2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
منم ابن سینا میرم و گروهیه، ولی مطمئن بحث و جنگ میخواد برا توشتن ازمایشا پس بی صدا رفتم متخصص زنان ن ...

خانمی کدوم آزمایشگاه انجام دادی؟ 

بعد جواب آزمایش رو بردی بیمارستان تا دارو بنویسن

انشالله که این دفعه مثبتی خانمی. سعی کن استرسو از خودت دور کنی خانمی . آرامش خیلی مهمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من سوالام زیاد شد من کاریوتایپ هم باید انجام بدم با توجه به اینکه جنین دارم یا همون ایمنی و ا ...

ازمایشگاه نیلو دادم هزینه شم حدود یه تومن شد. بله هم پیش متخصص ایمونولوژی بردم هم یه متخصص زنان خوب بیرون از کلینیک هم خود ابن سینا.نظر هرسه هم تقریبا یکی بود.

منم چون فریز داشتم کاریوتایپ ندادم چون بیخود بود.

سعی میکنم اروم باشم ولی ناخواسته یهو ادم استرس میگیره وقتی مسیر پشت سر و پیش رو رو میبینه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ازمایشگاه نیلو دادم هزینه شم حدود یه تومن شد. بله هم پیش متخصص ایمونولوژی بردم هم یه متخصص زنان خوب ...

ممنون خانمی روز خاصی از پریود که نباید باشه؟

حق میدم ولی سعی کن آروم باشی که مطمئنن بهت کمک بیشتری میکنه. انشالله این دفعه مامانی چون مشکلاتتو فهمیدی و رفع کردی به خدا توکل کن

ممنون خانمی روز خاصی از پریود که نباید باشه؟ حق میدم ولی سعی کن آروم باشی که مطمئنن بهت کمک بیشتری ...

نه به پری ربطی نداره.فقط دارویی مثل اسپرین و این چیزا نداشته باشی.اگر هموسیستئین هم برات نوشتن دو روز قبلش گوشت و فراورده گوشتی نخور.بهتره در حال مصرف ال دی هم نباشی چون هورمونیه و ممکنه رو انعقادیا اثر بذاره

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
اینم شیطونیاشو کرده الان ب خاطر اینکه کسی دعباش نکنه مظلوم نشسته😂😍

قشنگ معلومه این کاره ایا. شیطونی میکنی بعدش مظلوم میشینی که بیفته گردن یکی دیگه      

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فردا آزمايش دارم برأي بالا بودن بتام مثلا ٣٥٠ دعا كنيد ، دعا كنيد مثبت باشه حاملگيم، دعا كنيد

ان شاءالله 

من ک امروز بخاطر بی علایمی کلی نشستم گریه کردم بعد پاشیدم کارهای خونه کردم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
فردا آزمايش دارم برأي بالا بودن بتام مثلا ٣٥٠ دعا كنيد ، دعا كنيد مثبت باشه حاملگيم، دعا كنيد

کتایون جان جواب گرفتی زودی بیا بگو که ماهم تو شادیت شریک شیم. مثل دارا غیب نشیا. هنوز فکرم پیششه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم