2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
بهار جونم اتفاقا من زياد هم كم نميام ، يه يك ماهي هست خدا رو شكر خونه بزرگ تر خريديم ، از اونجايي كه ...

عزیزم مبارکت باشه......

ایشالله سبحانتم میاد و خونه رو از اینم بزرگتر میکنین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من برای ششمین بار پانکچر شدم با دکتر طاهری پناه بیمارستان لاله.لنفوسیت تراپی و پی جی اس شدم.دوا ...

ان شاء ا... مامان هستی این سری افسون جان 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا آزمايش دارم برأي بالا بودن بتام مثلا ٣٥٠ دعا كنيد ، دعا كنيد مثبت باشه حاملگيم، دعا كنيد

عزیزم ان شاء ا... مثبته
من خودم به شخصه برات استرس دارم
یاد خودم افتادم
امیدوارم مثبت باشه عزیزم و با یه عدد خوب

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تخمدان سمت چپ ٥ تا فوليكول ١٠ ميليمتر  سمت راست ٢ فوليكول ٥ آناجون داروهاش گونال و منوگان ...

فعلا بد نیست ایشالله بهترم میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها برای ازمایش های ایمنی و انعقاد واجبه که ين ها رو هم داد؟ دکتر رزاقی یسری ازمایش ایمنی و انعقا ...

عزیزم من آزهای مربوط به ژن غلظت رو انجام ندادم
چون درمانش مصرف 3 ماه ویتامین ب 6 و امپول ب12 و فولیک اسید هست
چون  هزینه اش زیاده این آز ها  من گفتم چرا الکی انجامش بدم

به جاش خودم ویتامین ب6 و ب12 دارم مصرف میکنم
این ویتامین ها چون محلول تو آب هستن اگه اضافه بر نیاز بدن باشن هم با ادرار دفع میشن و مثل ویتامین دی و ای نیستن که تو کبد تجمع پیدا کنن

البته نمیگم شما هم این کارو کنی
من کاری که خودم کردم رو گفتم  

آنا جون وقتي به زمان استفاده إز شباف نزديك ميشم زير دلم درد ميكنه؛ امشبم كمرم و سينم درد گرفته، أينا ...

طبیعیه عزیزم.......

نگران نباش.....

عزیزم تو میکرو تحرک خیلی ملاک نیست...... توملت به خدا باشه ایشالله همین جنینا واست وروجکای مامانی م ...

انا جون جنین شناسی که باهاش صحبت کردم نظرس بر عکس بود
اتفاقا ما هم سر همین جریان که دکترای ابن سینا گفتن تحرک مهم نیست رفتیم وارد سیکل شدیم
در صورتی که تحرک خودش رو رو کیفیت جنین نشون میده

آنا جون بهتر شدی دخملللللللل؟ دم کرده گل گاوزبون عالیه  همینطور شبا واسه خودت شیر کاکائو درست ...

بهترم جیگررررررررر......

بهترترم خواهم شد.....

دوستان عزیزم من ۵شنبه صب انتقال دارم اگه راضی هستید واسم آیت الکرسی بخونید خدا خودش بهم نظر کنه . خی ...

عزیزم برات بهترین بهترینارو آرزو مسکنم......

مگه چندتا امپول داری در روز؟ ذخیره ت چند بود؟ اگر هم داروهات برات زیاد باشن سونوی دومت کمش میکنن... ...

سوپرفکت ها با pergoveris  با روز ی دو تا قرص لتروزول

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

کتایون کجایی رفتی آز مایش بدی،

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سوپرفکت ها با pergoveris  با روز ی دو تا قرص لتروزول

سوپر فکت که محرک تخمک نیست مهار کننده ست ربطی به تولید تخمک نداره ...یعنی روزی یه دونه امپول محرک داری؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

منم دیروز ویزیت شدم با یه دکتر که هیچ چی حالیش نبود و نمیدونم چرا اصلا اونجا کار میکنه...حتی به خودش زحمت نداد پرونده رو نگاه کنه ببینه چی قراره داشته باشم...خودم گفتم پس سرم نمیدین بهم..؟میگه سرم نداری میگم دارم خلاصه از من صرار از اون انکار...اخرم که3 تاهمین جوری نوشت نه میدونست چند تا نیاز دارم نه کی باید بزنم!!!!!دکتر توکلی هم نبودن و من بین زمین و اسمون موندم بابت سرم...امروز هم نبودن وموند تا شبه تکلیفش روشن بشه ....امیدوارم دیر نشه بخاطر سهل انگاری تیم پزشکان محترم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!