2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
خوب پس خوبه آزمایش دادین. حتما پیگیر باشین. ان شالله زودی بیاد زیر 2.5.

یاس عزیز،آیا آزمایش تیرویید بعد از بارداری واسه همه اجباریه؟ یا فقط واسه اونایی که سابقه داشتن ؟ چقدر امکان داره کسی که سابقه نداشته دچارش بشه؟ اصلا این عددی که میگین زیر دو و نیم باشه کدومشه؟ fsh? آخه من بعد از بارداری آزمایش ندادم کلا هم تیروئیدم تعطیله یعنی الان آزمایشات اخیرمو که میبینم اعدادش زمین تا آسمون فرق دارن با هم! البته همیشه تو رنج بوده ولی خیلی بالا پایین داشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا ضد بارداری استفاده نکردی اولین بارته ؟ عزیزم اگه قبلا خوردی و اذیتت نمیکرده همون مارک رو بگیر و ...

قبلا روکین دزوسپتیو وسیپرترون کامپاند استفاده کردم فقط نمی دونم اگه بخوام عوض کنم تاثیرشون یکی هست

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم معمولا همون ال دی معمولی میدن نوع دیگه خواستی باید از دکترت مشورت بگیری که لااقل نوعش و ترکیبا ...

آها باشه پس فرق می کنه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
الهی که به زودی ما برای تو از خوشحالی پر دربیاریم.به نظرم ساعت 12 ظهر خوبه.فقط کاش ثمین یه سر بیاد س ...

الهی آمین عزیز دلم، با دعای دوستا گلی مثل شماها، ان شاءالله تو هم به زودی خبر دو قلوهاتو که بارداری بهمون بدی،اونموقع دیگه میرم تو ابراااا

آره ،کاش بیاد ببینه چقدر مهمون داره، فکر کنم امشب تا صبح مامان ثمین و بابا و بچه ها حسابی بترکونن...          

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
آهان پس اگه رفتی و داروتو زیاد کرده خیالت راحت باشه...... منم قبلش نصف میخوردم وقتی بعد بتا شد ۵/۵ ...

آنا جون شما هم کمک کنی ممنون میشم، مثلا من نتایج آز تیروییدم تو سالهای اخیرو مینویسم شما تحلیلش کن!(چقدم پروام،شرمنده!)

سال ۹۱

t4       ۹

t3       ۱.۲

tsh         ۱.۳

سال ۹۳ 

t4     ۱۲.۱

t3      ۲.۱

tsh       ۲.۲

سال ۹۴

tsh     ۱.۹

fsh     ۶.۵

سال ۹۵

tsh       ۲.۵

اصلا نمیدونم بالا پایین بودنشون چه معنی میده

( نگرانی الانم اینه که میگن کمکاری باعث عقب موندگی ذهنی میشه)

سلام دوستان من يه بجه دارم كه مشكل زنتيكي داره اين بيماري كشنده است و جند سالي بيشتر زنده نميمونه مت ...

ای  وای عزیزم چقدر ناراحت شدم. چقدر سختی می کشید. با تمام وجود از خدا می خوام با یک معجزه سلامتی رو به فرزندتون برگردونه.
میتونم بپرسم کدوم آزمایش شما و همسرتون مشکل داره که متوجه شدید ناقل این بیماری هستید؟

خدایا شکررررررر
عزیزم خیلی ناراحت شدم واست....... خیلی سخته روز به روز پرپر شدن پاره تنتو ببینی....... عزیزم شما ب ...

آنا جون و بقیه دوستان ، پی جی اس همون پی جی دی هست ؟؟ یا فرق داره؟
و این که چند نوع هست؟؟ البته به جز مورد تعیین جنسیت چند نوع هست؟ چون تعیین جنسیت مهم نیست برام.
یعنی با یک بار پی جی دی ، جنین از نظر همه ی مشکلات بررسی می شه؟ یا باید جدا جدا بر اساس اینکه احتمال فلان مشکل هست بررسی بشه؟

خدایا شکررررررر
مرسی عزیزم اتفاقا tsh رو هر دفعه دادم گویا

فدات عزیزم.این باید رنجش نرمال باشه،گویا زیر 2/5. نمیدونم چقدر این حرف درسته اما من تو ابن سینا از یه مامایی شنیدم که گفت تی اس اچ بالا به خاطر این باعث سقط میشه که دیواره رحم و واژن سر ( لیز) میشه و باعث سقط میشه،نمیدونم البته که حرفش مبنای علمی داره یا نه

عاطی جانم حالا نشینی برا خودت فکرای الکی بکنی ها.شما داری دارو مصرف میکنی پس درنتیحه مشکلی نیست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم فکر نکنم علت خونریزیت تیروئدیت باشه...... خلاصه دیگه بهش فکر نکن........ به الان و اتفاقای ق ...

نمیدونم والا. برام تستهای تشخیصی تکمیلی هم ننوشت. اونموقع هیچی از مشکلات انعقادی و خودایمنی نمیدونستم. فقط ۴ ماه بعدش یه دکتری انتی فسفولیپیدو برام چک کرد که منفی بود. خرداد هم دکتر روماتولوژی یه سری آزمایش برای لوپوس و روماتیسم وخودایمنی نوشت که همه منفی بودن. مونده یه بار همت کنم برم سی دی مارکرهارو چک کنم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
تیرویبد بالا باشه سقط ميشه؟ من بعد سقط رفتم آزمایشگاه جواب آزمایشم گرفتم دیدم تیرویبد م سه خورده شده ...

یعنی tsh شما ۳ بود؟ والا دکتر داخلی خوب پیدا کردم فروردین ماه. اون بهم گفت اکثر سقطهای سه ماه اول بارداری بخاطر تیروییده! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام دوستان من يه بجه دارم كه مشكل زنتيكي داره اين بيماري كشنده است و جند سالي بيشتر زنده نميمونه مت ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم،میدونم خیلی سخته امیدوارم لطف خدا شامل حالت بشه و معجزه اتفاق بیپفته و دلبندت سلامت شه.توضیحات کامل رو آنا جون دادن بهتون،فکر میکنم مسیری که ایشون گفتن بهترین راهه.آنا اینجا به خیلی هامون کمک کرد و خیلی هممون رو راهنمایی میکنه.امیدوارم به نتیجه دلخواهتون هرچه زودتر برسید

آنا جون و بقیه دوستان ، پی جی اس همون پی جی دی هست ؟؟ یا فرق داره؟ و این که چند نوع هست؟؟ البته به ج ...

فقط یه سری چیزا رو میتونن چک کنن تا جاییکه من میدونم

آنا جون اون تاپیکی که گفتی رو دیدم،اما چون میخوام میکرو کنم گفتم چه کاریه برم بخونم،بعد سر خودم هی میخوام به این چیزا فکر کنم استرسام بیشتر شه.دیگه جرات نکردم تاپیک رو باز کنم.اما براشون دعا میکنم خدا بهشون آرامش بده الهی