2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

IVIG چیست؟

وقتی باکتری، قارچ و یا انگل وارد بدن می شود، سلول های ایمنی برای مبارزه با آن ها موادی به نام پادتن یا ایمونوگلوبولین ترشح می کنند. در واقع پادتن مسئول کشتن میکروب ها در خون است.گاهی اوقات سلول های ایمنی بدن به جای کشتن میکروب به قسمت های مختلف در خود بدن حمله می کنند و باعث اختلالات و بیماری هایی در بدن می شوند که بیماری های خود ایمنی نام دارد. حال اگر سیستم ایمنی بدن به دلیل وسعت عفونت ویا ضعف قادر به مبارزه موثر با عوامل بیماری زای خودایمنی ویا عفونت نباشد داروهای آنتی بیوتیک و کورتون تجویز خواهد شد. در برخی از این قبیل بیماری ها استفاده از داروهای متداول کافی نبوده و نیاز به داروی قویتر با اثر متفاوت تری خواهد بود.IVIG (ایمونوگلوبولینی که داخل رگ تزریق می شود) داروی موثر در این زمینه است. این دارو که از اختلاط پادتن های خون 2000 نفر تولید شده است باعث افزایش چشمگیر قدرت ایمنی بدن و افزایش سطح پادتن ها تا 5 برابر در مقابله با بیماری می شود.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

🔺🔺نارسایی های سیستم ایمنی مادر و اثر در سقط یا شکست ivf و درمان ان باivig:👇🏻👇🏻

باعث جلوگیری از لانه گزینی و کاهش رشد جنین و یا مرگ جنین می شوند. از جمله این عوامل می توان به تولید آنتی بادی های ضد فسفولیپیدها، ضد هسته، ضد تیروئید، ضد تخمدان و افزایش فعالیت یا تعداد سلول های کشنده طبیعی اشاره کرد.

با توجه به اینکه اivig اصولاً آنتی بادی می باشد و نیمه عمر قسمت اعظم آنتی بادی های خون حدود سه هفته است این فرآورده در افراد مبتلا به سقط مکرر به فاصله 4-3 هفته تزریق می شود.

https://t.me/nabarvarijahaddaneshgahiqom

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[Forwarded from مرکز درمان ناباروری قم (l. nasery)]

🔔🔔🔔📢📢📢ساعت تزریق داروهای تجویز شده در مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی قم

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

🍂🍂🍂داروهای hmgو GONALF   باید در ساعت 4🕓 تا 6 🕕عصر تزریق شوند  امپول HMG عضلانی  امپول GONAL F زیر جلدی است 🍃🍃🍃

داروی ستروتاید و بوسرلین باید زیر جلدی تزریق شوند و ساعت تزریقشان  باید حتما 🔴 صبح ساعت 8-10  باشد 🍃🍃🍃

امپول پروژسترون ساعت خاصی جهت تزریق ندارد و بعد از  پروسه IUI  باید روزانه 1 عدد و بعد پروسه میکرو روزانه دو عدد  تجویز میگردد 🍃🍃🍃

قرص استرادیول 💊 زمان خاصی جهت استفاده ندارد و لی تعداد استفاده روزانه ان بسیار مهم و بر طبق دستور باید باشد   .

#ساعت_تزریق

#زمان_تزریق

https://telegram.me/nabarvarijahaddaneshgahiqom

🍃🍃🍃🍂🍂🎈🎈🎈

آنا جون من امروز زنگ زدم مرکز در مورد ال دی گفتن مشکلی نیست همون 28 تایی رو بخور، چند تای آخرش هورمونی نیست، تاریخی هم که گفتیم آمپولتو بزن     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ای خدااااااا عزیزمممممممم دیدن داره اون لحظه😍

ایشالله سال دیگه همه تون کمک دارین واسه خونه تکونی........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به نظرتون کی سونو میکنه؟

عزیزم معمولا سونو زودتر از ۳۰ انتقال نمیشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بیبی چک صبح زدم منفی بود،رفتم آز دادم گفته عصر آماده میشه،انگار دنیا رو سرم خراب کردن،از صبح د ...

یسنا جون برای چی الکی خودتو ناراحت میکنی، ان شاءالله مثبتی عزیزم...بیخود فکرای بد نکن، زشته     

به قول بهار بی بی چک خر است،پس اصلا فکرشو نکن

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ای خدااااااا عزیزمممممممم دیدن داره اون لحظه😍

تازه تو ۷ تا کمک داری......

یکی شبشه ها و آینه هارو با اون دستای خوشگل بیسکوییتیش خوشگل موشگل میکنه.......

یکیشون لباساتو مرتب میکنه البته به سرطی که فیلمو برعکس نگاه کنی.......

یکی جارو میکشه.....

یکی رو جارو سوار میشه.......

یکی ظرفای تو کابینتارو خالی میکنه.......

یکی تو کابینتات قایم باشک بازی میکنه.....

یکیمبا قابلمه ملاقه سمنو درست میکنه.....

الهی من فداش بشم دخمل طلا.کمک میکنه دیگه مامانی چیکارش داری

مانان ثمین جون امسال  خوش بگذرون چون سال دیگه شوشو جون بهونه داره برا از زیر کارا در رفتن......

هی وروجکات میخوان از سر و کولش بالا برن و اونم از خدا خواسته از زیر کارا در بره.......

ای جانم عزیزم. دخملت مثل خودت خانومه. ببوسش از طرف من

عزیز دلم میبینم وروجکای تو هم که دارن با هم برا خونه تکونی و تقسیم کارا دعوا میکنن.......

بگو نگران نباشین برا همه شون کار هست.......

جیگرشونو بخورم.......

اووووووووووو یکی از وروجکای رز جونم که اینجانو با ۶قلوهات خونه تکونی کردن اساسی اما تکوناش برا شیطنت این ۷ تا زلزله ست.......

۶+یکی رز جونی.......

خب به نظرتون خيلي وقت گير نيست ؟ بعد مهمتر اينكه خيلي چيزارو از دست ميديم وقتي دو روز نميتونيم بيايم ...

عزیزم من یه سری نکات مهم رو به کانال انتقال میدادم که اونم فرستادن ددر.......

عزیزم قبلا من اطلاعات مهمو تو صفحات اول ثبت میکردم که دیگه امکانش نیست چون غیرقابل ویرایشن.......

غیر اونم دیگه زمان برا انتقال ندارم همین بتونم پستارو بخونمو و جواب بدم......

آنا جون ببخشیدا، چندتا مطلب گذاشتم با اجازت، گفتم شاید به درد بچه ها بخوره

عزیزم یه دنیا کار خیلی خوبی کردی.......

آنا جون من امروز زنگ زدم مرکز در مورد ال دی گفتن مشکلی نیست همون 28 تایی رو بخور، چند تای آخرش هورمو ...

جالبه نمیدونستم......

پس خدارو شکر جای نگرانی نیست.......

عزیزم من یه سری نکات مهم رو به کانال انتقال میدادم که اونم فرستادن ددر....... عزیزم قبلا من اطلاعات ...

مرسي عزيزم شما كه همين خوندنتم وااااقعا لطف ميكني چون واقعا خيلي سرعت گرفته تاپيك، منظورم اين نبود منتقل كنين ميخواستم ببينم راهي واسه كنترل سرعت به نظرتون هست يا نه... نهايتا يكي مثل منم كه وقت نميكنه نميخونم خب، يه راست ميام صفحه آخر ميپرسم چه خبر ؟؟؟ بعدم سوالمو ميپرسم 😬

آنا جون يه دووووونه باشه 🌺