2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلااام شبتون به خیر عزیزان دوستان عزیزم ممنون از همگی بابت دعاهای زیباتون...امیدوارم هزاران برابر خی ...

آتریسا جون تونستی روزی یه پست کوچولو بذار که بدونیم حال خودت و همسرت خوبه. امیدوارم به زودی خبر مادر شدنت رو بدی و سایه تو همسرت سالهای طولانی بالاسر بچه هات باشه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلااام شبتون به خیر عزیزان دوستان عزیزم ممنون از همگی بابت دعاهای زیباتون...امیدوارم هزاران برابر خی ...

سلام عزیزم....انشالله از این به بعد روزهای خوشی و سلامتیتون باشه و به خواست دلتون برسین....

ممنون که یاداوری کردی حتما اضافه میکنم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اينقدر گريه كردم لي لا جون، فقط من ازتون خواهش ميكنم تنهام نزارين،دعا كنيد برام

عزیز دلم نگران نباش دیدی که لی لا جون درباره خواهرشون گفتن..خدااا خودش نگهداره کنجداای ناز نازیت هست گلم..هزار بار تو این تاپیک بچه ها با شرایط مختلف گفتن از وضعیتشون خونریزی و...اما خداروشکر ته قصه شیرین بود..من خیلی به فکرتون هستم و بینهایت خوشحال که تلاشتون به ثمر نشست دیگه باقیش رو بسپار به همون خدایی که هدیه به این زیبایی بهتون داده...باور کنید حتی با روحیه مثبت میشه بهترین حالتو بوجود آورد..پس چرا مثبت نباشیم و از شرایط بد خوبی خلق نکنیم..مطمئنم که با آرامش و صبوری همه چی خوب پیش میره و جشن زایمان میگیریم واستون اینجاااا...آمین آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیز دلم نگران نباش دیدی که لی لا جون درباره خواهرشون گفتن..خدااا خودش نگهداره کنجداای ناز نازیت هست ...

فداتون شم ، خودم تا لب مرگ رفتم، من هيچي ديگه برام باقي نمونده فقط بچه هام ميخوام، مرسي ازتون دوستاي خوبم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
رفتم بيمارستان معاينه كرد گفت رحم باز نشده، لكه بيني هم قطع شده، ولي سونو نداشتن ، دارم ميميرم تورو ...

فاطمه جان بخدا این استرس خیلی برات ضرر داره....اگه دلبندت رو دوست داری و فکر سلامتیش هستی ارامشت رو حفظ کن و بسپارش به خدا...

خواهرم چهار تا سقط کرد و برا پسرش از اول استراحت مطلق شد شدید....هر روز به نیت امام زمان یه صدقه میذاشت لای قران و سر ماه میداد به نیازمند...بقول خودش بیمه امام زمان کرده بود...شکر خدا پسرش سالم دنیا اومد و الان 16 سالشه...تو هم همین کارو بکن ولی از ته دلت بسپارش نه فقط زبونی...ما هم دعا میکنیم برات

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آتریسا جون تونستی روزی یه پست کوچولو بذار که بدونیم حال خودت و همسرت خوبه. امیدوارم به زودی خبر مادر ...

لی لا جون عزیزم واقعااا ممنونم از لطف و مهربونیت و امیدوارم که هزاران برابر در راه خودت و همسر عزیزت خیر و شادی میادد و الهی که دامنت سبز بشه به زودی درخت عشق تون به ثمر میشینه..شما خیلی با محبتی...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
فاطمه جان بخدا این استرس خیلی بذات ضرر داره....اگه دلبندت رو دوست داری و فکر سلامتیش هستی ارامشت رو ...

بخدا دارم تمام تلاشم ميكنم خوب بودم بخدا، لك ديدم ديونه شدم ، من تمام مدت إز خود خدا خواستم قسمش دادم جون دوازده امام فاطمة زهرا حضرت محمد علي اصغر ، فقط إز خودش ميخوام من حاملگيم به زايمان برسه همين سالم باشن 

أنا جون  دوستاي خوبم تورو خدا لكه ديدم إندازه نصف بند انگشت مامان سبحان تورو خدا واي

عزيزم اصلا استرس نداشته باش من تا هفته ٩ قشنگ ٣ الي ٤ بار خونريزي داشتم نه لك ها خونريزي جنينهات دارن جاي خودشون رو باز ميكنن ، فقط استراحت كن مطمئن باش هيچي نيست .

عزيزم اصلا استرس نداشته باش من تا هفته ٩ قشنگ ٣ الي ٤ بار خونريزي داشتم نه لك ها خونريزي جنينهات دار ...

الهي من فدات شم مرسي ، خدا رو شكر شما ها رو دارم

لی لا جون عزیزم واقعااا ممنونم از لطف و مهربونیت و امیدوارم که هزاران برابر در راه خودت و همسر عزیزت ...

آتریسا جون شرمنده میکنی به خدا.لطف داری عزیزم. از صمیم قلب برای زندگیت شادی و آرامش از خدا خواستم. خدا تو و همسرت رو روز به روز در شادی و آرامش و سلامتی بیشتری قرار بده و با مادر شدنت شادیتون رو صدچندان کنع.آمیییین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فداتون شم ، خودم تا لب مرگ رفتم، من هيچي ديگه برام باقي نمونده فقط بچه هام ميخوام، مرسي ازتون دوستاي ...

عزیز دلم برو استراحت کن خوش باش...از این روزهااا لذت ببر...برووو راحت بخواااب الان...یه وقتااا باهاشون حرف بزن اصلا به این فکر کن که خیلیهااا حاضرن الان تو این جایگاه باشن حتی با خونریزی . ..اون که درست میشه چیزی نیس شاید جنین اضافی داره جذب میشه..نمیدونم من اطلاعاتی ندارم تو  این مرحله فعلااا تو نقطه شروع گیر کردم..نمیدونم میتونم روزی تجربه کنم این روزهااا رو یا نه پس خداروشکر که خودت داری دردونه هات رو تو یه جای امن پرورش میدی...خووووش باش همین و بس

بخدا دارم تمام تلاشم ميكنم خوب بودم بخدا، لك ديدم ديونه شدم ، من تمام مدت إز خود خدا خواستم قسمش داد ...

مطمئن باش سالم به دنیا میاریش...فقط اینو همه مون باید بدونیم که حاملگی ما یه حاملگی اجباری برای بدنمون هست...مثل حاملگی طبیعی راحت و عادی نمیگذره...هر چیزی ممکنه...ماری رو به یاد بیار...ستایش...انا...و خیلیای دیگه که خونریزی داشتن...اصلا فکر میکنم نداریم حاملگی بدون لکه بینی و درد سر تو صنفمون😁

الانم هر دعا یا چیزی که ارومت میکنه بخون و فقط استراحت کن تا صبح با دکترت تماس بگیری...