2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046202 بازدید | 684503 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام     روز جمعه تون به خیر مامان سبحان عزیز برام جالبه که شما هم مثل من همه ی صفحات ر ...

سلااااااااام ببین کی اینجاست، چطوری لاله جون؟ خوبی عزیزم؟مگه میشه فراموشت کنیم، ایشالله هر چه زودتر خبرای خوش بشنوم ازت ...دلم برات تنگ شده بود...     

کتایون مامان عزیزف نگران این دردا نباشه ، هم میتونه بابت داروها باشه مخصوصا پروژسترون، هم از علایم میتونه باشه، در کل نگران نباش ....تو به فال نیک بگیر...نگران دارچین توی غذا هم نباش چون اونقدری نیست که بخواد اثر سوء داشته باش... امید به خدا ایشالله مثبتی...

کتایون مامان عزیزف نگران این دردا نباشه ، هم میتونه بابت داروها باشه مخصوصا پروژسترون، هم از علایم م ...

مرسي ليلا جون ، ان شاالله 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

سلام بچه ها خوبید من امروز روز شش انتقالم هست 

ازتون ملتمسانه التماس دعا دارم خیلی دعام کنید این سر ی کم طاقت تر شدم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سلام بچه ها خوبید من امروز روز شش انتقالم هست  ازتون ملتمسانه التماس دعا دارم خیلی دعام کنید ا ...

سلام خوبي؟ منم شرايط تورو دارم فقط نهمم كاش ششم بودم ، دوست ندارم زمان بره جلو، هيچ علائمي هم ندارم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
سلام خوبي؟ منم شرايط تورو دارم فقط نهمم كاش ششم بودم ، دوست ندارم زمان بره جلو، هيچ علائمي هم ندارم

سلام خدا کمک همه کنه من هرکاری که باید انجام بدادم دادم از ازمایش انعقاد ی  خودایمنی .... بقیه اش دست خدا خودش امام ها ،سپردم 

ان  شاءالله ک مثبت مثبت بشی عزیزم

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

البته خدا هزاران مرتبه شکر ان شاءالله خدا برای  همه اعضا گروه معجزه کن 

سلام به همه     علی الخصوص انای عزیز امیدوارم حال خودت و همسر و شیطونک به قول خودت عالی ب ...

وای لاله جون چقد ذوق کردم از دیدن پستت....

چند روز پیش به یادت بودم میخواستم از انا سراغت رو بگیرم فراموش کردم....

چه خبرا خانم؟منو یادته؟تو گروه تلگ رام هم بودم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام.من 5شنبه تخمک کشی کردم ودر کمال ناباروری فقط 3تا تخمک داشتم دکترم خیلی تعجب کرد میگفت تو خیلی زیاد فولیکول داشتی من فکر میبکردم حتما هایپر میشی .وقتی شنیدم فقط 3تا تخمک داشتم دنیا رو سرم خراب شد تخت بقلی من 17تا تخمک داشت همه ی بچه های اونجا بالای 9تا تخمک داشتن از روز 5شنبه حال روحیم داغون شده میترسم اگه کارم به د فعات بعدی بکشه دیگه تخمکی نداشته باشم یعنی من دارم یائسه میشم اونم تو سن 27 سالگی .دیگه هیچ انگیزه ای واسه انتقال ندارم همش از خدا میخاستم تعداد جنین هام زیاد باشه که دیگه موقع انتقال استرس نداشته باشم وبگم اگه نشد هنوز جنین دارم ولی با این تفاق استرسم هزار برابر شده فکر میکنم این سه تا تخمک اخرین امیدم البته هنوز نمیدونم جنین شدن یا نه باید دوشنبه برم کارت جنین هام بگیرم