2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046501 بازدید | 684518 پست
سلام دوستان عزیز من رفتم پیش زرنانی برام آز ایمنی و انعقادی نوشته کدوم آزمایشگاه برم که بیمه قبول کن ...

عزیزم من نیلو انجام دادم و با اکثر بیمه ها طرف قرارداده حتی تکمیلیا.....

اون زمان که من انجام دادم با بیمه تکنیلیم طرف قرارداد نبود اما بعدا قرارداد داشت و برام رایگان میشد.......

انتقال خون هم مناسبتر در میاد.......

حالا پرس و جو کن ببین چی به چیه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی لی لا جان...اما همیشه اوایل سیکل ضخامت 1 یا2 بود..حالا این نگرانی هم اضافه شد..مخصوصا اینکه ال ...

عزیزم ایشالله چیزی نیست اما بهتره پیگیری کنی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلاجان مطلبی رو خوندم نوشته بود از عوامل افزایش ضخامت وجود استروژن بالا و نبود فولیکول هست اما فولی ...

عزیزم خوب تو بارداری هم میتونه این شرایط پیش بیاد.......

ایشالله که مامانی.......

آنای مهربون و صبور انشالله هر چه سریعتر بهتر میشی و دوباره برمیگردی پیشمون.توروخدا زود خوب شو 4دی ان ...

عزیزم هستم ایشالله تا ۴ دی خوب خوبم........

عزیزم والا خودمم نمیدونم چم شده........

چند روزه خیلی دلم گرفته........

هیچ اتفاق خاصیم نیفتاده فقط بد جوری دلم گرفته و دوست دارم شرایطی پیش بیاد های های گریه کنم........

یه چیزی رو دلم سنگینی میکنه.......

اما بازم یکم بهتر شدم با خبر مامان شدن دوستامون......

لوا جون یه سری تست تکمیلی هست که بعد شکست مکرر یا سقط مکرر انجام میدن برات الان میذارم......

مممنون پس باید بیام تهران برم مرکز 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
من تهران نیستم عزیزم .مشکل من ظاهرا ایمنی هستش دوماهه پردنیزولون خوردم هرچقدر اصرار کردم ازمایش رو ت ...

عزیزم ۱۳ بدرته شک نکن........

اون وروجک ناز نازو به زودی میاد بغلتتتتتتتتتت......

خونواده ی شوهرم خوبن خدایی هرگز حرف بچه رو نزدن من به هیچکس نگفته بودم شوهرم مشکل داره 8سال تازه 2سا ...

samin جون

این چه آیتمی هست که از ورود جنین به بدن جلوگیری می کند؟

می شه بگی کدوم مورد تو آزمایش هست؟

البته مشكل إز همسر باشه خانواده همسر بيچارت نميكنن ،مشكل ايمني چيه؟  

عزیزم مشکل ایمنی برا ماها به معنی پس زده شدن جنین توسط رحم مادره.......

این آز ایمنی و انعقادی اصلا با بیمه و بدون بیمه تفاوت قیمت چندانی نداره زیاد خودتو اذیت نکن  

اتفاقا تفاوتش زیاده... انعقادی من حدود 300 بیمه داده بود ...بیمه تامین اجتماعی...ازادش بیشتر از این حرفا میشد

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستان،خانمهایی که سرم ivig تزریق کردید ،لطفا بگید از کدوم داروخانه تهیه کنم؟ممنونم

عزیزم اگه میخوایی تایید بگیری داروخونه های ۱۳ آبان، هلال احمر، ۲۹ فروردین، شهید کاظمی و....

عزیزم اگه سابقه سقط داری راحت تر تایید میکنن وگرنه بار اول قبل انتقال سخت تایید میکنن و اکثر دوستان آزاد گرفتن.......

سلام به همه آنا جون امیدوارم هرچه زودتر مشکلی اگه هست برطرف بشه و برگردی . امیدوارم همیشه خودت و خان ...

عزیزم مریونال عالیه.......

بار آخر من روزی ۵ تا مریونال داشتم.......

با دو تا فوستیمون.....

من تجربه فوستیمونو داشتم اما تعداد تخمکام زیاد نبودن.......

به نظرم فقط و فقط تاثیر مریونال بود که ده تخمک عالی داشتم.......

پس نگران نباش......

اما کاش لااقل روز ۸ یه سونوت میکرد.......

سونوی روز دوم که برای تعیین نوع پروتکله که برات دیگه تعیین کرده......

اما به نظرم زورتو بزن ۸م یه سونو بشی شاید لازم باشه داروهاتو بیشتر بکنه......

من تا روز هشت ۴ تا بودن مریونالام بعد شدن پنج تا......

سلام به همه آنا جون امیدوارم هرچه زودتر مشکلی اگه هست برطرف بشه و برگردی . امیدوارم همیشه خودت و خان ...

آهان ۱۲ دی گفته بری نه ۱۲ سیکل.......

حالا بعد پری حساب کن ببین ۱۲دی چند سیکلت میشه......

آهان ۱۲ دی گفته بری نه ۱۲ سیکل....... حالا بعد پری حساب کن ببین ۱۲دی چند سیکلت میشه......

بالاخره صاحب خونه گلمون اومد....  

انشالله همیشه کنار همسر و دردونه ت شاد و خرم باشی....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آنا جون من تو سیکل انتقال جنین فریز هستم،از دیشب مچ دست و پام گزگز میکنه؟بنظزتون مشکل چیه؟قبلا هم چن ...

عزیزم آب زیاد بخور......

پیاده رویم داشته باش......

عزیزم پروتئین سی، اس، پروترومبین و.......

هموسیستئین.......

Mthfr و pai1 و.......