2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان یه سوال داشتم, میخوام بدونم انتقال فریز چندم پریودی انجام میشه؟ این دوره انتقال دارم رو ...

می بخشید شما ال دی هم خوردید قبلش

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هم واسه انجام میکرو ال دی مصرف کردید

برای من تجویز کردن ولی طبق تجربه قبلی که از ال دی و اچ دی داشتم گفتم لکه بینی پیدا میکنم و بهم نمیسازه، اونا هم حذفش کردن

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام دوستان یه سوال داشتم, میخوام بدونم انتقال فریز چندم پریودی انجام میشه؟ این دوره انتقال دارم رو ...

احتمالا شنبه میشه...اگر اندومتر خوب باشه...

اگر جنین سه روزه باشه سه روز و اگر پنج روزه باشه پنج روز پروژسترون میزنید و بعد فرداش انتقال میدید

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
برای من تجویز کردن ولی طبق تجربه قبلی که از ال دی و اچ دی داشتم گفتم لکه بینی پیدا میکنم و بهم نمیسا ...

من شنیدم برای کیفیت تخمکا میدن ولی میگن ضخامت آندومترو کم می کنه ضخامت آندومتر منم زیاد نیست

منم مثل شما،این هفته به امید خدا باید برم،نمیدونم چه داروهایی قراره بدن و چقدر فرق داره، ان شاءالله که هممون نتیجه مثبت بگیریم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
احتمالا شنبه میشه...اگر اندومتر خوب باشه... اگر جنین سه روزه باشه سه روز و اگر پنج روزه باشه پنج رو ...

مرسی عزیزم, یه دونه جنین سه روزه دارم. پس احتمالا چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه رو پروژسترون میده, شنبه انتقال میدم, برای من هم دعا کنید این سری نتیجه بگیرم, هر سری میکرو میکنم فقط 1 جنین تشکیل میشه خیلیییی سخته به خدا هم از نظر مالی هم جسمی بدنم به خاطر آمپولها و داروها خیلی بهم ریخته تو رو خدا برام دعا کنید منم براتون دعا میکنم همه منتظرا زود زود مامان بشن ان شائ الله

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
من شنیدم برای کیفیت تخمکا میدن ولی میگن ضخامت آندومترو کم می کنه ضخامت آندومتر منم زیاد نیست

نمیدونم واقعا کیفیتو بالا میبره یا نه؟؟ تا حالا نشنیدم

ولی سری قبل که برای من فرقی نداشت

نمیدونم واقعا کیفیتو بالا میبره یا نه؟؟ تا حالا نشنیدم ولی سری قبل که برای من فرقی نداشت

من پرسیدم گفت فولیکولا رو یک دست میکنه و اینکه یه استراحتی به تخمدان میده....سیکل هم اون جور که اونها میخوان تنظیم میشه،چون برای مثال دو تا از قرص مونده به من ستروتاید دادن...بدون ال دی شاید نتونن کنترل درستی داشته باشن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
نمیدونم واقعا کیفیتو بالا میبره یا نه؟؟ تا حالا نشنیدم ولی سری قبل که برای من فرقی نداشت

برای منم خوب نبود چون کل دوره مصرف ال دی لکه بینی داشتم بعدش هم تخمکها اصلا خوب رشد نکرد, فکر کنم برای این میدن که تو اون دوره باردار نشی چون 21 همین دوره بهت آمپول سوپرفکت میده و سوپرفکت رو اگه کسی حامله باشه خطرناکه که بزنه, دلیل قرص جلوگیری که میدن اینه. 

و یا ممکنه کیست داشته باشی برای آب شدن کیستها میدن

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
من پرسیدم گفت فولیکولا رو یک دست میکنه و اینکه یه استراحتی به تخمدان میده....سیکل هم اون جور که اونه ...

آها پس یعنی بخورم بهتره

سلام دوستان گلم  ان شالله هم خودتون هم نی نی هاتون سالم و سلامت باشین منم دیروز که بیبی گذاشتم ...

مرینا جون عزیزم اگه هاله افتاده مثبتی نگران نباش کی ازمایش داری ؟ الان علاعم داری

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉