2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
فداااات شم لیلا جونم. دقیقا همسر منم حرفای شما رو میزنه. میگه بچه رو با تو و به خاطر تو میخوام، میگه ...

همسر من هم همیشه به من میگه من شرمنده ی شما هستم به خاطر  مشکلی که من دارم داری این همه درد میکشی سختی رو تحمل میکنی ولی مگه خودش خواسته که این مشکل رو داشته باشه خواست خدا بوده.ماوقتی  ازدواج میکنیم این مشکل خودش رو نشون میده پس امتحان الهی برای هردو هست هیچ وقت خودت رو سرزنش نکن عزیزم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمین جون منم مث شما کمخونی دارم  تالاسمی مینور دارم بنظرتون تو عدم موفقیت میکرو تاثیری داره ؟

سلام افسون جان ، خوبی عزییزم، همسرت چی اونم داره؟

اگر فقط خودت داشته باشی که ایرادی نداره چون نهایتا بچه یا کاملا سالم یا مثل خودت میشه، اگر هر دوتون هم داشته باشین باز موردی نداره فقط اینکه قبلش جنین رو آزمایش میکنن اون سالم رو انتقال میدن، اونی که ژن تالاسمی نداره، چون هر دو پدر مادر مینور باشن اجتمال داره یا بچه ها سالم باشن یا مینور باشن یا ماژور، درصدش یادم نیست.

تو بارداری طبیعی هفته 10 فکر کنم تست میکنن جنین رو اگر زبونم لال ماژور باشه سقط باید بکنن. 

نگران نباش تاثیری نداره.

حق میدم بهت عزیزم، هممون کم میاریم، منم مثل خودتم ، بعضی اوقات دیگه میگم همسرم بیچاره چه گناهی داره ...

لیلا جونم آره تا حالا اینجوری به این قضیه فکر نکرده بودم. شاید واقعا اینطوری باشه. چقد خوبه که شماها هستین. آدم اینجا آرامش میگیره.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستای گلم ببخشید نمیخاستم ناراحتتون بکنم ولی باید باکسی حرف میزدم تو دنیا واقعی که نمیشه دردت را به ...

خيلي ناراحت شدم اين حرفها چيه ميزني بيشتر برسي كن حتما راهي هست با پي جي دي مشكلت حل بشه

اومدم پست بزارم بهار پشت صحنه مال منه، دیدم خودت اومدی،، خب دستت درد نکنه، برا منم یه بشقاب بکش دستت ...

به به لیلای خانوم گمنام 😂😂😂نمیتونم پشت صحنه باشم من همش باید رو باشم😂😂چشم بزار سیب زمینی هم سرخ کنم با ی  قیمه عالی ب قول همسرم امام حسینی ازتون پذیرایی کنم 😋😌

دوست جونی ها یه سوال دارم. من آزمایش (TPO (microsomal Ab ایمونولوژیم 41.44 که رنج طبیعیش تا 34 باید باشه. سه ماه بعد بدون مصرف هیچ دارویی شده 11.7 یعنی نرماله. کسی میتونه برام تفسیر کنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جاااااااان عزیز خاله....من ی حوض کوچولو(آبنما) هم دارم تو تراسم حسابی بیاد آب بازی کنه😙😙

چه قدرم آب بازی دوشت دالممممممم خاله بهار جونممممممم......

دوشتتتتتتتت دالممممممممم

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام  من امروز دهم انتقال جنین هستم خیلی استرس گرفتت ام 

برام  دعا کنید 

خدایا میشه بیام اینجا بگم آزمایشم مثبت شد خدایا شکرشکرشکر  

نمی دونم چه می نویسم   ببخشششید اما مجبور تا دلم سبک بشه

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه