2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
چقدر خوب پس شما با مریونال 10 تا تخمک داشتید. چقدر بهم روحیه دادین آنا جون ممنون چقدر خوبه که هستی. ...

آزیتا جان منم روزی دو تا مریونال داشتم که نهایتا 16 تا تخمک خوب ازم گرفتن...اتفاقا مریونال داروی خیلی خوبیه...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
فقط چون هایپر شدی مطمئنا تخمدانات بزرگن پس با احتیاط ن ز د ی ک ی داشته باشین و سعی کن بهت فشار نیاد. ...

باشه عزیزم.مرسی از راهنماییت

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بهتره دیگه نری....... ایشالله بعد زایمانت با سه قلوهات میری.....

ممکنه بخاطر مشکل ایمنیم بوده که اینهمه امپول محرک تخمدان رو من نتیجه نمیداد؟مثلا من  ی دوره 13تا اچ ام جی زدم 4تا فولیکول سایز 10داشتم که رشد نکرد که نکرد.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممکنه بخاطر مشکل ایمنیم بوده که اینهمه امپول محرک تخمدان رو من نتیجه نمیداد؟مثلا من  ی دوره 13ت ...

ثمین جان فکر نمیکن ربطی داشته باشن بهم...

منم مشکل شدید ایمنی دارم و حتی هایپر شدم...

بستگی به ذخیره و وضعیت تخمدانها داره تعداد و رشد فولی ها...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم همسر من آز هورمونی نداده بود ولی اخیرا ویتامین دی داده بود پایین بود احتمالا اون موقع همپایین ...

من که دوماهه هی آزمایش و سونو و اینا مینویسه واسه همسرم. نمیدونم والا شاید اینطور بهتر باشه

ثمین جان فکر نمیکن ربطی داشته باشن بهم... منم مشکل شدید ایمنی دارم و حتی هایپر شدم... بستگی به ذخی ...

اخه ذخیره تخمدانم بد نیست 5.2 هستش .پس چرا بدنم اینقدر مقاومت کرد در مقابل داروها.اینبارم برا میکرو 27تا امپول زدم تازه 4تا تخمک داشتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
هوووو چقدر صفحات زیاده کی می‌تونه همه را بخونه

عزیزم بهترین رمان برای وقت گذرونیه که هم اطلاعاتش به دردت میخوره هم گذر زمانو برات راحتتر میکنه و ایشالله به زودیم خبر پایان انتظارتو و شروع انتظار شیرین نه ماهتو میدی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممکنه بخاطر مشکل ایمنیم بوده که اینهمه امپول محرک تخمدان رو من نتیجه نمیداد؟مثلا من  ی دوره 13ت ...

عزیزم ۱۳ تا اچ ام جی همچین زیاد نیست......

عزیزم من روزی ۵ تا مریونال و ۲ تا فوستیمون داشتم یعنی نزدیک ۶۰-۷۰ تا.......

زیاد به این میگن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه ذخیره تخمدانم بد نیست 5.2 هستش .پس چرا بدنم اینقدر مقاومت کرد در مقابل داروها.اینبارم برا میکرو ...

عزیزم خوب ممکنه بی تاثیرم نباشه......

عزیزم ۱۳ تا اچ ام جی همچین زیاد نیست...... عزیزم من روزی ۵ تا مریونال و ۲ تا فوستیمون داشتم یعنی نز ...

خوب پس چرا خیلیا با 4تا دونه مریونال 4یا 5تا فولیکول دارن.به نظر شما هم بخاطر مشکل ایمنیم نیست این وضعیتم؟

عزیزم خوب ممکنه بی تاثیرم نباشه......

ممنون.انقدر فکرای بیخودی میزنه به سرم که همش سوالای چرت و پرت ازت میپرسم و وقتتو میگیرم ببخش منو عزیزم.

خوب پس چرا خیلیا با 4تا دونه مریونال 4یا 5تا فولیکول دارن.به نظر شما هم بخاطر مشکل ایمنیم نیست این و ...

عزیزم آندومتریوز چی داری؟

من حواسم نبود فکر کردم پرسیدی به آندومتریوزت میتونه ربط داشته باشه اما دیدم نوشتی ایمنی......

به ایمنی فکر نکنم ربط داشته باشه ولی اگه آندو داری بعید نیست.....

به مشکل انعقادی میتونه مرتبط باشه ولی ایمنی نه......

البته این برداشت منه......

عزیزم آندومتریوز چی داری؟ من حواسم نبود فکر کردم پرسیدی به آندومتریوزت میتونه ربط داشته باشه اما دی ...

نه عزیزم اندومتریوز ندارم

ممنون.انقدر فکرای بیخودی میزنه به سرم که همش سوالای چرت و پرت ازت میپرسم و وقتتو میگیرم ببخش منو عزی ...

نه بابا این حرفها چیه......

هر سوالی داری بپرس عزیزم.......

نه بابا این حرفها چیه...... هر سوالی داری بپرس عزیزم.......

ممنون عزیزم خیلی خانومی من که همش دعات میکنم