2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
دوستاي خوبم چرا ميگن بعد إز انتقال غذاي نفاخ نخوريم؟من نميخورم ولي كلا نفخ دارم ، خيلي زياد، يه سؤال ...

عزیزم برا اینه که اذیت نشی وگرنه تاثیری رو نتیجه نداره......

نگران نباش تا یه حدی از عوارض داروها هم هست.......

عزیزم خیلی سخت نگیر.......

راحت بشین غذاتو بخور و خوابیدنم هر جور راحتی بخواب.......

من به پهلو خوابیدنو بیشتر ترجیح میدم یه بالش لای پام میذاشتم میخوابیدم......

من فقط چند روز اول استراحتم بیشتر بود بعدش حتی غذا هم درست میکردم و ظرفم میشستم......

ببین باید به توانت توجه کنی........

نمیشه گفت کی قدم بزنی......

فقط باید خودتو خسته نکنی همین.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

من پرت شدم تو یه تاپیک ۲۶۰۰ صفه ای😁😁😁ایشالا همتون باردار بشید و دوران بارداری خوبی داشته باشید😘😘😘نی نی های تپل مپلم قسمت همتون بشه💋💋💋💋💋💋😍😍😍😍😍

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستاي خوبم شنيدين ميگن نبايد دست بالا ببريم؟ماها كه ميكرو كرديم ،مگه ميشه؟چه ربطي داره؟

عزیزم این حرفها چیه فکرتونو با چه کنم چه نکنم درگیر نکنین فقط کاری نکنین که بهتون فشار بیاد همین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمهای گل میدونید برای انجام آزمایش های ایمنی انعقادی که انا جون فرستاده سرما خورده اگه کسی باشه می ...

عزیزم از آزمایشگاه بپرسی مطمئنتره......

سلام به همه     علی الخصوص انای عزیز امیدوارم حال خودت و همسر و شیطونک به قول خودت عالی ب ...

وای عزیزم چه قدر دلم واست تنگ شده.......

چرا انقدر ازمون دور شدی؟

نمیگی یه لاله سرخ داشتیم؟

عزیزمایشالله بیایی و خبرای توپ بدی......

راستی سوگل جون مامان شده.......

من و همسرم و وروجکم خوبین شکررررررررر......

سلام عزیزان من چند روز پیش براتون توضیح دادم ک از روز ۱۰ انتقالم دچار لکه بینی شدم و با وجود تزریق ...

عزیزم ناراحت شدم اما کاش تکرارش کنی و زودی داروهاتو قطع نکنی......

سلام     روز جمعه تون به خیر مامان سبحان عزیز برام جالبه که شما هم مثل من همه ی صفحات ر ...

عزیزم مگه میشه فراموشت کرد؟

من که گاها دلم برات خیلی تنگ میشه میام تو تل گرام و رو پروفایلت و نگات میکنم و کلی آرزوهای قشنگ واست دارم.....

حتی باورت میشه چند بار خواستم تو پی وی بهت پیغام بدم.......

خدا شاهده هر وقت به یادت می افتم با تمام وجودم برات بهترینارو از خدا خواستم........

جات خیلی خالیه......

من قيمه خوردم توش دارچين داشت 😭😭😭

عزیزم در این حد ایرادی نداره........

اینکه زیادی باشه خوب نیست.......

سلام.من 5شنبه تخمک کشی کردم ودر کمال ناباروری فقط 3تا تخمک داشتم دکترم خیلی تعجب کرد میگفت تو خیلی ز ...

عزیزم به تعداد نیست.......

من سه بار هر بار پانکچر شدم......

بار اول ۲ جنین بار دوم ۴ تا و بار سوم پنج جنین داشتم........

پس به این چیزا فکر نکن مهم کیفیتشه.......

دوستمون مامان ارغوان فقط دو تا جین داشت که با همون دو تا سه قلو باردار شد.......

پس+ فکر کن عزیزم.......

سلام بچه ها.میگم وقتی قرص اچ دی می خوری آزمایش ذخیره تخمدان درست نشون میده؟

عزیزم ذخیره تحت تاثیر هیچی نیست.......

ذخیره تو دوره جنینی شکل گرفته......

دوستان ازمایشهای که بعد سقط مکرر میدن چیا هست؟

لوا جون یه سری تست تکمیلی هست که بعد شکست مکرر یا سقط مکرر انجام میدن برات الان میذارم......

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

HLA-DR

HLA DQ alpha

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

نسخه چهارم سی دی های دوتایی CD16+CD56 و CD5+CD19 رو من از نیلو پرسیدم داشتن!!!!

من دوتاییا بعلاوه تکیاشون رو بعدا ابن سینا مجدد انجام دادم!!!!

سی دی ۶۹ رو نداشت و من آزمایشگاه آرژانتین دادم!!!!

دو مورد آخرنسخه ۴ که مربوط به آلوایمیون هستن من چون انجام ندادم نمیدونم نیلو داره یا نه حالا احتیاطا میری نداشت بعدا انجام میدین!!!!

فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!!

در ضمن به نظرم یه سری آزهای هورمونیم بهتره قبل شروع سیکل داده بشه، مثل تیروئید و پرولاکتین و ....

هورمونیا باید تو یه نسخه جدا نوشته بشن، چون باید روز ۲-۳ پری بدی!!!!

البته اگه اخیرا انجام دادین نیازی نیست انجام بدی!!!!

ظاهرا دو آیتم نسخه چهارم که مربوط به آلوایمیونه هزینش خیلی زیاده....

اون طور که رز سفید عزیز گفتن فقط آیتم آخر تو نیلو با بیمه تامین حدود ۴۰۰ هزار تومنه!!!!

اگه خواستین میتونین این دو آیتم رو فعلا کنار بذارین!!!!

آز شکست دی ان ای اسپرم هم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

این خلاصه اطلاعات و جمع بندیام در مورد آزهای تکمیلی!!!!!

در ضمن چیزایی که یادمه در مورد شرایط دادن آز:

۱- شب قبل انعقادیا گوشت نخورین

۲- از آسپرین و داروهای انعقادی یکی دو هفته بگذره

دوستان ظاهرا انجام igg و igm برا تایید سرم لازمه!!!!

اخیرا یکی از دوستان برا تایید سرم رفته بود بهش گفتن این آیتما لازمه!!!!

دوستای گلم چند تا نکته در مورد نوشتن نسخه ها و نوع دکتر با توجه به تجربه دوستان:

۱- ظاهرا کاریوتایپ رو متخصص باید بنویسه و دکتر عمومی بنویسه آزاد حساب میشه اما نمیدونم متخصص اورولوژی باشه هم میشه یا نه، اما متخصص زنان بنویسه ۱۰۰% با بیمه حساب میشه!!!!

۲-بعضی دوستان میگفتن اگه دکتر عمومی آزارو بنویسه گرونتر حساب میکنن تا اینکه متخصص بنویسه بازم از آزمایشگاهی که میرین قبلش تماس بگیرین بپرسین!!!!

تجربه جدید یکی از دوستان در مورد دو آیتم آخر نسخه ۴:

آذر ۹۵:

اون دو مورد آخر نسخه چهارم نیاز به تایید تامین اجتماعی داشت و نسخه جدا میخواد برای اون، که اونا رو انجام ندادم.

راستی خواستم آزاد انجام بدم که منشی آزمایشگاه زنگ زد پرسید آزادش میشد سه میلیون و ششصد و با دفترچه و تاییدش میشد یک و نیم میلیون!!!!!

سلام دوستان .من رفتم دکتر سونو شدم روزی 3تا استرادیول داد +یکروز در میون نصف پردنیزولون .تا سه روز . ...

عزیزم شک نکن میگیره......

تو به فکر سیسمونی باش!!!!!!

خيلي سخته شرايط ، باورت ميشه يه وقتايي دلم ميخواد بهم بگن زنيكه حامله زشت،يا بگن زايمان كردي زشت شدي ...

آخی عزیزممممممممم.......

ایشالله بهترین و شیرینترین تبریکارو میشنوی.......

سلام دوستان من امروز پریود شدم و اولین انتقالم با شکست مواجه شد ۳ تا جنین دارم برای انتقال دکتر ب ...

عزیزم تا همه چیو بررسی نکردی نرو.......

مگه این جنینارو از سر راه آوردی؟

کلی واسشون زحمت کشیدی.......

پس اول تستهای تکمیلیو بده بعد طبق نتایجش تصمیم بگیر چیکار کنی.......