2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
نه عزیزم اندومتریوز ندارم

شاید نوع سیکلت درست انتخاب نشده.......

ایشالله این دفعه خوب جواب میده......

البته فکر کنم انتقال فریز داری درسته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شاید نوع سیکلت درست انتخاب نشده....... ایشالله این دفعه خوب جواب میده...... البته فکر کنم انتقال ف ...

اره عزیزم انتقال جنین فریز دارم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم انتقال جنین فریز دارم 

پس ایشالله همون سه قلو میاد و دیگه سراغ پانکچر مانکچر نمیری......

من که منتظر بتای تپلتم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورك جان ، پريود نشدن نميتونه دليل حاملگي باشه؟

عزیزم بستگی داره.......

اگه پروژسترون داری هم میتونه بارداری باشه هم پروژسترون مانع پری بشه.......

اما بعضی دوستان حتی با وجود پروژسترونم پریود شدن پس نتیجه میگیریم هیچ استنباطی نمیشه کرد اما تو بهترین حالتو در نظر بگیر ایشالله مامان شدی.....

فدات بشم عزیزم....... خدا دردونتو واست حفظ کنه...... عزیزم واسه آروم شدن دلم دعا کنه نمیدونم چرا ا ...

عزيزم اينا مال فشارهايي كه قبل بهت وارد شده ماها هممون دوران سختي رو قبل بارداري و در حينش ميگذرونيم كلي امپول و استرس من وقتي بار سوم منفي شدم افسردگي شديد گرفتم ولي سعي كردم به خودم غلبه كنم كارم به دكتر نكشه انشالله خدا قلب مهربونتو اروم ميكنه 

اخه ذخیره تخمدانم بد نیست 5.2 هستش .پس چرا بدنم اینقدر مقاومت کرد در مقابل داروها.اینبارم برا میکرو ...

منم ذخیره م 6و خرده ایه...شاید اون امپول یا اون نوع سیکل به بدنت نساخته...ولی به حال هر دلیلی داشته باشه مربط به تخمدانه نه مسائل ایمنی...

این بار هم که فریز داری پس اصلا فکرت رو درگیر این چیزا نکن...چون دیگه قرار نیست بهشون نیاز داشته باشی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم بستگی داره....... اگه پروژسترون داری هم میتونه بارداری باشه هم پروژسترون مانع پری بشه....... ...

مرسي عزيزي آمپول دارم و ٣ تا شياف

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
پس ایشالله همون سه قلو میاد و دیگه سراغ پانکچر مانکچر نمیری...... من که منتظر بتای تپلتم.......

انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم ذخیره م 6و خرده ایه...شاید اون امپول یا اون نوع سیکل به بدنت نساخته...ولی به حال هر دلیلی داشته ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم

سلام خوبین؟؟ببخشید میخاستم بدونم این مشکلاات ایمنی و انعقادی ارثیه یا نه؟؟

من دفعه اوله میخام آی وی اف کنم ولی دکترم این آزمایشارو ننوشته واسم یکم نگران میشم وقتی مبخونم ک شماها همه انجامش دادین

سلام خوبین؟؟ببخشید میخاستم بدونم این مشکلاات ایمنی و انعقادی ارثیه یا نه؟؟ من دفعه اوله میخام آی وی ...

نه فکر نکنم ارثی باشه اصولا دفعه ی اول ازمایش رو نمینویسن.من بعد 4بار میکرو تازه برام نوشتن

واااااا ب جای اینکه همدردت باشن بهت گیر میدن؟عجب.....عزیزم اصلا و ابدا ب خانواده شوهرت فکر نکن و اهم ...

من میفهمم چی میگه. خانواده همسر من نمیدونن مشکلمو. اگه بفهمن اولین کاری که میکنن کل شهرشون رو خبردار میکنن دوم اینکه صدتا دختر نشون همسرم میدن که ایشون برن اونارو بگیرن. یکی دوبار به همسرم گیر دادن که راستش رو به ما بگو، مشکل دارین؟ ایشونم با اینکه فوق العاده آدم آرومی هست قاطی کرده و داد و بیداد کرده. حالا هر از چندگاهی منو تو فشار میذارن که زیر زبون کشی کنن. آخه بدبختی یکی دوتا نیست که.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ناشکری نمیکنم....... خودمم نمیدونم چرا اینجوری شدممممممم....... حس بدی دارم........ انگاری ...

آنا جونم آره یه وقتایی آدم الکی دلش میگیره و اون احساس پوچی رو واقعا خوب اومدی. اما تورو خدا تو قوی باش. به غیر از همسرت و خانوادت، یه عالمه آدم تو این تاپیک هست که چشم امیدش به شماست. شمایی که با مهربونی و آرامش، بارها و بارها به سوالای تکراریمون صبورانه جواب میدی و بهمون آرامش هدیه میدی. امیدوارم بازخورد این آرامشها تو زندگیت هزاران برابر نمود پیدا کنه عزیزم.یه پیشنهادم دارم، میتونی وروجکت رو ببری خونه خاله بهارش گل های تو تراسش رو پرپر کنه و برا خالش شیرین زبونی کنه.    

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات بشم عزیزم....... خدا دردونتو واست حفظ کنه...... عزیزم واسه آروم شدن دلم دعا کنه نمیدونم چرا ا ...

انا جون منم اینجوریم، اصلا مقاومت نکن دربرابر این حست خودتو رها کن و اصلا سعی نکن به زور خودت و بهتر کنی بزار زمان بگذره کم کم خود به خود خوب میشی