2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
باور نمیشه سنم رفته بالا کلا تیپ جوونا میزنم فقط با دختر 25 دوست میشم با همسن خودم نمی تونم باشم احس ...

مامان محمد عزیز خوشحالم که حس خوبی از من میگیری، خیلی خوبِ، منم همینطور، عزیزم ایران نیستم، من ایتالیا هستم. ببخش دیر جوابتو دادم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من سی 56 ام 14 هستش و CD16 ام 15.9 هستش و HLA-DR 15.5 برای ایمنی باید دارو مصرف کنم؟ ب ...

عزیزم الان رنجای نرمالشون یادم نیست.......

ضمنا سی دی های دوتایی مهمترن......

یعنی سی دی ۱۶+۵۶ بیشتر ملاکه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان محمد عزیز خوشحالم که حس خوبی از من میگیری، خیلی خوبِ، منم همینطور، عزیزم ایران نیستم، من ایتال ...

عزیزم فدات ان شاءالله هرجا جهان باشی خوش شاد باشی 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
منم مثل شما پلی کیستیک هستم طبعم سرد و خشکه....حدود 2-3ماهی میشه سردی رو حذف کردم و گرمی بیشتر میخور ...

مرسی رز سفید،ی سوال داشتم،میشه بگی روغن سیاه دانه رو چه زمانی و روز چندم و به مدت چند روز باید رو شکمم بمالم واینکه باهاش ماساژ بدم بعد برم بشورم یا بمونه،واینکه شما هم دیر به دیر پریود میشدی الان منظم شده؟

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
مامان محمد دیگه کامل پری شدی؟؟  آزمایش نرفتی اصلا؟؟

سلام دیگه برام  لک قهوهای میاد بی بی چک هم زدم منفی بود نه ازمایش نرفتم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
بهار خوبی . بحث سابقه متاهلی بود گفتم منم بگم بهم احترام بزارین من دقیقا سوم دبیرستان بودم عقد کردم ...

عزیزم گیم اوور چیه یه جهشی بکنی اساسی.......

ایشالله مامان که بشی دوباره قراره بچگی کنی، مشق بنویسی، درس بخونی، نقاشی بکشی، اووووووووکلی قراره بچگی و جوونی کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کیانا جون اسپرم هر چقدر ضعیف باشه جنین تشکیل میشه و رشد هم میکنه حتی جنینی که تحرک نداره یا مورفوش ...

عزیزم من با 17 تا تخمک ک درآوردن 11 تاش جنین شد ک دکترم گفت پر سلولین...حالا ب نظرت وضعیت تخمک من و اسپرم چجوریه....و اینکه جنین  پرسلولی یعنی چند روزه؟

ببخشیدا غلط میکنن 🙅🙅 اگه شما نبودید خیلی از ماها حتی اسم این آز ها هم به گوشمون نخورده بود .

بوسسسسسسسسسس....

شماها شاد باشین برا من کافیه.......

😘😘😘 متولد ۶۲ هستم گلم دیگه ۳۴ رو تموم کردم توی ۳۵ رفتم 

پس حالا حالاها وقت داری برای مامان شدن شیطنت کردن  پس همون جوونی کن و فکر کن ک هنوز بیست نشدی 35 ک سن زیادی نیست....انشالله بزودی با نی نی جون کلی شیطونی کنی

سلام خوبید  دوستان . کتایون و ماهی کوچولو تبریک میگم انشالله به سلامتی دوران بارداری رو بگذرون ...

ممنون عزیزم قسمت شما انشالله 🙏❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم خوب منم طبعم سرد بود...... لازم نیست با دم کرده خاصی طبعتو اصلاح کنی...... میتونی کلا سردیجا ...

آنا جون از کجا بدونم رحمم سرده و اینکه قلقش چیه،چون این دفعه میخوام خودمو کاملا آماده کنم و بعد وارد سیکل میکرو شم،دیگه نمیخوام سقط و تجربه کنم،درضمن به من تو چهارمین انتقالم پردینوزولن دادن که حامله شدم ولی تو هفته پنجم جنین سقط شد ولی دفعات قبل که این قرص و نداده بودن آزمایشم منفی شد،حالا یعنی من مشکل ایمنی هم دارم؟چون ازم آزمایشات تکمیلی نگرفتن و هر دفعه که انتقالم منفی میشد یه سری قرص و تو انتقال بعدی اضافه میکردن،میشه بگی قبل از اینکه وارد دومین میکرو بشم چیکارا کنم؟ببخشید طولانی شد ولی به خدا خیلی کلافه ام 

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

کتایون جون اصلاااااا به دلت بد راه نده، بسپار به خدا ، خودش خواسته مثبت بشی مطمین باش خودش هم حافظ بچه هات هستش. خیالت راحت عزیزمف میدونم سختی زیاد کشیدی ، هیچکدوم ماها اینجا با راحتی به نتیجه نرسیدن، خیلیا مون هم هنوز داریم تلاش میکنیم، حق میدم بهت نگران باشی ولی اصلا فکرای بد نکن، تنها راه گذزوندن این دوران اینه، بشینی ذکر بگی، فیلم نگاه کنی، خودتو سرگرم کنی تا روزا بگذره. میدونم سخته ولی چاره ای نیست، سعیتو بکن عزیزم، سعی کن آرامش داشته باشی عزیزم، همه ما هم برای تک تکتون دعا میکنیم تا به سلامتی زایمان کنین.

بچه ها هم فقط قصدشون دلگرمی دادن بهت عزیز دلم، یه وقت ناراحت نشی مامان خوشگل، لی لا هم خیلی گلِ مثل بقیه دوستان و فقط قصدش شاد کردنتِ،که ایشالله این دورانم به خوبی بگذرونی. از طرفی هم چون نوشتنیه ممکن توی خوندن سوتفاهم بشه.

دوستای گلم بابت همدردیتون از همتون ممنونم ببخشید تک تک جواب ندادم، امروز کریسمس و تولد حضرت عیسی هستش روز خیلی مهمیه از لحاظ مذهبی، این جریان درخت کریسمس و بابا نویل بیشتر برای آمریکایی هاست، خیلیا به این نکته توجه ندارن که 25 دسامبر تولد حضرت مسیح رو جشن میگیرن نه بابانویل و کادو چون خود این کلمه یعنی تولد مسیح. بعد هر کسی دعایی داره از مسیح کودک میخواد تا با تولدش براش دعاشو مستجاب کنه، گفتم یه توضیحی بدم 

❤️🤗

امروز دومین سال درگذشت مامانم هست، متاسفانه نتونستم بیام و برم سر مزارش ، اگر هر کدومتون دوست داشتین یه فاتحه بخونین به نیت مامان من، خیلی ممنون میشم، اگر دوست داشتین ، شرمنده نمیخوام کسی رو مجبور کنم و ببخشید از شماها میخوام، شماها دوستای عزیز من هستین.

آنا جون از کجا بدونم رحمم سرده و اینکه قلقش چیه،چون این دفعه میخوام خودمو کاملا آماده کنم و بعد وارد ...

مامان مرلین جان خوبی عزیزم، آزمایشهای بابت سقط رو دادی؟ حالت چطور عزیزم؟