2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
ازیتا جون شوهرت چه داروهایی مصرف کرد؟ و پیش کدوم دکتر رفتید؟ 

عزیزم داروهایی که مصرف کرد رو نوشتم تو پست صفحه ی پیش : پروفرتیل، زینک پلاس. سلن پلاس. ویتامین ث. کیوتن . رویال ژل و ....
ولی اگر منظورتون برای پایین اومدن دی ان ای هست اون دارو نداره فقط با تغییر سبک زندگی پایین میاد که دو سه روز پیش کامل توضیح دادم: کم کردن استفاده از مواد شیمیایی- سرخ کردنی - سیگار و ....و بالا بردن استفاده از آنتی اکسیدانها
دکترش هم هم دکتر امی رجنت ی و هم دکتر ص اح ب کشاف.

خدایا شکررررررر

مامان کتایون ان شاءالله قلب نی نی هات می تپه  نه ماه بارداری راحت داشته باشی 

باور کن من هم الان نزدیک ده سال دنبال بچه هستم سه بار بارداری خارج ازرحم درد و دوتا لوله ها در اوردن هزار  ........ دوبار میکرو.منفی، الان هم ک پول ......برم دنبال کارم دوباره 

همیشه شکر خدا کن 

باور کن همیشه خیلی ناراحتی میکردم ولی،این بار همش شکر خدا میکنم میگم خدا مصلحت من بهتر می فهم 

اصلا دیگه فکر سختهای ک کشیدی نکن به حرف های  اطرافیانت ک باعث اذیتت میشن  گوش نکن از بارداریت لذت ببر خدا دایما شکر کن 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان ۱۵ هستم .دکتر ط ر از گفت ی هفته هر روز ی قرص ی هفته یک روز در میان یعنی دقیقا برای منم می شه ...

آره عزیزم درسته خیالت راحت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اين مطالبو راجع به غلظت خون خوندم نگران شدم من دوتا دكتر رفتم كفتن تا ١٢هفته انكسوپارين بزن چون انتي ...

عزیزم داروهای هورمونیت کم شدن......

تا میتونی آب هم بخور......

منم موقع خونریزی و لک قطع کرده بودم.......

ژن غلظت خون رو داشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آناجون،من تخمدانم پلی کیستیکه چندماهه داروی گیاهی مصرف میکنم ولی منظم پریود نوننمیشم و میخوام د ...

عزیزم خوب وارد سیکل بشی پریودتو با دارو تنظیم میکنن......

نگران نباش.......

چه کمکی میتونم بکنم؟

دوستاي خوبم من با دعاهاي شما به نتيجه ميرسم ، به اطرافيانم توجه نميكنم، لي لا مامان محمد دوستاي خوب من إز تهه دلم براتون دعا ميكنم خدا همتون خير بده امين

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
میشه درباره prpراهنماییم کنین.توی چه شرایطی انجام میشه.

عزیزم فعلا بیشتر برا مشکل ضخامت آندومتر برا دوستامون تجویز شده......

سلام 

تورک آنا جان میشه بگی که معمولا آمپول پرو و استرادیول و سلگزان رو معمولا تا هته چندم باردرای مصرف میکنن؟

😍خدایا شکرت که فرشته کوچکم زمینی شد.به امید ذریه های سالم و بیشتر🌹🙏

سلام  تورک آنا جان میشه بگی که معمولا آمپول پرو و استرادیول و سلگزان رو معمولا تا هته چندم بار ...

شما هفته چندي؟ به من ٤٠ تا امپول داد ديروز روز هفدهم انتقال ، هفته ديگه سونو فكر كنم بايد ١ ماه نيم بعد مثبتي هم بايد بزنيم، راستي هفته چند رفتين سونو؟

شما هفته چندي؟ به من ٤٠ تا امپول داد ديروز روز هفدهم انتقال ، هفته ديگه سونو فكر كنم بايد ١ ماه نيم ...

روز سی انتقال معمولا قلب نشون داده میشه ولی بهتره یک هفته دیرتر یعنی روز 37 برین تا استرس بهتون وارد نشه.  

😍خدایا شکرت که فرشته کوچکم زمینی شد.به امید ذریه های سالم و بیشتر🌹🙏

روز سی انتقال معمولا قلب نشون داده میشه ولی بهتره یک هفته دیرتر یعنی روز 37 برین تا استرس بهتون وارد ...

مال شما كي نشون داد؟

اين مطالبو راجع به غلظت خون خوندم نگران شدم من دوتا دكتر رفتم كفتن تا ١٢هفته انكسوپارين بزن چون انتي ...

قبل از هفته 12 چرا انوکساپرین استفاده میکردین؟ اونموقع انتی فسفولیپیدت مثبت بود؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷