2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
عزیزم الان اکویین نداری درسته؟

چرا دارم اول گفت قط کن بعد گفت میترسم به خونریزی بیوفتی . روزی یکی بخور . قبلش اون سه روز واسه بالا رفتن ضخامت روزی دوتا میخوردم الان شده یکی . استرادیول هم روزی ۳ تا 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااااااام به همگی

ثمین جون منم شمالیم.اصالتا لاهیجانی ولی ساکن رودسر.البته خودم تهرانم الان  ولی مامان اینا رودسرن

لاله جون یادمه گفته بودی لنگرودی هستی.منم از دوستای شمالیم تعریف ظهیری و صدری رو شنیدم.ان شاا...همگی نتیجه بگیرین

ثمین جون دکتر ظهیری به ایمنی و انعقادی اعتقاد داره؟مشکلت چی بود که تشخیص داد؟

آنای عزیز.اصلا نگران نباش.ان شاا...هرچه زودتر حالت خوب میشه و سرحال میشی.گه گاهی آدم اینجوری میشه مخصوصا با این هوای آلوده تهران.مطمین باش بی تاثیر نیست

آزیتا جان دکتر عارفی دکتر خوبیه.من خودم آدم صبوری نیستم و هی این دکتر اون دکتر میکنم و این خیلی بده.لطفا شما اینکارو نکن

من 2بار باهاش منفی شدم و ول کردم اومدم اقصی.الان میبینم اقصی هم کار خاصی نمیخواد بکنه و کاش با عارفی ادامه میدادم.ولی به خودم قول دادم دیگه دکترمو عوض نکنم وو با همین تا نتیجه گرفتن ادامه بدم

دکتر هممون خداست اینا وسیله هستن.به قول یکی از مریضای اقصی که بعد از 5بار انتقال مثبت شده بود به دکتر گفته بود نیروی خداوند در دستان شما دکتر جاری شد و من باردار شدم.متاسفانه ما ایمانمون ضعیف هست.باید ایمان بیاریم که فقط و فقط خدا باید بخواد و صد البته که انتخاب دکتر خوب هم از موهبتهای خداوند هست

چه عرفانی سخن گفته بیدم 

سلاااااااام به همگی ثمین جون منم شمالیم.اصالتا لاهیجانی ولی ساکن رودسر.البته خودم تهرانم الان   ...

وای چه عالی چقدر دوست شمالی پیداکردم.من اصالتا بچه انزلی ام و ساکن تالش.اره عزیزم دکتر ظهیری به ازمایش ایمنی اعتقاد داره و میگه حتما اینبار مامانی 2ماه قرص پردنیزولون بهم داد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
أنا جون من طبعم گرمه بايد سردي نخورم يا بخورم؟

عزیزم اگه طبعت گرمه قبل انتقال گرمی اگه میخوری کنارش خنکیم بخور که زیادی نشه اما رو به گرمی باشه یه کم.......

بعد انتقال خنکی رو بیشتر کن چون نباید زیادی گرمی بخوری رو به سمت اعتدال برو......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهم لووتریکسین داده بود واسه تیروئید میخوردم

احتمالا دزش رو یکم کمتر کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
با دارو بود عزیزم

پس عزیزم........

عزیزم باورت میشه یادم رفت چی به چیه و چرا این سوالو ازت پرسیدم؟

فکر کنم در مورد لک بینیت صحبت میکردیم درسته؟

اگه درسته پس احتمالا بدون دارو ضخامتت پایینه و استروژنت پایینه و به همین خاطر لک داری......

پررنگی کمرنگ میان مهم نیست که آنا جون

عزیزم منوجه جوابت نشدم.......

البته نمیشه دقیق گفت اگه بی بی ها درست نشون میدن و بیبی ها دارن پررنگتر میشن احتمال + شدن بالاست ....

اما خوب دقیق نمیشه گفت......

مثلا یه بار من تو هفته ۷ به بعد بی بی گذاشتم کلا شوت بود با اون بتای نجومی تکلیفش معلوم نبود اول رنگ گرفت بعد رنگش رفت پس خیلیم نمیشه رو بی بی حساب کرد......

آنا جون حدود سه لیوان آب خوردم بعد بی بی گذاشتم، خط دوم به پررنگی اولی نبود

عزیزم خوب آب ادرار  رو رقیق میکنه و دقت پایین میاد......

معمولا با ادرار اول صبح که غلیظه میگن بی بی بذارین.......

سلام دوستان.کسی دکتر خدایی متخصص تغذیه در بیمارستان عرفان رو میشناسه؟ به نظر شما متخصص تغذیه میتونه ...

بی تاثیر نیست اگه تو زمینه ناباروری هم کار کرده که چه بهتر......

بچه ها ميشه خواهش كنم جواب ازمايش منم ببينين چ جوري مرسي 😘😘😘

خوبه عزیزم بالا نیست اما پایینم نیست.......

ذخیره منم قبل اولین میکرو ۱/۴ بود که با همین ذخیر دو بار پانکچر شدم و تازه ذخیره شده بود ۱/۱۸

سلام بر مهربون ترین آنای دنیا...خوشحالم که این بحرانه پیش اومده رو مدیریت کردید..چون به فول خودتون و ...

سلام به روی ماهت........

عزیزم والا چی بگم......

کاش این بار آخرتو میتونستی یا خ ز ع ل ی عمل کنی.......

آخ جووون شایدم این باشه...حداقل خیالشم شیرینه...آنا گلی جونم مگه از طریق گرده افشانی صورت گرفته باشه ...

عزیزم خدا نکشدتتتتتتتتتتت.......

لوله........

لولووووووووو......

فدات بشم اشتباهمو به حال زارم ببخش.......

باورت میشه تو این چند رو لبخند رو لبم ننشسته بود.......

عزیزم ببخش اگه ناخواسته ناراحتت کردم.......

اما الحق باید با مشکلات با لودگی برخورد کرد و جدیشون نگرفت که برن پی کارشون.......

یه چیز بگم بخند.......

خدا بخواد وایرلس هم ممکنه.......

روز دوازدهم بود زير دلم درد ميكنه انگار لا دست گرفته شده ، دردش كمه ولي حسش ميكنم ، اينا يعني چي تو ...

ایشالله وروجکات دارن شیطونی میکنن و سر اتاق با هم دعوا دارن.......