2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست

واااااا ب جای اینکه همدردت باشن بهت گیر میدن؟عجب.....عزیزم اصلا و ابدا ب خانواده شوهرت فکر نکن و اهمیت نده خیلیم میبینی رو اعصابت هستن و بهت استرس میدن رابطه و ارتباطت فعلا کم کن شما فقط ب جنینت ک انتقال دادی و انشالله داره رشد میکنه در بدنت ب اون فکر کن ک میاد و زندگیتو گلستون میکنه فقط ب چیزای خوب فکر کن ب اتاقش و سیسمونی خوشگلی ک میخوای برای فینگیلیت درست کنی😙

آزیتا جون سلام عزیزم، پستت رو دیدم سریع خودمو رسوندم که از نگرانی درت بیارم     و اما جو ...

سلام لیلا جونم. قربونت برم که سریع خودتو رسوندی که منو از نگرانی در بیاری یعنی عاشقمتم :)
پس اون ور هم سیستم اینطوریه. راستش من یه مقدار کم دقتی و سهل انگاری از دکتر قبلیم دیده بودم و با توجه به تعریفهایی که از دکتر عارفی شنیده بودم چندماه تلاش کردم که با ایشون ادامه بدم. الان میبینم این که همون چندتا کارم انجام نمیده :))
ولی توضیحاتت خیلی خوب بود. منم میذارم رو حساب این که سونو لازم نبوده . ممنون از دعات . آره واقعا امیدوارم جواب خوب بگیرم
بازم مرسی عزیزم

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها رو خود انتقالم حساب میشه؟ من روز یکشنبه ساعت12انتقال دادم الان یکشنبه هم حساب هس یا ن؟

عزیزم اینجوری حساب کن ساعت ۱۲ روز دوشنبه یه روز کامل شده......

هر ۲۴ ساعت یه روز میشه.....

پس امروز یعنی الان ساعت ۱۲ هشت روزت کامل شده میری تو روز نه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خداکنه .چون آروم آروم دارم کم میارم.من کلا آدم شادیم اصلا هم اهل گریه نیستم حدودا 11ساله با همسرم آش ...

خيلي دركت ميكنم ، منم غمگينم 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
دوغ گلم

عزیزم چون میخواد لقاح اتفاق بیفته پس بهتره دوغ نخوره......

اگه لقاح کنسل بشه دوغ موردی نداره......

به جاش سفیده تخم مرغ و آب و پروتئین و گوشت و مرغ و ماهی کفایت میکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم.خودشون فقط گفتن سفیده تخم مرغ.ولی چندتا خوردم حالت تهوع گرفتم .

عزیزم سفیده رو رنده کن تو غذات بخور......

اینطوری قابل تحمل تره......

سمین جون مشکلت چی بود شما

مشکلم ایمنی بود عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دکتر گفت احتمال داره چون تخمکات زیاد بوده ازاد شده باشه . به نظر شما بااین شرایط من احتمال بارداری ه ...

عزیزم بله امکان بارداریت زیاده........

اقدام داشته باش.......

عزیزم چون میخواد لقاح اتفاق بیفته پس بهتره دوغ نخوره...... اگه لقاح کنسل بشه دوغ موردی نداره...... ...

با وجود هایپر یعنی لقاح صورت میگیره؟😔

کلا امیدمو از دست دادم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
واااااا ب جای اینکه همدردت باشن بهت گیر میدن؟عجب.....عزیزم اصلا و ابدا ب خانواده شوهرت فکر نکن و اهم ...

شوهرم پر ميكنن ، أونم تو قيافه اس 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
عزیزممن کلا با بی بی موافق نیستم....... خودمم نذاشتم......

چه دلی داشتی.جدی نذاشتی؟منم نخریدم فعلا چون اگه خودم نخرم شوهرم نمیخره 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من  چند وقته پیش رویان پرونده تشکیل دادم و واسه آی وی اف یه آلمه آز نوشت که انجام دادم. الان شر ...

بله معمولا تو آزهای اولیه اینا بودن.......

خيلي دركت ميكنم ، منم غمگينم 

شما باید شادباشی انشالله خدا نینی توی دلت گذاشته