2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام لیلا جونم. قربونت برم که سریع خودتو رسوندی که منو از نگرانی در بیاری یعنی عاشقمتم :) پس اون ور ...

فدات بشم آزیتا جون،     

خیالت راحت روش اینجا هم همینه. امیدت به خدا باشه برو جلو ، ایشالله جشنی برات بگیریم تو تاپیک عشق کنی..جشن مادر شدنت به زودی به امید خداا.

آنای عزیزم، ما همه دعا گوت هستیم، ایشالله هیچوقت دلت نگیره، ولی غمگین شدن هم یکی از احساسات طبیعیِ که ممکن برای همه پیش بیاد ، اصلا نگو چرا اومدی گفتی ، اگه ما جایی داریم که راحت میتونیم حرفامونو بزنیم، راهنمایی بگیریم به لطف تو عزیزم، من خودم هر وقت دلم میگیره بدو میام اینجا، چون میدونم شما دوستای خوبمو دارم، تو مارو دور هم جمع کردی.

درضمن منم با مینو جون موافقم ، به خدا سختی ناباروری و فشار روحی روانیش بعدا خودشو نشون میده، چون آدم اون موقع داغ زیاد متوجه نمیشه، سعی میکنه زود خودشو جمع و جور کنه تا به هدفش برسه ولی بعدا این فشارا میزنن بیرون همیشه هم وقتی مشکل آدم حل میشه، حتما گریه کن تا دلت سبک بشه، من خودم اگر گریه نکنم حالم بد میشه، واقعا گریه آدمو سبک میکنه... هیچی تو خودت نریز... هممون دوست داریم، ایشالله زود زود این رو هم پشت سر میذاری... بوووووووووووووسسسسسسسسسسسسسسسسس

أنا جون من طبعم گرمه بايد سردي نخورم يا بخورم؟

کتایون جون منم طبعم گرمِ، هیچ وقت یهو رژیم و عادت غذایی که داری رو عوض نکن چون نتیجه درستی نمیده، خود آنا همیشه میگه از رژیم هیچکس تقلبد نکنین... 

من همه چیز میخورم اتفاقا تمایلم به خوردنیهای سرد بیشترِ، ولی در کل در خوردن هیچ چیز افراط نکن ... 

کتایون جون منم طبعم گرمِ، هیچ وقت یهو رژیم و عادت غذایی که داری رو عوض نکن چون نتیجه درستی نمیده، خو ...

أب پرتغال و مركبات بخورم؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
کتایون جون منم طبعم گرمِ، هیچ وقت یهو رژیم و عادت غذایی که داری رو عوض نکن چون نتیجه درستی نمیده، خو ...

ليلا جون من امروز زور ١٢ انتقالم بود بيشتر سردي خوردم ، هيچ علائم ندارم فقط دو روز مونده 

دوستای عزیزم من به قول بهار پشت صحنه مراقبتون هستم در مواقع ضروری میپرم وسط صحنه 😂😂😂😂

یه نکته در مورد کیفیت تخمک و انواع سیکلای میکرو بگم، نتیجه آخرین صحبتای من با دکترم چند روز پیش هستش...

تمام این پروتوکل ها استاندارد هستن و در اثر تجربه روی تعداد زیادی از افراد تنظیم شدند ولی 100 درصد نیستن و ممکن یه پروتوکل برای چند نفر نتیجه خوب داشته باشه ولی برای یه نفر مناسب نباشه، همون اتفاقی که برای خود من افتاد که یادتون باشه و کلی عذاب کشیدم حتی روده هام دچار التهاب شدن، مورد بعدی اینکه هیچ کس تا پروتوکول رو امتحان نکنه به طور قطعی نمیتونه بگه مناسب شخص هست یا نه، چون تا دارو مصرف نشه نمیشه واکنش بدن  تخمدان رو در مورد دارو فهمید.

در مورد کیفیت تخمک هم باید گفت کاریش نمیشه زیاد کرد، همه ما با تخمکهای مشخص و کیفیت مشخصی به دنیا میایم که با افزایش سن تعدادتخمکهای بی کیفیت از با کیفیت بیشتر میشه ، منظورم 40 به بالاست ، دکترم گفت حتی خیلی اوقات ممکن اون لحظه که تخمک رو پانکچر میکنن زمان مناسبی برای لقاح تخمک نباشه به عبارتی تخمک آماده نباشه ولی متاسفانه اینا رو نمیشه حدس زد تا زمانیکه تخمکا رو بیرون نیارن و شستشو ندن، بنابراین به من گفت برو اینقدر میکرو کن بالاخره نتیجه میگیری.

نتیجه این که، فقط باید توکل به خدا کرد و امید داشت ، راه دیگه ای نمیبینم.

ولی مطمینم همه ماها مادر میشیم.

ليلا جون من امروز زور ١٢ انتقالم بود بيشتر سردي خوردم ، هيچ علائم ندارم فقط دو روز مونده 

کتایون جون هر چی دلت میکشه بخوره، فقط زیاده روی نکن وگرنه هیچ دستور خاصی نداره، من خودم انقدر سردی خوردم و مثبت هم شدم ، ربطی نداره ، فقط گرمیجات زیاده روی نکن و قاعده آورها رو نباید خورد، ایشالله مثبتی عزیزم.... مرکبات هم ایراد نداره. زندگی رو مثل روال عادی برو... 

أب پرتغال و مركبات بخورم؟

میگم اگه اخیرا تمایلت بالارفته به خوردن آب مرکبات این نشونه خوبیه! چون یکی از دوستای من اوایل بارداریش همینطوری شده بود. ولع شدیدی به خوردن آب مرکبات پیداکرده بود! یه بار گفت آب پرتقالو با آب گریپ فروت قاطی کردم خوردم!!😁 خلاصه بچه اش هم دختر بود! ان شالله برای شما هم نشانه بارداری باشه! خدا کنه دهنم سبک باشه بچه ات یه دختر ناز باشه😊

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
میگم اگه اخیرا تمایلت بالارفته به خوردن آب مرکبات این نشونه خوبیه! چون یکی از دوستای من اوایل باردار ...

من هميشه ولع ابميوه داشتم و دارم ، ان شاالله عزيزم