2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046199 بازدید | 684503 پست

پارسال تو همین ماه  که سیکل من کنسل شد دکترم گفت بعداز دو پریود بیا تا دوباره با کلومفین سیکلتو شروع کنیم تواینترنت که تحقیق کردم دیدم که کلومفین رو برای شرایط من اصلا استفاده نمیشه حتی یادتون باشه اینجا هم اومدم گفتم و دوستان باهام موافق بودن وپیشنهاد دادن دکترت رو عوض کن ،برا  همین اصلا دیگه دنبال میکرو ودکتر نگرفتم با خودم فکر کردم شاید تقدیر من هم  همینه .هر وقت اسم بچه ومیکرو ودرمان رو میاریم همچین اوضاع زندگیمون بهم میریزه چه از نظر مالی چه از نظر مقدمات استراحت و...

پارسال به زحمت پول یه دوره رو اونم نه بطور کامل جور کردیم بعد از کلی ازمایش وداروهای تقویتی گرون برای خودم وهمسرم ودوز بالای داروها وازیه طرف هم یه مهمون هم داشتیم که باعث شد برایسر وقت امپول زدن ودکتر رفتن و ...استرس داشته باشم(در مورد میکرو به هیچکس حتی مادرم هم چیزی نگفته بودیم) که نتیجه اونجوری شد.

الان هم با توجه به روش جدید باید هزینه رو دوبل حساب کنم و انشالله اسباب درمان اماده شد سال بعد شروع کنم در غیر اینصورت مثل همیشه میگم خدایا راضیم به رضات خودت هر وقت صلاح دونستی این مسیر دشوار رو برام هموارکن🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان ، راز جون عزيزم خيلي خيلي مباركت باشه و گواراي وجودت خانمي .

مامان سبحان جون ممنون عزیزم

ان شااله نی نی شما هم صحیح و سالم بیاد بغلت

راستی شما هم لطفا درمورد تغذیه کمکم کن

الا چیا بخورم و چیا نخورم؟؟؟

یه چیز دیگه اینکه هنوزم باید مثل قبل استراحت داشته باشم؟؟؟

مثلا من از اول انتقال نمازم رو نشسته خوندم، هنوزم لازمه انقدر مراعات کنم؟؟

مرسی گلم ببخش دیگه اینجا باید خشک و خالی و بدون شیرینی خبر بدیم😅 ان شااله مثبت بعدی شما باشی😍

فدات عزیزم.همین خبر مثبت شدن کاممون رو حسابی شیرین میکنه.پس همچین خشک و خالی هم نیست.مراقب خودت و نی نی یا نی نی هات باش. برا هممون هم دعاکن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام من امروز روز پنجم انتقال جنین فریز هستم دلهره گرفتم علایم باید حتما داشته باشم  داره استرس ...

سلام عزیزم منم روز 5انتقالم علائم خاصی ندارم فقط گاهی دلم درد میگیره یه کمم سینه هام حساس شده.دیگه هیچی.

ان شالله که باردار باشیم.

خدا ب همه منتظرا نی نی بده

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام دوستان عزیزم من به لطف خدا و ائمه اطهار، آزمایشم مثبت شد ان شااله ان شااله ان شااله قسم ...

سلام عزیزم مبارکت باشه ان شالله بارداری خوبی داشته باشی و ب موقع نی نی تو سالم و صیحی بغل کنی.

عزیز شمام انتقال داشتین؟

چند روزه بود جنیناتون؟

علائمم داشتین یا ن؟

ببخشید عزیز انقد سوال کردم😊

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام دوستان عزیزم من به لطف خدا و ائمه اطهار، آزمایشم مثبت شد ان شااله ان شااله ان شااله قسم ...

وايي مباركه مادرانگيت  عزيزم 😍😍😍😍😍😍

وقتي ميام اينجا خبر مامان شدن بچه ها رو ميبينم چقدر انرژي ميگيرم❤️

پارسال تو همین ماه  که سیکل من کنسل شد دکترم گفت بعداز دو پریود بیا تا دوباره با کلوم ...

اميدت به خدا باشه ،انشالله كه مسير پيش روت هموار ميشه عزيزم و خدا يه ني ني خوشمل و تپل مپل قسمتت ميكنه

باور ميكني من بارها غصه هزينه ها رو خوردم كه جور بشه و هميشه البته به سختي ولي به يه نحوي جور شده و نااميدمون نكرده🙏😍

سلام ، روز هشت انتقال علايم نداشتن خوبه يا داشتن؟؟؟؟

من شنیدم بعضیا اصلا علائم نداشتن و باردار بودن

میگن بدن هرکی فرق داره.

منم روز 5انتقالم.

من h c g  نزدم چون تخمك اهدايي گرفتم بي بي چك بزارم به نظرتون، خانمهاي گل ميشه جواب بدين

عزیز روز 8انتقال خیلی زوده

استرس میگیری.حداقل12.13روز بگذره تست بزار

من شنیدم بعضیا اصلا علائم نداشتن و باردار بودن میگن بدن هرکی فرق داره. منم روز 5انتقالم.

شايلين جون يكشنيه انتقال دادي؟كجا انتقال دادي؟ الان استراحت مطلقي؟حموم رفتي؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
شايلين جون يكشنيه انتقال دادي؟كجا انتقال دادي؟ الان استراحت مطلقي؟حموم رفتي؟

اره عزیزم.یکشنبه ظهر.

اصفهان مرکز رویان.

اره استراحتم فعلا فقط واسه دسشویی بلند میشم.

حمومم ن نرفتم هنوز