2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
یاس عزیز،آیا آزمایش تیرویید بعد از بارداری واسه همه اجباریه؟ یا فقط واسه اونایی که سابقه داشتن ؟ چقد ...

آره عزیزم همه باید بعد از بارداری یه سری آزمایشارو انجام بدن. تیرویید، قندناشتا، کشت ادراد، اوره و کراتینین، سی بی سی. اینامهماشه. البته بعضی از این آزمایشا رنج نرمالش تو بارداری با آدم غیر باردار فرق میکنه. یکیش همین تیرویید که تو جواب آزمایش رنج نرمال رو میزنه تا ۵ یا ۶، درحالیکه برای باردارها باید زیر ۲.۵ باشه!! دکترهای زنان که ماشالله هیچی سردر نمیارن یا خودشونو میزنن به بی خیالی! آدم باید خودش حواسش باشه. دکتر داخلی بمن گفته بمحض مثبت شدن آزمایش بارداری، حتما tsh و  FT4 رو تست کنم و جوابشو ببرم پیشش. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آره عزیزم همه باید بعد از بارداری یه سری آزمایشارو انجام بدن. تیرویید، قندناشتا، کشت ادراد، اوره و ک ...

من همه آزمایشای دیگه رو دادم ولی تیروییدو نه! البته چون تا ۴ ماهگی همون رویان میرفتم دیگه حتما خودشون باید در نظر میداشتن دیگه! چه میدونم والا توکل به خدا!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لی لا جون میدونی چی دل آدمو میسوزونه و احساس میکنی احمق حسابت میکنن؟ اینکه بدون این بررسیها میگن نا ...

آخ گل گفتی،ته تهش یه عکس رنگی میدن،اگه لوله ها باز باشه،اسمش رو میذارن ناباروری بدون علت!

یه دکتری میرفتم پیشش،دید باردار نمیشم منو بست به کلومیفن و آمپول اچ سی جی،بدون اینکه اصلا یه عکس رنگی بده، هر ماه هم میگفت اینماه بارداری،نمیدونم فلان تعداد فولیکول داری!

آخرش کاشف بعمل اومد که وقتی من لوله هام بسته است تخمک و اسپرم وایرلسی باید لقاح پیدا کنن؟!خیلی اتفاقی عکس گرفتم فهمیدم! بعد دکتره عکس رو نگاه کرد گفت خب خداروشکر که عکستم خوبه مشکلی نداره!! من هنگ کردم آخه رادیولوژیسته بهم گفته بود جفت لوله ها بسته است

بعد دکتره گزارش رادیولوژی رو خوند گفت ااا لوله هات بسته ان

فکر کن پزشکی که نتونه از رو عکس رادیولوژی بفهمه چیزی،من دیگه به چیش دلخوش باشم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لا جون برای تامین  کلسیم، روزی 7 عدد انجیر و 14 تا بادام بخور. البته بادام ثقیل الهضمه. باید ...

فدات آزیتا جان.چه جالب بادام میخوردم احساس میکردم سر دلم سنگین میشه اما نمیدوتستم کلا ثقیل الهضمه.مرسی عزیز از راهنماییت.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم الهی قسمت تک تکتون .تیتر ساده بود عدد نوشته بالای ۲۰مثبت.

عزیزم الهی هزار مرتبه شکر،،،،چقدر خدا بزرگه،،،،من  چند روزه نیومدم سایت،،،،فقط داشتم دنبال شما می گشتم ببینم چی شد،،،،تیکر بارداریتو دیدم بغض کردم،بی اختیار اشکم میاد،،،،،خدا جواب سختی هاتونو داد،،،،،امیدوارم یه بارداری شیرین و. بی خطر داشته‌باشی مامان ثمین

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

1.مرینا جون16 دی✔       

2.آتریسا جون17 دی✅

3. آزیتا جون 18 دی✔ 

4.ماهی کوچولو عزیز19 دی ✔

5.ثمین جون 20 دی ✔

6.Nadi63 عزیز و برادرشون به نیت سلامتیشون 21 دی(لطفا امروز دو بار بخونید.دو نفر هستن)     

7.Yasna عزیز 22دی

8.مامان کتایون(فاطمه) 23 دی

9.یاس 96 عزیز 24 دی     

10.ninitopolooعزیز25دی

11. Sogol جون 26 دی     

12.رز سفید27 دی 

13.مامان melorin عزیز 28 دی

14.سها ستاره جون 29دی 

15.مامان Ati عزیز 30دی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

صبح همگی بخیر و شادی....

امروز دو بار لطفا دعا بخونید....

یکبار به نیت مادر شدن nadi 63 عزیز

و یکبار هم برای برادر ایشون که بیمار هستن و عمل در پیش دارن ،که انشالله سلامتیشون رو خدا بهشون برگردونه....ممنون از همگی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم من مطمعنم شما با این قلب پاک و مهربونت حتما مثبت میشی    

عزیزم شما به من لطف داری...الهی که خدا نی نی نازت رو در پناه خودش حفظ کنه

هاها،هورا،مامان شدی رفت،عین علائم ثمینه،رز جون شیرینی رو سفارش بده عزیزم

باشه خاله لی لای مهربون جوجوهای قشنگم....

شیرینی هم رو چشام....استرس گرفتم...کاش زود یه هفته بگذره

سلام صبح بخیر ،بچه ها از دیشب سرم درد داره منفجر میشه!! انگاری موهامو دارن میکشن، نمیدونم چرا؟؟ اصلا ...

سر درد مامان شدنته،هورمونات رفته بالا😍😍😍

انا جون به نظرت بیرون رفتن و یه کم پیاده روی تو این وقتا خوب نیست من یه کم راه رفتم الان دل درد کمر ...

عزیزم نمیشه نظر کلی داد.......

من خودم وقتی خسته میشدم استراحت میکردم.......

باید ببینی هر کاری خستت میکنه وسطش حتما استراحت کنی.......

خیلیا سرکارم میرفتن و مشکلیم پیش نمیاومد......

باید با خودت و شرایطت بسنجی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یاس عزیز،آیا آزمایش تیرویید بعد از بارداری واسه همه اجباریه؟ یا فقط واسه اونایی که سابقه داشتن ؟ چقد ...

عزیزم tsh هست نه اف اس هاش........

عزیزم حتما بعد بارداری برات نوشته غربالگریارو مگه نگذروندی؟

پس خیالت راحت باشه تو دیگه بهش فکر نکن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com