2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
نه اولین پانکچر بود اون زمان برای ناباروری ندادیم برای حاملگی دادم که بچه تو شکمم مرد 

عزیزم ایشالله که این دفعه تجربه خوب و شیرینی روخواهی داشت........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سپاسگزارم که کمکم کردی می گردم توی صفحات قبلی انشالا پیدا می کنم 

اسم دکتر ملیحه بارچی نژاد توی مرکز ابن سینا هست

اسم دکترو دوستمون گفته بود یادداشت کرده بودم

ان شاءالله موفق باشی

خانم های گل هزینه ازمایش های ایمنی انعقادی که انا جون فرستاده کسی میدونه حدودا چقدر قیمتش میشه؟  ...

حدودای یک و دویست حالا کمی کمتر یا بیشتر با بیمه میشدن.......

برا من کاریوتایپها+ ایمنی و انعقادی یک و دویست شده بودن حالا نهایت بشه یک و نیم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان گلم،من امروز پریود شدم،انشاا انتقال جنین فریز دارم،لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید،چی بخورم بهتره؟چه کارهایی انجام بدم رحمم تقویت بشه؟از همتون التماس دعا دارم

سلام دوستان عزیزم

من به لطف خدا و ائمه اطهار، آزمایشم مثبت شد

ان شااله ان شااله ان شااله قسمت همه منتظرا بشه بحق چهارده معصوم

آنا جون چندتا سوال داشتم

اول اینکه من الان پنج هفته هستم، بهم گفتن همون هفت هفته برم سونو. خب یعنی لازم نبود ساک و جنین رو ببینن اول؟؟؟

دوم درمورد تغذیه ام سوال داشتم

شیر از کدوما بخورم؟ اینایی که استریلیزه هم هستن مواد نگهدارندشون زیاد نیست؟

روغن چی مصرف کنم؟

آنا جون کاش یه لیستی از چیزایی که باید بخورم و نباید بخورم رو برام میذاشتی

مبارک باشه گلم، بار چندم بودی؟ دکترت کی بود؟ 

مرسی عزیزم. ان شااله قسمت خودت بشه به زودی زود

بار اولم بود

من مرکز ناباروری قم می رفتم. قبل از اینکه برم خیلی تعریف اونجارو شنیده بودم، بعدش هم رفتم و نتیجه گرفتم شکر خدا

مرسی عزیزم. ان شااله قسمت خودت بشه به زودی زود بار اولم بود من مرکز ناباروری قم می رفتم. قبل از ای ...

راز جون

مبارکت باشه عزیزم

روشهاشون با مراکز دیگه فرق داره،می شه بیای یکم توضیح بدی

سلام من امروز روز پنجم انتقال جنین فریز هستم دلهره گرفتم علایم باید حتما داشته باشم  داره استرس میگردممممم برام دعا کنید دوتا جنین با گرید آ. گذاشتن گفتن جاش هم خیلی خوب  هیچ علایمی ندارم

برام دعا کنید خیلییییییییی

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
راز جون مبارکت باشه عزیزم روشهاشون با مراکز دیگه فرق داره،می شه بیای یکم توضیح بدی

مرمر جون من روش مراکز دیگه رو نمیدونم چیه

ولی من ذخیره ام پایین بود، همسرم هم ضعیف بود

از روز سوم پری به من روزی سه تا هاش ام جی و سه تا گنال اف دادن

بعدا ستروتاید هم اضافه شد

من چون ذخیره ام پایین بود کلا پنج تا تخمک داشتم که سه تاش جنین شد

۱۵ سیکلم پانکچر شدم

۱۷ سیکلم هم انتقال دادم

خودم از یکماه قبل آووبوست هم میخوردم

همسرم هم داروهای تقویتی استفاده کرد

عزیزم منم روز پنج انتقال هیچ علائمی نداشتم

واقعا راز جان دل تو دلم نیست برام خیلی دعا کن

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه