2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

آنا جون ی سوال اگه اطلاعی داری راهنماییم کن.من استخر زیاد میرم مشکلی که نیست قبل انتقال /دیروز حدودا 4ساعت استخر بودم برا شنا.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خداکنه .چون آروم آروم دارم کم میارم.من کلا آدم شادیم اصلا هم اهل گریه نیستم حدودا 11ساله با همسرم آش ...

عزیزم پایان شبت نزدیکه........

صبح سپیدت داره میاد........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با وجود هایپر یعنی لقاح صورت میگیره؟😔 کلا امیدمو از دست دادم

عزیزم حتی خیلیا بودن بعد هایپری و چند دوره پریود به خاطر موندن اثر داروها قبل انتقال فریزشون طبیعی باردار شدن........

الان بالاترین اثر داروهارو داری شانستم بیشتره......

تازه ماههای بعدم شانسشو داری......

یکی از دوستای من بعد یه آی یو آی منفی ماه بعدش طبیعی باردار شد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پایان شبت نزدیکه........ صبح سپیدت داره میاد........

امیدوارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
با وجود هایپر یعنی لقاح صورت میگیره؟😔 کلا امیدمو از دست دادم

فقط چون هایپر شدی مطمئنا تخمدانات بزرگن پس با احتیاط ن ز د ی ک ی داشته باشین و سعی کن بهت فشار نیاد.....

چه دلی داشتی.جدی نذاشتی؟منم نخریدم فعلا چون اگه خودم نخرم شوهرم نمیخره 

عزیزم من اولین بی بی رو بعد سونوی قلب گذاشتم اونم برا یادگاری........

عزيزم اشتباهي كردم ديگه إظهار نظر نكنم بهتره ، مرسي

عزیزم اتفاقا خوبه نظر بدیم......

اگه درست باشه به درد دیگران میخوره نباشه هم بالاخره یکی میاد یه توضیحی میده و از خطا درمون میاره.......

پس راحت باش......

دوغ برا کسی که هایپر شده و چند ماه بعد قراره انتقال بده خوبه اما اگه همون زمان انتقال داره یا قراره لقاح انجام بشه میتونه مانع رشد فولیا بشه......

برأي خوب شدن حالت صلوات ميفرستم

ممنون عزیزمممممممم.....

پس احتمالش نیست برا من هم این اتفاق بیوفته درسته؟اصلا اینکه هر کدومشون 10سلولن خوبن دیگه نه؟

عزیزم اتفاقا برا تو ممکنه چون هنوز جا داره جنینات تقسیم بشن......

اگه پر سلولیتر یا بلاست بودن شانست کمتر میشد.....

آنا جون ی سوال اگه اطلاعی داری راهنماییم کن.من استخر زیاد میرم مشکلی که نیست قبل انتقال /دیروز حدودا ...

عزیزم بهتره دیگه نری.......

ایشالله بعد زایمانت با سه قلوهات میری.....

عزیزم بهتره دیگه نری....... ایشالله بعد زایمانت با سه قلوهات میری.....

باشه عزیزم ممنونم