2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
خبر هم دارم امروز علی 3 ماهی هست که داروهاش رو میخوره غذا هم رعایت میکنیم اما دریغ از اینکه ازمای ...

انشاءالله جواب دی اف آی خوب باشه. و نتیجه گزینشتم امیدوارم اوکی شه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم باید آزمایش بدیم تا بدونیم ذخیرمون چقده؟  من pcoام موقع پانکچر ۳۳تا تخمک داشتم که فقط ...

آره عزیزم بایدآزمایش خون بدی،منم pcoم سعی میکنم چیزای گرم بخورم ولی علاقم بیشترب خوراکیای سرده برای همین یه کم سختمه

انشاءالله همین سه تابچسبن تودل مامانیشون بعدازنه ماهم بچسبن توبغلت ولت نکنن عزیزم

سلام خوبین همه؟؟ایشالله ک این روزا پر از خبرایه خوش باشه واسه هممون

من دارم قرص ال دی میخورم و ۸تاش مونده هنوز ولی زیر دلم خیلی درد میکنه و همش فک میکنم دارم پریود میشم آیا این طبیعیه؟؟

سلام خوبین همه؟؟ایشالله ک این روزا پر از خبرایه خوش باشه واسه هممون من دارم قرص ال دی میخورم و ۸تاش ...

وای منم همیت احساس شمارو دارم...به علاوه سینه درد شدید....اینکه مادوتا این حسو داریم پس حتما طبیعیه دیگه

د 

خانما من چند روزه گاهی شونم تیر میکشه سمت قلبم . پشت سر هم نیست ولی چند روزی تکرار میشه و اینکه خیلی رون پام از داخل درد میکنه من این پام رو چند سال پیش به علت تصادف عمل کردم و پلاتین تو پام هست به نظرتون بخاطر اونه ؟ و اینکه من دکتر اصلا واسم ازمایش بعد بارداری ننوشته چه ازمایشاتی و کی لازمه انجام بدم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
مرسي عزيزم شما كه همين خوندنتم وااااقعا لطف ميكني چون واقعا خيلي سرعت گرفته تاپيك، منظورم اين نبود م ...

فدات گلم من در خدمتتم عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم فردا جواب آزمایشام میاد، استرس دارم اگه جواب آزمایشام خوب نباشه، باز عقب بیوفته سیکلم!!!

لی لا جون استرس برای چیه؟

ان شاءالله همه چیز خوب پیش میره عزیزم     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
منم فردا جواب آزمایشام میاد، استرس دارم اگه جواب آزمایشام خوب نباشه، باز عقب بیوفته سیکلم!!!

لی لا جون استرس برای چیه؟

ان شاءالله همه چیز خوب پیش میره عزیزم     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
آناجون توی لیست شما APCR هست که اونم فکرکنم برای مشکل انعقادیه. میخواستم بدونم پروتئین سی و اس رو چک ...

عزیزم والا من از نیلو پرسیده بودم گفته بود عمومی هم بنویسه قبوله اما بازم احتیاطا از آزمایشگاه بپرسین مطمئنتره.......

عزیزم والا من پروتئین سی و اس و apcr همه نرمال بودن فقط mthfr و pai1 مورد داشتن برا همین نمیشه گفت چه به چیه......

عزیزم من فاکتور ۵ رو انجام ندادم اما فکر کنم همون دو تا رو انجام بدی کافی باشه اما راستشو بخوایی دقیق نمیدونم......

در مورد mthfr و pai1 اگه جهشی باشه نشون میده و اگه نشون بده ژن غلظت خون داری تو بارداری به خاطر بالا رفتن غلظت خون برا تغییرات هورمونی شرایط سختتر میشه و عوارض چندین برابر خودشو نشون میده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لی لا جون استرس برای چیه؟ ان شاءالله همه چیز خوب پیش میره عزیزم      

فدات عزیزم، آخه اصلا دلم نمیخواد باز عقب بیوفته. همسرم کلی برنامه ریزی کرده که آخر بهمن خلوت باشه کارش، که بتونه رسیدگی کنه. بخواد عقب بیوفته همه چیم بهم میریزه. بعدم من 39 سالمه، همینجوریشم کلی دیره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خبر هم دارم امروز علی 3 ماهی هست که داروهاش رو میخوره غذا هم رعایت میکنیم اما دریغ از اینکه ازمای ...

عزیزم توکل به خدا......

ایشالله مامان شدی خستگی این راه پر پیچ و خم از تنت در میره........