2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
بچه ها واسه منم دعاکنید امروز روز 7انتقالم بود     الهی ب زودی هممون مامان شیم

الهی که مامان شده باشی.بار چندم بود انتقال دادی؟فریز بود؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به دوستان منتظر من امروزچهاردهمین روز انتقالمه ومنتظر رحمت خداوندم....بار ششم انتقال🙏

مثبت شده ازمایشت؟تیکر زدی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به دوستان منتظر من امروزچهاردهمین روز انتقالمه ومنتظر رحمت خداوندم....بار ششم انتقال🙏

عزيزم حالتت ميگي؟لكه و ترشح داري؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

من هم روز هفتم انتقالم خیلی محتاج دعاتون 

ان شاءالله همونم آزمایش هامون مثبت بشه باردار سالم داشته باشیم

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
ممنونم اره عزیزم فریز بود بار ششم

چه علایمی داشتی

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
بتا دادم البته دوروز قبلش آمپول زده بودم وآزمایشم مثبت بود

چه آمپولی

های سی جی

شما بی بی چک هم زدید  اگر زدید روز چندم ؟

کن امروز اخرین اچ سی جی زدم 

شرمنده روز چندم ازمایش خون دادید

ان شاءالله به سلامتی با دلخوش  نه ماه بارداریت بگذرونی 

ممنونم اره عزیزم فریز بود بار ششم

منم برا بار 13 دارم خودمو اماده میکنم خدا خودش بهمون رحم کنه انشالله مامانی

بتا دادم البته دوروز قبلش آمپول زده بودم وآزمایشم مثبت بود

عدد تیترت چند بود؟مبارکه عزیزم

من هم روز هفتم انتقالم خیلی محتاج دعاتون  ان شاءالله همونم آزمایش هامون مثبت بشه باردار سالم د ...

الهی که مامان شده باشی خدا هیچ زنی رو منتظر نذاره