2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

سلام دوست جونا خوبین من چندروزه خیلی حالم بد میشه نمیتونم بیام بخونم کیااا مامان شدددن 

ستایش جون در چ حالی ؟؟؟؟؟

انا جونم دکتر برام از سل فری نوشته ولی سونو ننوشته دلیلش چیه اونجا ندیدم ک ازش بپرسم اومدم خونه متوجه شدم دکترم گف برو نیلو زنپ زدم گف باید سونو ان تی بیاری مگه میشه فقط از باشه سونو تباشه؟؟؟//

خدا کمکم کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دهمم ، كاش روز اول بود، قلبم وأي ميسته بهش فكر ميكنم

نگران نباش انشالله مامان شدی.کجا ای وی اف کردی؟بابا برو ی بیبی بزن الان دیگه مشخصه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون منتها من منفی شدم انشاءالله شما مامان میشی🙏

عیب نداره منفی شدی دنیا که به آخر نرسیده انشالله اینبار حتما مامان میشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مطب دکتر زهرا حیدر میرم قراره برم بیمارستان بهمن

انشالله موفق باشی 

نه بابا نميتونم 

چرا نمیتونی.بلاخره که چی.زودتر ذوق میکنیا از من گفتن بود انشالله مامانی