2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
شما بی بی چک هم زدید  اگر زدید روز چندم ؟ کن امروز اخرین اچ سی جی زدم  شرمنده روز چندم ا ...

عزیزم روز 12 بتا دادم 55بود روز 15 بی بی چک مثبت بود خدارو سپاس البته هردوبار دوشب قبلش 2500تا HCGتزریق داشتم

عزیزم روز 12 بتا دادم 55بود روز 15 بی بی چک مثبت بود خدارو سپاس البته هردوبار دوشب قبلش 2500تا HCGتز ...

من فردا دوازدهمم هيچ علائم ندارم ميترسم بي بي بزارم، خوشبحالت

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین دقیق نمیدونم ولی روز دوم پری خب دیواره رحم که کامل ریزش نکرده، واسه همین فکر میکنی ضخامتش بالا ...

مرسی لی لا جان...اما همیشه اوایل سیکل ضخامت 1 یا2 بود..حالا این نگرانی هم اضافه شد..مخصوصا اینکه ال دی داشتم اما دکتر هم چیزی نگفت و من هم بعدا دیدم ریپورت رو که ضخامت این مقدار بود...بازهم ممنون عزیزم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
اتریسا جان ضخامت روز یک تا چهار بین 2تا4 میل هست...برای شما یه مقدار زیاد بوده... لکه بینی هم احتما ...

رز جان ممنونم..منم تعجب کردنم چون تا بحال همچین موردی نداشتم مخصوصا اینکه ال دی داشتم ماه پیش..فعلا به جای معتبر دسترسی ندارم و خب همین چند روز پیش هم سونو شدم...اما با این ترشح یهو یادم افتاد امان از این دکترا که همه چیز رو سرسری میگیرن و کافیه یه لحظه غافل شیم اونوقت باید این همه دنبال دلیل باشیم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
رز جون درست میگی، منم طبق تجربه خودم میگم وقتی ویزان میخوردم روز 10 رفتم سونو ضخامت اندومترم 3 میلی ...

لیلاجان مطلبی رو خوندم نوشته بود از عوامل افزایش ضخامت وجود استروژن بالا و نبود فولیکول هست اما فولی داشتم و بابت استروژن هم خب ال دی داشتم به یه نسبتی پروژسترون و استروژن داره..حالا علت این قضیه رو نتونستم کشف کنم..حالا هم که مجبور به سفرهای اجباریم و باید صبر کنم تا دوباره ویزیت شم..این بود انشای من😊

دوستای گلم چند روزه زیاد حالم خوب نیست....... نتونستم پستارو بخونم...... سعی میکنم تو اولین فرصت ه ...

آنا جون امیدوارم مسئله ی خاصی نباشه و برات آرزوی سلامتی میکنم  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

آنا جون کجایی دقیقا کجایی البته ان شاءالله هرجا باشی خوش خرم باشی

لیلا جون مامان سبحان هم کم پیداست

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سلام دوستان عزیز من رفتم پیش زرنانی برام آز ایمنی و انعقادی نوشته کدوم آزمایشگاه برم که بیمه قبول کن ...

این آز ایمنی و انعقادی اصلا با بیمه و بدون بیمه تفاوت قیمت چندانی نداره زیاد خودتو اذیت نکن 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من فردا دوازدهمم هيچ علائم ندارم ميترسم بي بي بزارم، خوشبحالت

الانم بیبی بذاری مشخصه انشالله مامان ناز خودمونی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی لی لا جان...اما همیشه اوایل سیکل ضخامت 1 یا2 بود..حالا این نگرانی هم اضافه شد..مخصوصا اینکه ال ...

عزیزم من بار ششم انتقال دادم هرچند دفه هم کلی علامت داشتم که بنظر من مربوط به داروهاست، پس دنبال علامت نباش

آنای مهربون و صبور انشالله هر چه سریعتر بهتر میشی و دوباره برمیگردی پیشمون.توروخدا زود خوب شو 4دی انتقالمه حس میکنم باشی و کی با سوالام کلافتون کنم کمتر استرس میگیرم .البته بار 13 هستشا ولی باز ادم استرس داره دیگه هر بارم دنبال ی چیز جدید میگرده

عزیزم من بار ششم انتقال دادم هرچند دفه هم کلی علامت داشتم که بنظر من مربوط به داروهاست، پس دنبال علا ...

دلیل نگرفتن توی اون 5بار چی بود؟

دلیل نگرفتن توی اون 5بار چی بود؟

ثمین جان اگه تهرانی چرا پیش دکتر عارفی نمیری؟ اگه اشتباه نکنم شما تا حالا 70 تومن هزینه کرده بودی. من یکی از آشناهام سقط مکرر داشت، رفت پیش دکتر عارفی، براش یه آزمایش نوشت که 3 موردش تو ایران انجام نمیشه. گفته بود برا این 3 تا باید خون رو بفرستیم آلمان. آزمایش داد دقیقا یکی از همون سه موردی که فرستادن آلمان مشکل داشت.بقیه آزهای ایمنی انعقادیش مشکل نداشت.الانم یه دو سه ماهه بچه اش دنیا اومده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
الانم بیبی بذاری مشخصه انشالله مامان ناز خودمونی

ثمین جان منم یه جایی رو تو کرمانشاه پیدا کردم که اون آزمایشارو آزاد انجام میدن. تازه یکی بهم گفت اینا دستگاهشو ندارن، نمونه رو میفرستن تهران!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷