2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم تست دی اف آی ندادین؟

نه آنا جون ...همسرم آزو بوده .براش تو اتاق عمل گرفتن فریز کردن .

والا دوستام که شوهرشون نمونه معمولی میدن دکترای اینجا حاضر نیستن براشون دی اف ای بنویسن . با اسرار خودشون دکتر مینویسه .تازه میپرسه این چیزارو از کجا یاد گرفتین  😂😂😂😂😂

ما از شما و تاپیک تون این چیزا رو یاد گرفتیم 

الآن که تاپیک رو میخوندم .اون بحث شکست دی ان ای تخمک خیلی منو بهم ریخت .چونکه منم از ۸ تا تخمک فقط ی ...

کیانا جون اسپرم هر چقدر ضعیف باشه جنین تشکیل میشه و رشد هم میکنه
حتی جنینی که تحرک نداره یا مورفوش داغونه
فقط گرید جنین ضعیف میشه
مثلا میشه گرید سی و دی و .....
اما در هر حال رشد میکنه کاملا تا 3 روز و تقسیم سلولی هم انجام میشه

اما اگه تعداد جنین ها کمتر از 30 درصد تخمک ها باشه
و یا اگه فقط تا دو سلولی و چهار سلولی رشد کنن و بعدا متوقف بشه ، مشکل از تخمک هست

شکست دی ان ای تخمک هم مثل اسپرم قابل درمانه
فقط زمان بیشتر نیاز داره
حداقل 6 ماه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها  مرکز رویان بهتر یا ابن سینا 

کدوم دکتر کارش دقیق   دقیق میخوام یک سره بیام تهران 

ببینم مشکلم از کجاست چه کار کنم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
نه آنا جون ...همسرم آزو بوده .براش تو اتاق عمل گرفتن فریز کردن . والا دوستام که شوهرشون نمونه معمول ...

کم بودن جنین شما میتونه علتش نابالغ بودن اسپرمایی که تو ازمایشگاه کشت دادن هم باشه
یا نحوه کشت نامناسب اسپرم

اما با این حال شما مواردی که لازمه + مکمل های مناسب رو امتحان کن برای حد اقل 4 تا 6 ماه که اگه مشکل از تخمک هم بوده بر طرف بشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
کیانا جون اسپرم هر چقدر ضعیف باشه جنین تشکیل میشه و رشد هم میکنه حتی جنینی که تحرک نداره یا مورفوش ...

آره این پست رو دیدم .

لاله جان اصلا به ما نگفتن چند سلولی شد .روز دوم گفتن بیا برا انتقال رفتم گفتن رشدش کمه .برو روز پنجم بیا .من چون شهرستانی بودم قبول کردن تلفنی سوال کنم اگه گفتن بیا برا انتقال که دو ساعته خودمو میرسوندم مرکز .ولی تماس که گرفتم گفتن امروز صبح رشدش متوقف شد یعنی تا روز پنجم رشد داشت ولی ضعیف بوده!!!😢😢

لاله جان من تقریبا ۴ ماه اووبوست و فرتیل اید مصرف کرده بودم .توی سونوی آخر هم ۱۶ تا فولی بالغ داشتم ولی پانکچر فقط۸ تا بودن .که دکترم میگفت حتما یه مشکلی هست .

آخه یه دوره هم با سینال اف سیکل رو برام شروع کرد اصلا خوب جواب نداد تخمدانم تعداد کم و سایزهای نا منظم بود که کنسل کرد برام 

ووووووووی عشقم تو حرص نخوری اینجوری آخه😆😆😙

بهار خوبی .

بحث سابقه متاهلی بود گفتم منم بگم بهم احترام بزارین من دقیقا سوم دبیرستان بودم عقد کردم و مدرسه که تموم شد عروسی !! 

سال ۷۹ بود ای خدا ۳ سال دیگه میشه بیست سال 😩😩😩😩

ولی نمیدونم چرا همش احساس میکنم سنم کمه و خودمو توی همون دوران نوجونی میبینم 😱😱😱 به نظرتون دلیلش مادر نشدنه ؟؟؟ هنوز به مرحله بعد سعود نکردم فکر کنم توی همین مرحله هم گیم اوور بشم 😁😁😁😁😁😁

خانمایی که همسرتون تحت نظر دکتر جنتی هستن میشه شماره تلفن و آدرس و شیوه نوبت دهیش رو برام بزارید مرس ...

عزیزم صفحه پنج شماره و آدرسش هست......

اون موقع که هر روز میتونستی نوبت بگیری.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه آنا جون ...همسرم آزو بوده .براش تو اتاق عمل گرفتن فریز کردن . والا دوستام که شوهرشون نمونه معمول ...

فکر کنم یه روزی منو دار بزنن به خاطر این تاپیکککککککک......

خخخخخخخخخخ......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com