2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام ب روی ماهت ....انشالله ک مامانی و چند روز دیگه اینجا برات جشن میگیریم استرس نداشته باش مامان گل

ممنون عزیزم دریا دل  نزدیک ده سال منتظرم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام افسون جان ، خوبی عزییزم، همسرت چی اونم داره؟ اگر فقط خودت داشته باشی که ایرادی نداره چون نهایت ...

سلام لیلا جانم حال احوالت خوبه عزیزم 

نه عزیزم همسرم نداره اصلا اوکیه ، خودم ماشالله کلکسیونرم    

اهان پس حله خیالمو راحت کردی من نگرانیم بابت این بود که میکرو رو منفی نکن این کم خونیم

راستی جونم برات بگه که 12 دی  ، یعنی 2 دسامبر، عمل هیسترو باید بشم ... 

خیلی هیجان  خوبی دارم برای این انتقالی که دارم می رم به سمتش   ... توکل به خدا

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام  من امروز دهم انتقال جنین هستم خیلی استرس گرفتت ا م  برام  دعا کنید  ...

میای میایییییییییییی  و ما رو هم تو خوشحالیت سهیم می کنی ان شاللههههههه 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

انشاءالله مامانی اینبار و دامنت سبزه. استرس نداشته باش. ذکر بگو آروم شی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

ایشالا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

سلام به همگی

خانمای گل ممنون میشم منو راهنمایی کنید اول یه شرح حالی از خودم میزارم

8 ساله ازدواج کردیم دوسالی میشه که اقدام کردیم برای بارداری. ولی وقتی بعد از 6ماه طبیعی نتیجه نگرفتیم و بعد از بررسی متوجه شدیم که اسپرم شوهرم کم و ضعیفه که بعد از عمل واریکوسل و استفاده از دارو دکتر اورولوژی همسرم گفت که باید ای وی اف کنیم. خودمم پلی کیستیکم قبل ازدواج پریودام نامنظم بود ولی بعد از ازدواج بهتر شدم. بهمن پارسال به بیمارستان شریعتی تهران رفتیم یه سری آزمایشهای اولیه داد برای میکرو و اردیبهشت پاکنچر شدم. و 32تا تخمک ازم گرفتن و هایپر شدم. 8 تا جنین برام تشکیل شد که فریز کردند.دلم آب اورد سه روزم بیمارستان بستری شدم ولی خدا رو شکر با پریود شدن از بین رفت. بعدگفت دو پریود بعد بیا برا انتقال که تیر برای اولین انتقال رفتم بهم ال دی  و سوپرفکت داد و خلاصه مرداد برام سه جنین انتقال داد که متاسفانه منفی شد وبیمارستان گفت که دو پریود بعد بیا که مهر ماه رفتم و دوباره ال دی و سو پرفکت و آبان برا بار دوم سه جنین انتقال دادم که متاسفانه منفی شد. به بیمارستان که نتیجه رو گفتم گفت دو پریود بعد بیا امروز پریود شدم یعنی فردا میشه روز دوم که باید برم بیمارستان. ولی دو تا جنین بیشتر ندارم و دوست دارم اول ببینم که برای چی منفی شده اخه. به نظرتون چی کار کنم. 

ممنون میشم راهنماییم کنید. ببخشید طولانی شد

سلام .من دیروز رفتم کارت جنین هام بگیرم قبلا گفته بودم فقط 3تا تخمک داشتم اولش پذیرش گفت اماده نیست ...

سلام عزیزم . حالتو خیلی خوب درک میکنم. منم اولین ضربه رو وقتی خوردم که تو سیکل میکروی قبلیم ،روز 8 و 10 رفتم سونو بهم گفت 6تا تخمک داری! قبلا اینور اونور میدیدم 15تا 20 تا دارن حتی هایپر میشن بعضیها. ضربه ی بعدی وقتی که رفتم و گفتن فقط یک جنین تشکیل شده. حالی که اون لحظه داشتم قابل توصیف نیست. چند دقیقه تو شوک بودم و هیچی از اطرافم نمیفهمیدم.
خیلی سخته بعد از اینهمه تلاش به نتیجه ای که می خوای نرسی.
فقط یه سوالی . شما همسرت از نظر دی ان ای مشکلی ندارن؟ آزمایش DFI دادن؟ اگر ندادن حتما حتما چک کنید این موردو. چون یکی از دلایلی که باعث توقف رشد جنین میشه همین مورده.
راستش دکتر منم بعد از میکروی منفی ، بهم تخمکهات خوب نبوده احتمالا!! اول بهم پیشنهاد تخمک اهدایی کرد و بعدم داشت منو میفرستاد توی سیکل بعدی.
که خدا بهم لطف کرد و متوجه شدم شوهرم مشکل دی ان ای داره . و از اون ببعد رفتیم سراغ درمان اون. اگر به حرف دکترم گوش میدادم و تخمک اهدایی میگرفتم فقط یه هزینه ی اضافی میومد رو دستمون چون دوباره با اسپرم مشکل دار شوهرم هیچ اتفاق مثبتی نمیفتاد. می خوام بگم خیلی هم نذار این دکترها امیدت رو ناامید کنن. همه چی رو چک کنین خودتون. و از چند نفر هم بپرسید. خداروشکر که این تاپیک هست و همه ی دوستان از تجربیاتشون میگن و باعث میشن خودمون رو بیهوده دست سعی و خطاهای بدون فکر دکترها نسپاریم.

خدایا شکررررررر
همسرم تحرک مورفولوژی اسپرمش صفره و دی ان آی اسپرم هم ۸۷ درصد مشکل داره.تا حالا ۳بار پانکچر  شدم ...

عزیزم یه مدت فاصله بده و همسرت رو تقویت کن. دی ان ای اسپرم رو بیارید پایین بعد میکرو کنید. البته راحت نیست ولی نشدنی هم نیست. 

خدایا شکررررررر
ازیتا جون به نظر شما دکتر تغذیه میتونه کمکمون کنه؟

پروانه جون من تقریبا دستم اومده چطوری میتونی دی ان ای رو پایین بیاری. برای همسرم تا 30 پایین اومد و دکتر جنتی اجازه ی میکرو داد.
متاسفانه من به خاطر سنم فرصت ندارم وگرنه یه مدت بیشتری به خودمون وقت میدادم که حسابی پایین بیاد. ولی دکتر گفت بیشتر از این صبر نکنید چون تخمکهای خودت کم کم داره ضعیف میشه به خاطر بالا رفتن سن
عزیزم تو پی وی بهم پیغام بده من همه ی راههایی که میدونمو بهت میگم. 

خدایا شکررررررر
ببخشید خیلی اشتباه تایپی دارم اخه گریه ام بند نمیاد ببینم چی می نویسم

براتون دعا میکنم عزیزم. ان شالله گره مشکلتون بزودی باز بشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷