2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید

متاسفانه من دسترسی به دکتر ندارم اگه تجربه ای در این زمینه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید..

ماه پیش ال دی مصرف کردم البته تو سیکل میکرو نیستم جنینها تمام شد و من موندم و یه راه طولانی روز دوم سونو شدم ضخامت رحم فکر کنم حدود 7 میل بود واسه روز دوم پریود..البته سونو بخاطره بررسی شرایطم بود که همچنان چسبندگی ها برقرار بود..دیگه یادم رفت بپرسم ضخامت زیاد نیس واسه روز 2 البته واسه مصرف ال دی بوده احتمالا...

خلاصه که دیروز 19 پریودم بود و من یه کم ترشح قهوه ای رنگ دیدم موقع خشک کردن...و الان هم دوباره یه کم ترشح قهوه ای داشتم دیگه از،ساعت 4 خوابم نبرد ازدلشوره...

کمی هم زیر دلم درد میکنه البته یه چند روز هست که گفتم شاید بخاطره تخمک گذاری باشه...نمیدونم نزدیکی با ک ا ن د و م داشتم میگم نکنه واسه اونه...حالا خیر سرم گفتن این پودرهای تیزبر خاصیت داره چون تو سفر هستم گفتم واسه پیشگیری از عفونت استفاده کردم ممکنه واسه اون باشه

الان مسافرم دوباره فردا هم سفر چند روزه دیگه ای دارم خیلی نگرانم..همش میخوام خودمو رها کنم از اینجور مسائل سریع موضوعی پیش میاد و نمیذاره نفس بکشم خسته شدم بخداا

بهترینها رو واستون آرزو میکنم عزیزانم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم شما کجا انتقال داشتین و اسم دکترتون‌چیه؟؟

سلام عزیز من مرکز رویان اصفهان انتقال داشتم.

دکترم اولیا پناه بود

اما انتقالم و دکتر کلانتری انجام داد.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام به همگی دوستان یه سوال. اگر تو یک سیکل میکرو بخوان سینافکت ندن ، به جاش چه دارویی تجویز میشه بر ...

من سینا فکت ندارم بجاش روز 20 پری قبل از انتقال(حین مصرف ال دی) یک سوم دیفرلین تزریق کردم

سیکل قبلی هم انتاگونیست بودم، بجاش بعد از امپولای محرک تخمک حدودا روز 8بود فک میکنم ستروتاید داشتم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستان امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید متاسفانه من دسترسی به دکتر ندارم اگه تجربه ای در ای ...

ببین دقیق نمیدونم ولی روز دوم پری خب دیواره رحم که کامل ریزش نکرده، واسه همین فکر میکنی ضخامتش بالا بود. بعدم واسه ترشح و دل درد فکر نکنم غیر طبیعی باشه، قرص ال دی و اینهمه هورمون و دستکاری و ......

بعید بدونم چیز نگران کننده ای باشه

باز اهالی فن ببینن سوالت رو دقیق جواب میدن. مثل آناجون، لیلا جون یا رز جون و بهار جون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اصلا نگران نباش ذخیره من قبل از میکرو ۰/۶ بود پانکچر که شدم ۵ تا تخمک داشتم. که ۳ تاش جنین ش ...

سلام خانمی . میشه لطف کنی پیش کدوم دکتر میکرو کردی  که جواب گرفتی ؟ 

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
سلام دوستان امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید متاسفانه من دسترسی به دکتر ندارم اگه تجربه ای در ای ...

اتریسا جان ضخامت روز یک تا چهار بین 2تا4 میل هست...برای شما یه مقدار زیاد بوده...

لکه بینی هم احتمال داره بخاطر ضخیم بودن اندومترت بوده باشه...

تا جایی که میدونم خود ال دی باعث نازک شدن دیواره رحم میشه که خودش نوعی جلوگیری از بارداری محسوب میشه و جنین روی اندومتر نازک نمیتونه لانه گزینی کنه....پس ضخیم شدنش نمیتونه به ال دی مرتبط باشه...من سه بسته ال دی پشت هم خوردم و روز 11 پری سونو شدم ضخامت 5.8 بود...

البته اینا تحلیل و نظر شخصی منه...اگر خیلی نگرانی یه سونو مجدد برو...ولی فکر نمیکنم جای نگرانی باشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام به همگی دوستان کسی از آنا خبر نداره چند روزه نیستن  مامان سبحان لیلا بقیه دوستان قدیمی ه ...

کلا گروه خیلی سوت و کوره  

انا جونم حتما مهمونی چیزی داره...انشالله هر جا هست خوش و خرمه

اسم دکترتون چی بود.  شماره ازش دارید؟ و میشه بگید چقدر هزینه براتون افتاد

عزیزم اونجا تیمی کار میکنن، یه دکتر مشخص نداره

اونجا چون دولتی هست، برای کسانی که زیر ۴۲ سال هستن و بچه ندارن ۸۵ درصد تخفیف داره.

هزینه پانکچر و انتقال من حدود ۱۶۰۰ شد.

البته این طرح تا آخر آذر بوده، ولی احتمال داره تمدید هم بشه

هزینه داروها و سونو رو هم دقیقا حساب نکردم ولی یه چیزی حدود ۱۵۰۰ شد