2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عزیزم مریونال عالیه....... بار آخر من روزی ۵ تا مریونال داشتم....... با دو تا فوستیمون..... من تج ...

چقدر خوب پس شما با مریونال 10 تا تخمک داشتید. چقدر بهم روحیه دادین آنا جون ممنون
چقدر خوبه که هستی. امیدوارم شرایطت خیلی زود عالی و روبراه بشه. فصل پاییز و زمستون یه کم ماها رو که طبعمون سرده بهم میریزه و در مقابل کوچکترین مشکلات زیادی غصه می خوریم. ایشالا که همیشه شاد باشی عزیزم

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه آنا جون امیدوارم هرچه زودتر مشکلی اگه هست برطرف بشه و برگردی . امیدوارم همیشه خودت و خان ...

آزیتا جون سلام عزیزم، پستت رو دیدم سریع خودمو رسوندم که از نگرانی درت بیارم   

و اما جواب سوالات ،

اینکه بهت گفته روز 14 بری و سونو کرده جای نگرانی نیست چون برای سونو بهت نگفته بیا فقط خواسته با توجه به روزی که پریود میشی بهت برنامه بده ، یکی از دلایلی که میگن ال دی بخورین اینه که اون روزی که دکتر میخواد پریود بشی، این پریود بعد از قطع ال دی پریود واقعی نیست یه جور خونریزی مصنوعی بهش میگن دکترا، پس اگر سونو و ویزیت نشدی چون نیازی نبوده و نگران نباش.

این که گفته اچ دی رو قطع کن ، بله ایرادی نداره ، با خیال راحت قطعش کن همون روزی که بهت گفتن ، چون یکی از کاربردهای اچ دی ، ال دی و کلا قزصهای جلوگیری اینه که دکتر تو اون محدوده که میخواد و میتونه سیکلتو انجام بده، پس برای این موضوع هم اصلا نگران نباش. اینجا تمام سیکلا رو همین مدلی تنظیم میکنن.

عزیزم این که بهت گفته داروهاتو از چه روزی شروع کن و روز 12 دی برو سونو هم باز طبیعیه و مشکلی نیست، با خیال راحت انجام بده ، ببین تو هیچ سونویی الان نیاز نداری، اون سونو روز دوم و سوم رو قبل از سیکل ممکن انجام بدن، بهت بگم 90 درصد مراکز اینجا انجام نمیدن مگر اینکه هیچ اطلاعاتی از بیمار نداشته باشن، روش کارشون همینه، به وسیله ایمیل برنامه سیکلتو برات میفرستن و با تلفن بهت میگن فلان روز بیا برای اولین سونو، الان که میری تو سیکل انجام سونو روز دوم و سوم هیچ ضرورتی نداره.پس خیالت راحت.اون روز 2 پری معمولا اولین میکرو میکنن اونم قبل از خوردن اچ دی، تنها دلیلش شمارش فولیکولای انترال، برای تخمین ذخیره تخمدان، تو یه بار میکرو کردی این بار دومت، این سونو دیگه نیاز آنچنانی نداره و معمولا انجام نمیدن، اینجا که اینجوریه، پس خیالت راحت.

ایشالله نتیجه عاااالی میگیری.مامان میشی به خواست خدا، کلی برات جشن میگیریم.

عزیزم به تعداد نیست....... من سه بار هر بار پانکچر شدم...... بار اول ۲ جنین بار دوم ۴ تا و بار سوم ...

آنا جون چطوری با دوتا جنین 3قلو باردار شد؟یعنی ممکنه برا منم اتفاق بیوفته؟جنینام دوتا 10سلولی هستن 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم شک نکن میگیره...... تو به فکر سیسمونی باش!!!!!!

نمیدونم چرا وقتی ی نظری میده راجع به من بی نهایت امیدوارم میشم خدا دختر گلتو همچنین شوهرتو برات نگهداره حس میکنم ی دکتر فوق تخصص داره نظر میده راجع بهم .  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میکروی اولت چرا نتیجه نگرفتی؟دکتر یوسف نژادم هست،همه کارا رو خودش انجام میده،خیلی هم حرفه ایه

چون دی ان ای همسرم خیلی بالا بود و ما اطلاعی نداشتیم و میکرو کرده بودیم. کلا یک جنین تشکیل شد. بعد از چندماه چک کردن همه ی شرایط و آزمایشهای تکمیلی انتقال دادم ولی  بتام خیلی سریع پایین اومد.
دکتر یوسف نژاد هم رفتم. خیلی دکتر خوب و دقیقی هست به نظرم. راستش بیمارستان لاله رو دوست نداشتم.
واقعیت اینه الان نمی تونم دکتر عوض کنم چون همسرم هم آمپول هاشو یک ماهه شروع کرده و نهایت تا قبل از یک ماه دیگه باید پانکچر کنم. نهایت این که برم با دکتر قبلیم. چون راحت وقت میده و اخلاقمم دستشه. البته دکتر معروفی نیست. که اونم الان دیدم آناجون داروهارو تایید کرد. دیگه فکر کنم به عارفی اطمینان کنم و برم جلو . البته مشکلم دکتر عارفینیست میدونم دکتر حاذقی هست و خیلی کارش درسته. ولی این که وقت نمیذاره آدم اذیت میشه. حالا بری مطبش متوجه میشی. ببین من دیروز ساعت 11 وقت داشتم. صبح وقت پاشدم صبحانه خوردم و راه افتادم. دکتر ساعت 2 رسید. ساعت 5 و نیم نوبت من شد. تا داروهارو گرفتم و اومدم خونه حدود 7 ونیم هشت بود. یعنی یک روز کاملم رفت برای یه ویزیت. که کلا زیر یک دقیقه دکتر رو دیدم. و کلا 2 جمله راجع به شرایط من به ماماش گفت و اونم برام سیکل و دارو نوشت. 

خدایا شکررررررر
تورك جان بي بي چك بزارم ؟ شوهرم ميگه نه صبر كن تا پنجشنبه ، روز ٢١ دوره پري جنين گزاشتن برام جنين ٤ ...

عزیزممن کلا با بی بی موافق نیستم.......

خودمم نذاشتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من دکترم دکتر عارفیه نگران نباش مامای مطبش خانم پروانی زبده هستن الان دکتر اقصی هم مریضاشو ...

سلام افسون جون . ممنون از توضیحت آره منم چون خیلی تعریف شنیدم انتخابش کردم
شما الان تو سیکل هستی؟

خدایا شکررررررر
ان شالله که باردار بشی عزیزم. منم یه سری ای یو ای کردم4سال پیش.بعد ای یو ای یعنی بعد تزریقش شبش دل ...

مرسی عزیزم.انشالله خودت هم صاحب اولاد سالم و صالح بشی.

به من شیاف نداده .فقط استرادیول داده.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آناجون شما خیلی برای این تاپیک زحمت کشیدی. دعای همه ما پشت سر شما و خانواده شماست. ان شالله همیشه از ...

فدات بشممممممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ۱۳ بدرته شک نکن........ اون وروجک ناز نازو به زودی میاد بغلتتتتتتتتتت......

خداکنه .چون آروم آروم دارم کم میارم.من کلا آدم شادیم اصلا هم اهل گریه نیستم حدودا 11ساله با همسرم آشنا شدم چند وقت پیش میگفت تو سنگی اصلا گریه نمیکنی خیلی خودمو جلو دیگرون نگه میدارم خوشم نمیاد با اشکام کسی بهم حس ترحم پیدا کنه ولی چند روزه همش توی تنهایی گریه میکنم حس میکنم از ترس انتقاله اینباره.اصلا هم آروم نمیشم استرس ندارما ولی غمگینم الکی

سلام.من پریروز ای یو ای داشتم و متاسفانه هایپر شدم.چی بخورم تا علایمش کم شه؟😔 خیلی ناراحتم.تخمک هم ...

عزیزم تا میتونی آب بخور.......

سفیده تخم مرغ بخور.......

گوشت و مرغ و ماهی بخور........

ژله بخور......