2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام كسي تجربه درد ران پا و كشاله رو داشته؟ روز چهاردهم انتقالم ، يكمم دل درد ميگيره ول ميكنه

عزیزم بعضا میگن درد کشاله ران نشونه بارداریه........

+ فکر کن عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم معمولا سوپرفکتارو صبح میزنن البته چون تا الان آمپول دیگه نداشتی ایراد نداره فکر کنم بهتره از ا ...

من آمپول محرکم رو صبح که می خواستم بیام سر کار زدم .سوپرفته رو شبا میزنم.امروز دکتر نیست که ازش بپرسم.یا خدا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جان نياززز به مشوررررت دارم لطفاً من ١٣ شهريور هيسترو لاپرا شدم كه چسبندگي و كيستا رو برداشتن گ ...

عزیزم میشه بگی دکتر رزاقی کارشون چطوره و ایا شما پیششون نتیجه گرفتین؟؟

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
فردا ، أين علايم يعني چي ؟ يه موقع دل درد به موقع رحمم يه كمم امروز پا درد و رون دردم

ایشالله مامان شدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها منم پری شدم ابن سینا گفت فردا وقت ندارم پس فردام که جمعه ست،گفت امروز اخر وقت بیا. نمیدونم چ ...

عزیزم سرم رو به این زودی نمیزنی که بذار شنبه تایید میکنی....

پنجشنبه فکر نکنم باشن البته تا ساعت ۱۲ فکر کنم دفتر بیمه روبروی ۱۳ آبان بودن........

ایشالله بهترینا در انتظارته........

دیگه داری مامان میشی پس قوی باش.......

ببخشید من سوالام زیاد شد من کاریوتایپ هم باید انجام بدم با توجه به اینکه جنین دارم یا همون ایمنی و ا ...

نه کاریوتایپ برا فریز به درد نمیخوره.......

شما همون ایمنی و انعقادیارو بدین.......

خدایا بهار از اینا میخواد....لفطن😌

آمین........

سر به زیر بودنشو نبین یه بلایی سر بالکنت بیاره کیف کنی........

ستایش جونم خوبی عزیزم، چند شب پیش دنبال یه چیزی بودم تو صفحه های تاپیک رسیدم به پست اون زمانای تو، چ ...

قربونت برم لیلا جون، من تو این راه خیلی سختی کشیدم دعا کنید خدا برام سالم نگهش داره، ان شالله ب زودی زود دامن خودت و بقیه بچه های تایپیک هم سیز بشه، الهی آمین

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
عزیزم اگه ده سال از واکسن قبلی که زدی گذشته باشه، باید حتما بزنیش. زنداداشم وقتی باردار بود زده بود. ...

مرسی یاس جون، پس منم حتما میزنم،چون بیشتر از ده سال گذشته

سلام ستایش جون،امیدوارم خودت و نی نیسلامت باشید،عزیزم میشه بگی شما سرم ivig رو از کدوم داروخانه تهیه ...

سلام عزیزم، مرسی، من از داروحانه بیمارستان بهمن گرفتم، قرص پردنیزلون نداشتم چون مشکل ایمنی نداشتم

راستی دیروزو دیشب همش سمتی ک بچه بود تیر میکشید اونم ب طور مرتب، نمیدونم چرا، بچم سمت راسته رحممه نمیدونم ب پهلو راست بهتره بخابم یا چپ، اصلا هم شکم ندارم،نمیدونم چرا

سلام عزیزم، مرسی، من از داروحانه بیمارستان بهمن گرفتم، قرص پردنیزلون نداشتم چون مشکل ایمنی نداشتم

ستایش جون شما اهوازی هستید، بقیه ماه ها رو از کجا می خواي بگیری و کجا تزریق کنی؟ ميشه راهنمایی کنی شايد به دردم بخوره روزی منم باردار شم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

انا جون جواب منو بده لطفا... من ماه پیش سیکل م کنسل شد، این ماه رفتم ای وی اف کنم ازاول آخه اون دوتا جنینی که دارم و ماه قبل خواستم انتقال بدم ضعیف هستن گفتم از اول انتقال بدم. رفتم از اول شروع کنم دکترم قبول نکرد گفت بعد هیستزو اندمترت خیلی نازک شده و بايد بزاری این ماه ببینم وضعیت رحم ت چطور ميشه. حالا خیلی ناراحتم من همیشه سه خطی بودم اندمترم هم بدون دارو هشت، نه بود وسط سیکل. از بعد اینکه پیش دکتر رزاق هیسترو شدم اندمترم همش سه، چهار می مونه. آیا سپتوم بر داشتن اندمنر خراب می کنه؟ دیگ خوب نمی شه؟ دکتر گفت زمان بده تا خوب شه .شما خیلی تجربه دارید، خیلی ها رو ديد مشکل منو کسی داشته؟درمانش چی هست. چکار کنم؟ ميگم نکن دکتر رزاق خرابکاری کرده باشه. بهش زنگ زدم زیر بار نرفت گقت با اندمترت کاری نداشتم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
مامان محمد عزیزم خیلی ناراحت شدم ...دو روز دیگه هم آزمایش بده الهی ک بتات بره بالا

دریا دل دیگه پوست کلفت شدم ناراحتم اما نه مثل سزی های قبل 

حتما خدا دوست نداره من باردار بشم  بازهم شکر خدا 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه