروتاید از آزاد شدن تخمک جلوگیری میکنه

خدایا شکرت😙
عزیزم پس منو چی میگی که دونه دونه باید بخونم...... ببین کافیه چند ساعت نباشم یهویی میبینم ده بیشت ص ...

خب به نظرتون خيلي وقت گير نيست ؟ بعد مهمتر اينكه خيلي چيزارو از دست ميديم وقتي دو روز نميتونيم بيايم ، سوال و جوابايي كه به نظرم مهمه ميتونه به كارمون بياد... شما راهي به نظرتون نميرسه ؟؟؟ 

دوست ندارم پريود ٢٤ روزه 😟 اينم از بعد عمل... بايد تو فكر ميكرو باشم ولي واقعا ته دلم ميترسه... توكل به خدا