2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

آناجون توی لیست شما APCR هست که اونم فکرکنم برای مشکل انعقادیه. میخواستم بدونم پروتئین سی و اس رو چک کنم کافیه یا ممکنه این دوتا نرمال باشن و فقط این تست که گفتم مشکل داشته باشه؟! من یه آزمایشگاه پیدا کردم که میگه اکثر cdمارکرارو انجام میدن. همسرم گفت یه دکتر پیدا میکنم که این لیستو برات بنویسه! هر دکتری مثلا دکتر قلب هم بنویسه بیمه قبول میکنه؟ چون چندتا دکتر قلب آشناداره. سوال دیگه هم دارم اینه که ممکنه این تستهای انعقادی موقع عادی نرمال باشه و موقع بارداری غیر نرمال بشه؟؟

سوال دیگه اینکه فاکتور v Leiden  رو هم باید با mthfr و pai1 انجام بدیم؟؟ یا اون دوتا آخری کافیه؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر وقت بیبی چک زدم درست بوده،این سری فکر میکردم باردارم،خود دکتر دکتر جنین هامببلاست پنج روزه هستن،س ...

یسنا جون ان شالله جواب آزمایشت مثبت میشه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام دوستان،خوبین؟ آنای گلم چطوره؟ خداروشکرکه جوتاپیک شاده(البته۲۰صفحه آخرشو نخوندم ان شاءلله اون ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، واي ببين كي اومده پيشمون ، دختر فروردين عزيز خدا شاهده كه من هميشه هميشه به فكر شما هستم ، اتفاقا وقتي آزمايش ثمين جون مثبت شد ناخداگاه ياد شما افتادم و گفتم كاش دختر فروردين هم ميرفت دوباره دنبال درمان و ميومد اينجا ما رو خوشحال ميكرد .

عزيزم شما كه همه آزمايشات تكميلي رو هم يادم هست كه انجام داده بودي ، از نظر من تهران يا اهواز خيلي فرقي نداره ببين خودتون كجا رضايت بيشتري داريد و راحت تر هستيد .

راستي با دعاي همه دوستان من خدا رو شكر آزمايش قندم دو ساعت بعد از صبحانه و دو ساعت بعد از ناهار مشكلي نداشت و از رنج آزمايشگاه خيلي خيلي كمتر بود ، حالا فردا بايد ببرم به دكترم نشون بدم . 

سلام دخترا
خوبین همه؟

دخترا من امروز گزینش داشتم صبح هم علی آز اسپرم داشت
دیگه تا بریم آز بده بعد بریم گزینش و عزیزان 4 ساعت ما رو معطل کنن بعد بریم جواب آز علی رو بگیریم و بیایم ساعت شد 4
الان هم خسته و له در خدمت شمام

اومدم ببینم جواب یسنا چی شد؟
مثبت شد؟
یه کم گشتم اما ص ها زیادن نتونستم پیدا کنم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

خبر هم دارم
امروز علی 3 ماهی هست که داروهاش رو میخوره
غذا هم رعایت میکنیم
اما دریغ از اینکه ازمایشش یه تکون خورده باشه!!
تحرک گرید آ نداره بازم حالمون گرفته اس!!
یعنی این همه دارو هیچ اثری نداشت؟

مال دی اف آی هفته بعد اماده میشه
خدا کنه اون یکی لا اقل خوب باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

یسنا جان دقیقا کجایی ان شاءالله بی خبریت خوش خبری باشه 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
سلام دخترا خوبین همه؟ دخترا من امروز گزینش داشتم صبح هم علی آز اسپرم داشت دیگه تا بریم آز بده بعد ...

سلام عزیزم، ان شاءالله هر چی خیره براتون پیش بیاد و به زودی دلتون خوش بشه

یسنا هم فعلا جواب آز رو نگرفته ....

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

ثمین جون ایشالا فرصت کردی بیا اینجا از تجربیاتت از اینکه ایندفعه مثبت شدی را بنویس تا بدرد بقیه دوستامون بخوره شایدم گفتی ولی من چون تازه اومدم نمیدونم یا ایندگان خخخ

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
عزیزم من با دکتر عوض کردن خیلی موافق نیستم اما با ادامه درمان با دکتری که نخواد برات همه چیو بررسی ک ...

انا جونم والله این دکتر تمام مدارک قبلی رو  بررسی کرده و گفت اینبار وسط سیکلت برات هیسترو انجام می دم و خراش می دم .البته من این کارا رو قبلا انجام دادم . فقط یه سری ازمایش اضافه برام نوشت بعد گفت پریود شدی بیا تا شروع کنیم  

یا امام رضا