2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
دکتر عارفی بهتره یا رزاقی؟ 

من خودم هیچکدومشون رو ندیدم، اما از آشناهام پیش دکتر عارفی رفتن و بار اول نتیجه گرفتن. یعنی مشکلشون رو درست تشخیص داد.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دلم خوشه روزاي بيشتر  خيلي بي خبري بهتر ه

انشالله برا امضات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه
آنا جون امیدوارم هرچه زودتر مشکلی اگه هست برطرف بشه و برگردی . امیدوارم همیشه خودت و خانواده ت سلامت باشید.

دوستان من سیکل میکرو رو شروع کردم برای دومین بار البته.
از امروز هم دوباره مثل پارسال تو این تاپیک هستم تا از راهنماییهای دوستان استفاده کنم تو این مدت سیکل.
راستش به خاطر سهل انگاری های دکتر قبلیم،  ماهها تلاش کردم تا بتونم از دکتر عارفی وقت بگیرم. و بلاخره تیرماه برای اولین بار باهاشون ویزیت شدم. والان هم سیکلم شروع شده. ولی یه جورایی پشیمونم. اصلا اصلا وقت کافی نمیذاره. هر بار بعد از ساعت ها معطلی، شاید فقط 10 ثانیه دکترو میبینی. بقیه کارها رو ماما انجام میده.
به من گفته بودن قرص اچ دی بخورم و 14 روز بعد برم . که امروز بود. بدون هیچ سونویی بهم دارو داد. البته دکتر فقط یه کلمه به ماما گفت و رفت اون اتاق.
کل سیکل رو ماما برام نوشت. البته گفته بودم دیگه نمی خوام سینافکت بگیرم. سیکل انتاگونیست داد
بهم گفت 3-4 روز دیگه اچ دی قطع کن (به نظرتون نصفه رها شه درسته؟؟) بعد هم گفت از روز سوم پریودت مریونال بزن روزی 4 تا. بعد از روز 7 سیکلم هم ستروتاید بزنم. بعد هم تقویم رو نگاه کرد گفت 12 دی بیا !! (اونم به خاطر اینکه روزی که دکتر مطبه)
آخه بدون سونو؟ نه امروز سونو کرد نه روز 2 پری سونو کنه نه هیچی.
بعد این که فقط مریونال داد. دورنافی نداد چرااااا. اینطوری بعید میدونم تعداد تخمکهام بالا بره :(

خدایا شکررررررر
سلام به همه آنا جون امیدوارم هرچه زودتر مشکلی اگه هست برطرف بشه و برگردی . امیدوارم همیشه خودت و خان ...

روزی 4تا مریونال خوب حتما تخمکهاتو رشد میده نگران نباش .12 دی روز چند سیکلت میشه؟والا اچ دی رو که ناگهانی قطع نمیکنن نمیدونم چی بگم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
روزی 4تا مریونال خوب حتما تخمکهاتو رشد میده نگران نباش .12 دی روز چند سیکلت میشه؟والا اچ دی رو که نا ...

ازم پرسید اچ دی قطع کنی چندروز بعد پری میشی گفتم خب دقیق نمیتونم بگم ولی فکر کنم 4 روز
از رو اون حساب کرد رفت جلو!
گفت تا 30 آذر بخور. بعد قطع کن. با این حساب روز 12 دی احتمالا میشه روز 8 پری؟

ناراحتیم اینه که من الان حداقل 3 ماهه که سونو نشدم. یعنی واقعا مهم نیست؟؟
 تو سیکل پانکچر قبلیم به جز روز دوم پری یه 3-4 بار دیگه هم سونو شدم .
یه مشکلی که هست اینه که دکتر قراره یه چندروزی نباشه اوایل دی. شاید به خاطر اون نگفت بیا. ولی آخه من که این همه وقت و هزینه کردم و دارم این راهو میرم برام مهمه همه چی کامل پیش بره.
امروز تو مطب به سرم زد برم پیش دکتر قبلیم ادامه بدم. چون خودم دیگه اون آدم خنگ پارسال نیستم هرچی لازم بوده این مدت یاد گرفتم :)
 نمی دونم چیکار کنم دیگه وقت تصمیم گیری هم ندارم 

خدایا شکررررررر
ازم پرسید اچ دی قطع کنی چندروز بعد پری میشی گفتم خب دقیق نمیتونم بگم ولی فکر کنم 4 روز از رو اون حسا ...

حق داری،منم بودم ناراحت میشدم.خیلی بده که آدم حس کنه این دکترا هیچی براشون مهم نیست.اما نگران نباش،بالاخره متخصص ناباروری هستن.حتما درسته کارشون.دلتو بد نکن.آخه مثلا این دکتر عارفی از بهتریناست،باید بدونن که بدن با بدن فرق داره.امیدوارم به بهترین نحو کارت پیش بره.منم پیشش 8 اسفند وقت دارم،هیچی دیگه مال من به عید هم میخوره،دیگه نور علی نوره با این اوضاع

سلام به همه آنا جون امیدوارم هرچه زودتر مشکلی اگه هست برطرف بشه و برگردی . امیدوارم همیشه خودت و خان ...

میکروی اولت چرا نتیجه نگرفتی؟دکتر یوسف نژادم هست،همه کارا رو خودش انجام میده،خیلی هم حرفه ایه

ازم پرسید اچ دی قطع کنی چندروز بعد پری میشی گفتم خب دقیق نمیتونم بگم ولی فکر کنم 4 روز از رو اون حسا ...

عزیزم

من دکترم دکتر عارفیه

نگران نباش مامای مطبش خانم پروانی زبده هستن

الان دکتر اقصی هم مریضاشو اصلا نمیبینه فقط ماما

باز عارفی همیشه همه رو می بینه

ولی واقعا سرشون شلوغه ولی تشخیصشون اینا خیلی خوبه امار مثبتیش بالاس

ذکتر رزاقیم عالین مخصوصا تو سقط مکرر

دکتر نهم میاد هفته اول دی نیس 

همایش میرن شنیدم

باز ببیین با کیه دلت

من ولی صد در صد بهش اعتماد دارم 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
مشکل ما اینه کنه مورفولوژی و تحرک هم صفر هست دکتر  گفت dfiزمانی بهبود پیدا میکنه که کمی از اسپر ...

عزیزم خوب همسر منم دی اف آیش مرز بحرانی رو رد کرده بود و مورفو و تحرکش هم صفر شده بود و دکتر زنان بهم پیشنهاد اس اهدایی داد.....

اما من تسلیم نشدم و با رعایت یه سری نکات مورفو و تحرکش یه کوچولو بهتر شد.....

درسته دی اف آی همسرت بالاتره اما به نظرم ناامید نشو و روش کار کنین ولی خوب تا از شرایط همسرت مطمئننشدی وارد سیکل نشو......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان سبحان روز هشتم سیکل بودم.  یعنی ایشالا اگه انتقال بدم اینا همون استرادیول هستن که بخورم؟ ...

بله عزیزم استرادیولم همون استروژنه........

هم کوئین هم استرادیول رو هورمون استروژنت کار میکنن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه اولین پانکچر بود اون زمان برای ناباروری ندادیم برای حاملگی دادم که بچه تو شکمم مرد 

عزیزم پس بدنیست تست رو تکرار کنین.....

بابت بارداریت و سقطتتم ناراحت شدم.......

ایشالله بهترینا منتظرته و به سلامتی این دفعه دردونتو بغل میکنی......

خانم های گل هزینه ازمایش های ایمنی انعقادی که انا جون فرستاده کسی میدونه حدودا چقدر قیمتش میشه؟  ...

عزیزم ایمنی انعقادیا حدود یه تومن میشن حالا صد تومن بالا پایین.....

البته با بیمه تامین این حدودا میشد.....

سلام دوستان گلم،من امروز پریود شدم،انشاا انتقال جنین فریز دارم،لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید ...

عزیزم ببخش من چند روز حالم خوب نبود و نتونستم بیام اینجا......

ایشالله که انتقال خوبی داشتی و به زودی خبر بتای تپلتو میدی........

عزیزم آب زیاد بخور......

یه بند نخواب......

هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن که خون تو بدنت جریان داشته باشه.......

تغذیت مناسب طبعت باشه و کارای عجیب غریب نکن......

همیشه یادت باشه شاید چیزی که برا دیگران خوبه برا تو خوب نباشه پس هر چی میخوری شرایط خودتو بسنج و هیچ چیزی هم برا اولین بار تو انتقالت امتحان نکن چون ممکنه به بدنت نسازه.....

سلام دوستان عزیزم من به لطف خدا و ائمه اطهار، آزمایشم مثبت شد ان شااله ان شااله ان شااله قسم ...

عزیزم خدارو شکررررررر......

گوارای وجودت باشه.......

ایشالله به سلامتی بغلش کنی......

عزیزم نه لازم نیست برا ساک بارداری بری.......

منم یه راست همون سونوی قلب رفتم......

عزیزم ساک بارداریو در شرایط خاص میرن......

در مورد تغذیتم والا من چون طبعم سرد بود تا یه ماه اول که شیر نخوردم ولی از ماه سوم به بعد که حس کردم بدنم داره رو به گرمی میره یواش یواش شیر رو شروع کردم.......

من شیر پاستوریزه نمیگرفتم از لبنیاتیا میگرفتم و بیست دقیقه ای میجوشوندم و میخوردم.....

در مورد روغنم والا ما کلا غذای چرب نمیخوریم.......

روغنی که تو برنج میریزم کره حیوانی آب شده هست.......

برا سرخ کردنیم که روغن مخصوص سرخ کردن استفاده میکنم......

تو سالاد هماز روغن زیتون استفاده میکردم و رو غذامم معمولا روغن زیتون میریختم که یبوست نگیرم.......

کلا شعار من در مورد تغذیه طبعیت از طبع هست......

من نمک غذارو هم کم کرده بودم.......

فقط چیزایی که قاعده آورن نمیخوردم و غذاهای کنسروی و آب میوه های بسته بندی و کلا چیزاییکه نگهدارنده دارن نمیخوردم.......

جگر هم نخوردم.......

یه سری نباید ها رو فکر کنم تو کانال گذاشتم.......