2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
مرسی عزیزم از جوابت،،،،احتمال داره علت ای یو ای منفی و  نزدیک سه سال ناباروری همین باشه،؟؟؟؟،،، ...

فدات بشم حتما پیگیر باش حتی پیشنهاد پی آر پی هم بده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE=51656333]همه ازمایشات قبل بارداز=ری رو دادم. مشکلی نداشتم فقط تی پی او 430 بوده که دکتر قوامی ...

منم توصیه میکنم زیر نظر متخصص غدد باشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تی پی او چی هست؟ 

آنتی تی پی او همون آنتی بادی ضد تیروئیده انگار که بالا باشه بدن تیروئیدو هدف قرار میده و بهش حمله میکنه.......

مرسی گلم، داروش لووتیروکسینه؟ 

بستگی داره.......

اگه فقط با لووکنترل بشه فقط همون تجویز میشه در درجات بالاتر پردنیزولون و حتی سرم هم بهش اضافه میشه.......

دوستای گلم منم دیگه برم لالا فردا با این شیطونک پروژه دارم.......

بوس به مامانای امروز و فردای نزدیکمون.......

مونا عزیزم انشاءالله مثبتی، پس واجب شد برای عرض تبریک و خوردن شیرینی خدمت برسیم. با این خوراکی ها حسابی دلمون رو بردی. من اصلا شیرینی خور نیستم، اما عجیب عاشق گزم مخصوصا گز آردی. خوش به حالت تو مهدشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
😂😂😂😂 😂😂😂😂 لیلا جون خوبه سرچ نکردی وگرنه میگفتی این لاله عجب خالی بندیه 😂😂😂😂

نه عزیزم این چه حرفیه. لاله جان هنوز دارم به سوتیم میخندم

آنتی تی پی او همون آنتی بادی ضد تیروئیده انگار که بالا باشه بدن تیروئیدو هدف قرار میده و بهش حمله می ...

برام عجیبه مال من یه بار 44 بود، بعد 3 ماه بدون مصرف دارو خودش شد 11، خیلی برام عجیبه. تی اس اچم سری اول 6/6 بود، سری دوم 3/4 بدون دارو

من ذخیره تخمدانم بالاست حتماهایپرمیشم خودم رحمم همینجوریش سرده وای بحالی ک بخوام دوغ وسردیجات بخورم ...

آره عزیزم سومین پریود بعد پانکچر باید بری برای انتقال 

خداجونم شکرت       
اره اگه بالای 4 هست احتمال هایپر شدن شما خیلی زیاده چند هست عدد ذخیره ؟ اصولا راهی برای جلوگیری از ...

من شکمم آب نیاورد حتی علائمم نداشتم سه ماه بعد پانکچر رفتم که اونم انگاری قسمت نبود انتقال بدم منکه تابه حال کیست نداشتم تو سونو روز دوم پری گفتن کیست داری 🙁

خداجونم شکرت       
ذخیرم 9،تحمل یک ماهم برام طاقت فرساس واقعاازانتظارخسته شدم

دقیقا مثل من هیچی مثل انتظار عذاب آور نیس من از خرداد ماه رفتم رویان هرماه یه چیزی پیش میاد و سیکل عقب میفته .دیروز گریه میکردم دیگه واقعا از انتظار خسته شدم این روزا خیلی دیر میگذره

خداجونم شکرت       

سلام دوستان،خوبین؟

آنای گلم چطوره؟

خداروشکرکه جوتاپیک شاده(البته۲۰صفحه آخرشو نخوندم ان شاءلله اون ۲۰صفحه ام پره خبرای خوب باشه)من ۱سالی هست که تواین تاپیک پست نذاشتم  باشرایط روحی که داشتم ترجیح دادم حال بدمو به تاپیک منتقل نکنم هرچندکه تمام صفحاتو کامل خوندم وباتک تک پستا شادوغمگین شدم

مثلا  اون روزی که لیلا جون انتقالش کنسل شد دقیقا مردادپارسال اومدجلو چشمم که سیکل خودمم کنسل شد ویه دنیابراش غمگین شدم یاهمین چندوقت پیش که مامان سبحان ناراحت بود آزمایشش مشکوک به قندبارداری بود میخواستم پست بذارم که بامیه بخور که دیدم یکی ازدوستان همین پیشنهادداد ،یاآناجون که کمی حالش گرفته بود باحال بدش حالم بدبود بدترشدخلاصه کنم که دلم برای تک تکتون میتپه.چندروزه بادیدن تیکربارداری ثمین جون نورامید تودلم روشن شده ۱۰۰صفحه عقب بودم انقدرخوندم تابه پیامش برسم تاشادیشو باتمام وجودحس کنم ،ان شاء الله که روزی هممون بشه این لحظات وشماهم این ۹ماه روباآرامش سپری کنی واقعا بامثبت شدن شماوبااین همتت امیدوارشدم تادوباره ادامه بدم ان شاءلله خدابه منم نظرلطفی بکنه.

ازخودم بگم که ازآخرین انتقال منفیم دقیقا۱سال میگذره وهنوزهیچ اقدامی نکردم تصمیم داشتم ازخیرجنینام بگذرم واهوازازجنین اهدایی استفاده کنم که متاسفانه ظاهراتوی اهوازجنین اهدایی نمیشه انتقال داد،حالادوتاگزینه پیش رو دارم یابرم همون ابن سینا وجنینای فریزمو انتقال بدم یا اهوازبرم زیرنظرپزشک جدیدی ودوباره پانکچربشم خودم دوست ندارم دیگه برم تهران ولی همسرم نسبت به پزشکای اهوازی حس مثبتی نداره ومیگه ازاون جنینای قبلیم استفاده نکنیم حالا موندم واقعاکدوم تصمیم برام بهتره لطفاً بهم کمک کنید تابهترین تصمیمو بگیرم.

ببخشید که خیلی حرف زدم ۱سال پست نذاشتم الانم که گذاشتم ۱سال خوندنش طول میکشه خخخخخ

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم اگه ریسک هایپری داری بهتره انتقالت عقب بیفته....... چون بعد انتقال و حتی خود بارداری عوارض ها ...

آره بهتره دوغ نخورم چون واقعارحمم سرده همین دیشب یه غذای باطبع سردخوردم الان عذاب وجدان دارم

دقیقا مثل من هیچی مثل انتظار عذاب آور نیس من از خرداد ماه رفتم رویان هرماه یه چیزی پیش میاد و سیکل ع ...

من همین الان غصه م گرفته ک قرارپانکچروانتقال بافاصله باشه،خدابهمون صبربده،کاش لااقل یه ماه باشه آخه دوست دارم عیدنی نی داشته باشم

انشاءالله براشماهم هرچه زودترمشکل حل وزودی نی نیای خوشگلت بیان تودلت عزیزم