2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048025 بازدید | 684638 پست
أنا جون  دوستاي خوبم تورو خدا لكه ديدم إندازه نصف بند انگشت مامان سبحان تورو خدا واي

عزیزم اصلا نگران نشو...خیلی از مامانهای گروهمون لک دیدن و نی نی شون دنیا اونده...نمونه ش انا... صبح حتما با دکترت تماس بگیر...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم اصلا نگران نشو...خیلی از مامانهای گروهمون لک دیدن و نی نی شون دنیا اونده...نمونه ش انا... صبح ...

رفتم بيمارستان معاينه كرد گفت رحم باز نشده، لكه بيني هم قطع شده، ولي سونو نداشتن ، دارم ميميرم تورو خدا

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازی جون من روز 13 اخرین سونوم بود و روز 15 هم صبحش پانکچر شدم ان شاء ا... همه چیز عالیه حق داری نگ ...

اینهمه تخمکم آرزوست ... :)
لاله جون باز 2 روز خیلی بهتره. برای من 4 روز فاصله ست. منم روز 15 سیکلم پانکچرمه. مشکل اینجاست که من از همون روز 11 سیکلم به بعد دیگه حس دردم کم شده. به خصوص اینکه بعد از هر دو سونو لکه بینی زیاد داشتم. که هیچوقت قبلا نداشتم. نمیدونم برای چی بوده. هر چی آدم میخواد ریلکس و در آرامش باشه یه اتفاقهایی پیش میاد که نمیذاره.
چه خوب که به شما خودشون تعداد رو گفتن. ما که باید خودمون بپرسیم. بعد هم یا میگن نمیدونم یا اصلا معلوم نیست درست بگن چون همه یه لباس اونجا می پوشن و پشت هم پانکچر میشن ممکنه اونا یادشون نباشه کی به کیه اصلا. برگه ای هم که بعدش میدن فقط چیزای کلی رو نوشته و دستوری که دکتر داده . همین. دکتر هم که قبل بهوش اومدن مریضها رفته.

دوستان برام دعا کنین  جنین تشکیل بشه جنین سالم البته . ممنون از همگیتون

خدایا شکررررررر
موفق باشی بهار جان خوش بختم از اشنایی با شما اینجا چند تا دوست شمالی داریم خودم هم شمالی هستم و ر ...

ممنون عزیزم منم خوشحال شدم که همشهری دارم اینجا الهی که شماهم بزودی دامنتون سبزبشه دکتر ظهیری خیلی خوبه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه عزیزم لوله های هیدروسالپنکس ، انتهاش بسته اس و ماده ی حاجب  نمیتونه وارد فضای شکم بشه فقط ل ...

لاله ی عزیز یعنی لوله هایی که فقط هیدرو هستن مایع توشون جمع میشه و انتهاش بسته است، و اونایی که مثل من هستن که گفت درون لوله التهاب داره چی؟ من خیلی متوجه پیامت نشدم

پس به فال نیک بگیرش و مطمئن باش با دعای دوستان بهترینها در انتظارته....

رز جون خدا انشاءالله حاجت روات کنه.دعا اونم درحق دیگران و دسته جمعی حتما به ثمر میشینه،انشاءالله تو این تاپیک و به برکت دعاها و دوستان خوبی مثل شما،آنا جون،لیلا،لاله،بهار کتایون ثمین ،امید زندگی و بقیه دوستان رکورد مثبت شدن میکروها و به دنیا آوردن نی نی های سالم و صالح رو بزنیم. دوستان ببخشید که نتونستم همه رو به اسم بگم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 د ...

اسم منم بنویسید ممنون

بهار (مُلی)

رز جون خدا انشاءالله حاجت روات کنه.دعا اونم درحق دیگران و دسته جمعی حتما به ثمر میشینه،انشاءالله تو ...

انشأالله🙏🙏🙏

رفتم بيمارستان معاينه كرد گفت رحم باز نشده، لكه بيني هم قطع شده، ولي سونو نداشتن ، دارم ميميرم تورو ...

نگران نباش عزیزم،خواهر منم با اینکه طبیعی باردار شده بود تا ماه آخر لکه بینی رو داشت،از بس هم هول میشد بدتر از ترس بالا پایین میپرید هی میگفت چیکار کنم؟ میگفتیم اگه انقد به درو دیوار نزنی خودت رو بچه طوریش نمیشه. یه شبم همسرش نبود،ما بردیمش بیمارستان،فکر کن تو 9 ماه بود،از هولش داشت میدویید که زودتر برسه به دکتر،وسط راهروی بیمارستان خورد زمین،بعد غش کرده بود از خنده نمیتونست پاشه!خداروشکر بچه اش سالم دنیا اومد

رز جون خدا انشاءالله حاجت روات کنه.دعا اونم درحق دیگران و دسته جمعی حتما به ثمر میشینه،انشاءالله تو ...

من کاری نکردم عزیزم،زحمت شما و بقیه دوستانه که لطف میکنن و روزانه میخونن.انشالله همه مون حاجت روا بشیم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
نگران نباش عزیزم،خواهر منم با اینکه طبیعی باردار شده بود تا ماه آخر لکه بینی رو داشت،از بس هم هول می ...

اينقدر گريه كردم لي لا جون، فقط من ازتون خواهش ميكنم تنهام نزارين،دعا كنيد برام

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
اينقدر گريه كردم لي لا جون، فقط من ازتون خواهش ميكنم تنهام نزارين،دعا كنيد برام

گریه نکن عزیز دلم.من براتون چهار قل و آیه الکرسی میخونم.خدا خودش شما رو در پناهش سلامت حفظ میکنه

سلااام شبتون به خیر عزیزان

دوستان عزیزم ممنون از همگی بابت دعاهای زیباتون...امیدوارم هزاران برابر خیر و شادی به سمت تون بیاد..واقعااا حس خوبی دارم و خوشحالم که دوستان عزیزم در حقم دعا کردن خدا که دیگه با من قهره انگاررر بلکه به برکت دعاهای ناب شما رحمی کنه به این حال و روزمون

رز عزیزم خیلی خیلی ممنونم ازت زحمت کشیدی امیدوارم بهترینهااا نصیبت بشه..

فکر کنم منتظر رحمت عزیز نیومده تاپیک اگه ممکنه اسم ایشون رو هم اضافه کنید حتما خوشحال میشه...سپاااس

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..