2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست

دوستای گلم چند روزه زیاد حالم خوب نیست.......

نتونستم پستارو بخونم......

سعی میکنم تو اولین فرصت همه رو بخونم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اونجا تیمی کار میکنن، یه دکتر مشخص نداره اونجا چون دولتی هست، برای کسانی که زیر ۴۲ سال هستن و ...

فدات شم. نوبت گیریش چه جوریه ؟

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
دوستای گلم چند روزه زیاد حالم خوب نیست....... نتونستم پستارو بخونم...... سعی میکنم تو اولین فرصت ه ...

آنا جون انشاءالله که بلا دوره. امیدوارم چیز مهمی نباشه.نگرانمون کردی مدیر جون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

02537849250

این شمارشه.

اگه از شهر دیگه میخوای بری چندتا نکته رو بهت بگم که کارات سریع تر پیش بره

اول اینکه هم نوبت ویزیت بگیر، هم نوبت سونو. اگه همسرت هم مشکل داره برای ایشون هم نوبت بگیر. یعنی سه تا نوبت رو توی یه روز بگیر

دوم اینکه روزی که میرین همسرت شرایط آزمایش اسپرم رو داشته باشه. چون حتما باید آز بده، اونجا فقط آزمایش اسپرم مرکز خودشون رو قبول دارن

سوم اینکه همه مدارک پزشکیت رو ببر، اگه پاپ اسمیر و عکس رنگی نداری توی شهر خودتون انجام بده و جوابش رو ببر

چهارم اینکه نوبتت رو برای روز دوم یا سوم پریودت بگیر، تا اگه نیاز به سونو داشتی همون روز برات انجام بدن

02537849250 این شمارشه. اگه از شهر دیگه میخوای بری چندتا نکته رو بهت بگم که کارات سریع تر پیش ب ...

ممنونم که پاسخم رو دادی . 

اره شهرستان هستم . 

دوستان ابن سینا رو هم معرفی کردن . اما ظاهراً نوبت دهیش طولانی هست. 

در هر حال هر دری رو میزنم شاید یکیش بروم بازشه. توکل بخدا هر دو مرکز رو تماس میگیرم ببینم کدوم نوبت بهم میدن . 

حتماً باید سونو انجام بدم . دکتر شهر خودم بگم سونو برام بنویسه . یا دکتر مرکز ناباروری قم برام می نویسه . 

نوبت سونو چه جور بگیرم؟

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
ممنونم که پاسخم رو دادی .  اره شهرستان هستم .  دوستان ابن سینا رو هم معرفی کردن . اما ظا ...

نوبت دهی ابن سینا طولانی نیست همه چیزم همون جا انجام میشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ممنونم که پاسخم رو دادی .  اره شهرستان هستم .  دوستان ابن سینا رو هم معرفی کردن . اما ظا ...

اینجا که اصلا نوبت دهیش طولانی نیست

نه سونو رو توی مرکز خودشون باید انجام بدی

زنگ که زدی نوبت ویزیت بگیری بگو یه نوبت سونو هم برای همون روز بهم بدین

اتفاقا نوبت دهی ابن سینا اصلا طولانی نیست برای هرزمان بخوای میدن مخصوصا که این چهارشنبه تمام ویزیت اولیها رایگان هستن چون. سالگرد. تاسیس شون هست ولی قبلش وقت بگیر و برو 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام به همگی دوستان یه سوال. اگر تو یک سیکل میکرو بخوان سینافکت ندن ، به جاش چه دارویی تجویز میشه بر ...

برا من ستروتاید تجویز کردن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها.میگم وقتی قرص اچ دی می خوری آزمایش ذخیره تخمدان درست نشون میده؟

خوشبخت جون هیچ چیزی روی ذخیره تخمدان تاثیر نمیذاره برای همین میتونی در هر روز و هر ساعتی از دوره انجامش بدی منظورم amh  هستش. ولی بقیه هورمونا مخصوصا fsh با خوردن قرص تغییر میکنه، بنابراین بهتر یکی دو ماه از پریود ظبیعیت بگذره بعد انجامش بده. اینا رو فقط محض اطلاعت گفتم، ولی الان داری میری تو سیکل ، چرا انقدر فکرتو درگیر میکنی ذخیره هر چی داری همون جواب میده، یادت نره فقط یه تخمک خوب و یه جنین خوب لازم داریم ، ایشالله جواب میگیری.