2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
از دکتر خواستم آزمایش ایمنی رو مجددا تکرار کنم گفت نیاز نیست ولی من همچنان استرس دارم همش میترسم مشک ...

ثمین جان شما کجا آزمایشهای انعقادی و ایمنی روانجام داده بودی؟ امروز رفتم دکتر داخلی این لیستی که دوستان گفته بودن رو دادم برام بنویسه. اما سی دی مارکرهارو ننوشت. MTHFR و PAI-1 روگفت آزمایشگاهها انجام نمیدن!! البته ماکرمانشاهیم. بنظرتون اینارو آزمایشگاههای ژنتیک انجام میدن؟؟ یه سری آزمایش که خردااد ماه همه روانجام داده بودم دوباره برام نوشته! اونموقع منفی بودن. البته protein c و protein sو BT و TT برام نوشته که قبلا انجام ندادم. نمیدونم چیکار کنم! کسی بوده از شهرستانها که اون آزمایشها رو کامل انجام داده باشه؟؟؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ثمین جان شما کجا آزمایشهای انعقادی و ایمنی روانجام داده بودی؟ امروز رفتم دکتر داخلی این لیستی که دوس ...

عزیزم من تهران نیستم .ازمایشهامو رشت انجام دادم.خوب میرفتی دکتر زنان برات مینوشت البته فرقی هم نداره با آزاد هزینش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جان شما کجا آزمایشهای انعقادی و ایمنی روانجام داده بودی؟ امروز رفتم دکتر داخلی این لیستی که دوس ...

برا من رشت همه رو انجام داد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
برا من رشت همه رو انجام داد

آزمایشگاه معمولی رفتین؟ سی دی مارکرها و pai1 و همه رو انجام دادن؟ گفتین آزاد حساب میشه؟

آزمایشگاه معمولی رفتین؟ سی دی مارکرها و pai1 و همه رو انجام دادن؟ گفتین آزاد حساب میشه؟

اره ازمایشگاه معمولی رفتم برا سی دی مارکرها.ولی جدا ازمایش ژنتیک و ایمنی و انعقادی و کشت کروموزومی رو همه رو دادم

البته دکترم گفت کدوم ازمایشگاه برم خودش اون ازمایشگاه رو قبول داشت از ازمایشگاههای برتر استان گیلان هستش

اره ازمایشگاه معمولی رفتم برا سی دی مارکرها.ولی جدا ازمایش ژنتیک و ایمنی و انعقادی و کشت کروموزومی ر ...

منم باید برم آزمایشگاه اینجا بپرسم تا دفعه بعد دکتر خواست بهونه بیاره من کوتاه نیام! میخواستم آزمایشارو که انجام دادم ببرم دکتر زنان نشون بدم. آخه دکترا رو که میشناسی آدم خودش بگه فلان آزمایشو برام بنویس با آدم راه نمیان! 

الآن  جریان یه دونه مال خودت چیه ؟؟  امروز که ده روز از انتقالت گذشته با اهدایی هست؟؟؟ ا ...

به پريسا گفتم كه منم يه دونه فولي بودم، بله اهدايي گرفتم ، بي بي چك نزاشتم هنوز ميترسم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
من بهمن ای وی اف دارم اولین باره نگرانم تخمک نداشته باشم ذخیرم ۱/۳

نگران نباش خواهر خدا بزرگه .کجا میخوای ای وی اف انجام بدی

به پريسا گفتم كه منم يه دونه فولي بودم، بله اهدايي گرفتم ، بي بي چك نزاشتم هنوز ميترسم

روز چند انتقالی؟>

منم باید برم آزمایشگاه اینجا بپرسم تا دفعه بعد دکتر خواست بهونه بیاره من کوتاه نیام! میخواستم آزمایش ...

به نظرم باید به دکتر اصرار کرد حتی شده برخورد کرد.من نمیدونم من میخوام هزینشو بدم به دکتر چه ربطی داره نمیخواد مشکلمون رو بفهمیم