دوستای عزیزم من به قول بهار پشت صحنه مراقبتون هستم در مواقع ضروری میپرم وسط صحنه 😂😂😂😂
یه نکته در مورد کیفیت تخمک و انواع سیکلای میکرو بگم، نتیجه آخرین صحبتای من با دکترم چند روز پیش هستش...
تمام این پروتوکل ها استاندارد هستن و در اثر تجربه روی تعداد زیادی از افراد تنظیم شدند ولی 100 درصد نیستن و ممکن یه پروتوکل برای چند نفر نتیجه خوب داشته باشه ولی برای یه نفر مناسب نباشه، همون اتفاقی که برای خود من افتاد که یادتون باشه و کلی عذاب کشیدم حتی روده هام دچار التهاب شدن، مورد بعدی اینکه هیچ کس تا پروتوکول رو امتحان نکنه به طور قطعی نمیتونه بگه مناسب شخص هست یا نه، چون تا دارو مصرف نشه نمیشه واکنش بدن تخمدان رو در مورد دارو فهمید.
در مورد کیفیت تخمک هم باید گفت کاریش نمیشه زیاد کرد، همه ما با تخمکهای مشخص و کیفیت مشخصی به دنیا میایم که با افزایش سن تعدادتخمکهای بی کیفیت از با کیفیت بیشتر میشه ، منظورم 40 به بالاست ، دکترم گفت حتی خیلی اوقات ممکن اون لحظه که تخمک رو پانکچر میکنن زمان مناسبی برای لقاح تخمک نباشه به عبارتی تخمک آماده نباشه ولی متاسفانه اینا رو نمیشه حدس زد تا زمانیکه تخمکا رو بیرون نیارن و شستشو ندن، بنابراین به من گفت برو اینقدر میکرو کن بالاخره نتیجه میگیری.
نتیجه این که، فقط باید توکل به خدا کرد و امید داشت ، راه دیگه ای نمیبینم.
ولی مطمینم همه ماها مادر میشیم.