2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ببخشید ی سوال بلاس بودن جنین یعنی چی؟؟و از کجا متوجه بفهمیم‌جنینامون‌ بلاس هستن یا نه؟؟

به جنین5روزه میگن بلاستوسیست

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی انای عزیزم خیالم راحت شد...انشالله فردا تزریقش میکنم.تو نسخه هم نوشته سه تا طی سه ساعت و اهسته ...

رزسفید جان،عزیزم شما هم سرم ای وی ای جی میخوای تزریق کنی؟واسه منم سه تا نوشته،ولی من وزنم از ۷۰ بیشتره؟شما چندتا سرم نوشته؟بیمه ای گرفتی یا آزاد،ببخش عزیزم سوال میپرسم منم فردا باید بگیرم،شما از کدوم داروخانه گرفتی ؟

سلام بر آنای عزیز و بقیه دوستان.من امروز رفتم سونو برا ضخامت آندومتر.روز 11 ضخامت آندومترم 10.6 بود و دکتر گفت عالیه حالا نمیدونم واقعا عالی بود یا نه؟با توجه به اینکه پردنیزولون رو تا 28 آذر مصرف کردم و جنینم 3روزه بود گفت باید 4روز امپول پروژسترون تزریق کنی از دوشنبه تا پنجشنبه /از دو روز قبل انتقال قرص آزیترومایسین روز اول 2عدد از روز دوم روزی 1عدد تا 5روز یعنی کلا 6تا قرص آزیترومایسین.روزی 3عدد استرادیول رو باید ادامه بدم +اینکه از یک هفته  بعد انتقالم باید روزی 2عدد پردنیزولون بخوری.انتقالمم شد روز پنجشنبه 7دی ساعت 10 صبح.باتوجه به این موارد اینکه بهم سرم ای وی ای جی نداده مهم نیست؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیز من جنینم بلاست بود. از الان دنبال علائم نباش استرس میگیری. بدن هرکسی هم با هم فرق داره. من ا ...

شایلین جان انشاءالله این روند مثبت شدن با شما و مامان محمد ادامه پیدا میکنه.و بقیه دوستایی که انتقال دادن.آز دادی،بیا برات جشن بگیریم عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شایلین جان انشاءالله این روند مثبت شدن با شما و مامان محمد ادامه پیدا میکنه.و بقیه دوستایی که انتقال ...

ان شالله.

چشم عزیزم ان شالله مثبت بشه و با دل خوش بیایم خبرشو بدیم.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام بر آنای عزیز و بقیه دوستان.من امروز رفتم سونو برا ضخامت آندومتر.روز 11 ضخامت آندومترم 10.6 بود ...

ثمین جان انشالله این سری زحماتت به ثمر بشینه و بیای حسابی شادمون کنی عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ثمین جان انشالله این سری زحماتت به ثمر بشینه و بیای حسابی شادمون کنی عزیزم.

ممنونم عزیزم .انشالله همه ی منتظرا همگی دامنشون سبز بشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سومين بار بود كه انتقال ميدادم يه جنين پسر سه تا جنين بود كه  دوتاش failشده بود  اون يكي هم نگرفت امروز روز دوازدهم بعداز انتقالم بودكه پريود شدم بيبي چك هم منفي بود حالمون حسابي گرفته است ميخوام مجددا سعي كنم دوباره شروع كنم ولي گريه امانم نميده درمانده شدم😔😔😔

سلام بر آنای عزیز و بقیه دوستان.من امروز رفتم سونو برا ضخامت آندومتر.روز 11 ضخامت آندومترم 10.6 بود ...

ثمین جان انشاا. که با موفقیت انتقال بدی و جواب مثبت انشااا،عزیزم منم امروز یازده سیکلم بود انتقال فریز دارم منم،ضخامت من هشت بود،یعنی خیلی کمه؟دکتر گفت خیلی خوبه،بعد اینکه چرا قرص پرد رو قطع میکنن قبل انتقال؟

انا جون فکر میکنم سیکل کوتاه بود. چون پریودی هام منظم هست و بعد از تموم شدن پریودم گونال رو تجویز کر ...

عزیزم پس احتمالا به بوسرلین جواب نداده بدنت.......

عزیزم منم اولین سیکلم کوتاه با سینافکت بود که با سینافکت فولیکولام رشد نمیکردنو بعد قطعش شروعکردن به رشد کردن اما نهایتا فقط دو تا جنین داشتم.....

بدن منم به بوسرلین جواب نمیداد.....

احتمالا باید برات سیکل آنتاگونیست تجویز کنه دفعه بعد......

جالبه من بوسرلین از نوع اسپری بینی رو نشنیده بودم الان سرچ کردم دیدم همون معادل سیمافکت و سوپرفکتی هست که برا ماها تجویز شده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما اینجا کیا جنین بلاست انتقال دادن ؟ من الان دو روز بعد انتقال هستم . شما از کی علعمتون شرو ...

عزیزم من جنین ۳ روزه هم انتقال دادم،  ۵روزه بلاست و پرسلولی هم، ۴روزه هم انتقال دادم.....

عزیزم دنبال علامت اصلا نباش چون معلوم نیست پاسخ بدنت چی باشه......

من که تو هیچ کدومشون علامتی نداشتم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما اینجا کیا جنین بلاست انتقال دادن ؟ من الان دو روز بعد انتقال هستم . شما از کی علعمتون شرو ...

نگران غطسه همنباش جنینیکه با عطسه چیزیش بشه شک نکن که جنین سالمی نیست پس خودتو نگزان عطسه و سرفه و.... نکن

ببخشید ی سوال بلاس بودن جنین یعنی چی؟؟و از کجا متوجه بفهمیم‌جنینامون‌ بلاس هستن یا نه؟؟

عزیزم جنین بلاست جنینی هست که به مرحله شکاف پوسته تخمک و آمادگی به لانه گزینی رسیده باشه.......

معمولا این اتفاق برای جنین ۵ روز و به بالا اتفاق میفته.....

البته هر جنین ۵ روزه ای بلاست نیست.....

من سیکل دوم جنینام ۵ روزه بودن دو تاشون پرسلولی بود ۲ تاشون بلاست شده بودن......

رزسفید جان،عزیزم شما هم سرم ای وی ای جی میخوای تزریق کنی؟واسه منم سه تا نوشته،ولی من وزنم از ۷۰ بیشت ...

عزیزم نگران نباش برا منم با وزن ۷۰ بعضا ۳ تا و بعضا هم ۴ تا نجویز میکرد......

به شدت مشکلم ربط داره......